دوستان من تا الان به طور كامل صدا شو با يك k800 كه آپديت نشده بود مقايسه نكردم ولي آلان ديدم كه واقعا صدا در اين ورژن تغيير كرده
k800 R1KJ001> k800 R1JG001 هر كي باور نداره حتما تست كنه
دوستان من تا الان به طور كامل صدا شو با يك k800 كه آپديت نشده بود مقايسه نكردم ولي آلان ديدم كه واقعا صدا در اين ورژن تغيير كرده
k800 R1KJ001> k800 R1JG001 هر كي باور نداره حتما تست كنه
با این که قیمت k800 این قد افت کرده باز خوبه که مثل بعضی از N های نوکیا (N60+13) خزه نشده
ممنون از همه دوستان
من USBflash K800 از اينجا دانلود كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي فايل Setup نداشت
از راه Device maneger هم كردم نشد
يكي راه مناسبي راهنمايي كنه
لطف كنيد بگيد از كجا دانلود كنم فكر كنم از اينجا دانلود كردم خرابه حتي اون راه كه گوشيو خاموش بايد كرد بعد دكمه C نگه داشت بعد به كامپيوتر منصل كرد هم امتحان كردم فايلهايرو سرچ ميكرد نميشناخت
ممنون
Last edited by tatu_mail; 08-08-2007 at 09:36.
سلام من مراحل آپديت انجام دادم ولي جايي كه ميخواد ببينه احتياج به اپديت دارد يا نه ميزنه گوشي شما اپديت هستش
ولي بعضي از دوستان ميگن اپديت جديد اومده كه صدا و تصوير خوب ميكنه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام. من يه مدتي بود رفته بودم تو خط u600 اما بالاخره به خاطر دوربينش دارم به سمت k800 كشيده ميشم. البته بيشتر منظور فلاششه و اينكه به هر حال سوني اريكسون هستش.
آقا لطف كنين جواب منو بدين
1- اين k800 فايلاي متني رو هم باز ميكنه؟ ميدونم آفيس باز نميكنه اما فايلاي txt چي؟
2-و بگيد كه قيمت يه كارت حافظه ي ا گيگش چنده؟
3- آيا ميشه محل پيش فرض فولدر ها رو تغيير داد؟ مثلا همه عكسها رو مستقيما روي كارت ذخيره كرد.
4- امكانات كار با فايلهاي روي كارت با فايلهاي معمولي روي خافظه خود گوشي فرق داره؟
متشكر
Last edited by New World; 08-08-2007 at 15:53.
دوست عزیز تبریک هم به خاطر گوشیت و هم به خاطر انتخابت.
1) باز میکنه
2)1گیگ رو دیروز 22 تا 25 تومن پرسیدم
بقیه رو حضور ذهن ندارم دوستان نظر بدن
ممنون از جوابتدوست عزیز تبریک هم به خاطر گوشیت و هم به خاطر انتخابت.
1) باز میکنه
2)1گیگ رو دیروز 22 تا 25 تومن پرسیدم
بقیه رو حضور ذهن ندارم دوستان نظر بدن
لطفا بقيه ش رو هم جواب بديد
3- آيا ميشه محل پيش فرض فولدر ها رو تغيير داد؟ مثلا همه عكسها رو مستقيما روي كارت ذخيره كرد.
4- امكانات كار با فايلهاي روي كارت با فايلهاي معمولي روي خافظه خود گوشي فرق داره؟
3- بله میشه مستقیما روی کارت ذخیره کرد
4- خیر فرقی نداره
متشكرم
قيمت روز اين گوشي توي بازار چنده ؟ DIGIKALA ميده 276 تومن با گارانتي 18 ماهه. چطوره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم من که از فریم ور های کا 800 اطلاع چندانی ندارم...یه سوال این فریمور گوشیتون چیه؟چند تا مونده به اخره؟اینکه نیاز به اپدیت نداره رو وقتی میگه اگه اخر نباشه...دیگه یکی مونده به اخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)