تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 139 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من با FAR فلش کردم ولی گوشی وقتی میاد بالا روی please wait میمونه مشکل چیه؟؟اگه GDFS که قبلا ازش backup گرفتم روش بریزم درست میشه؟؟راه درست شدنش چییه؟؟؟
    شما چه كاري انجام دادي؟؟؟ اين مشكل هم مربوط به درست فلش نكردن كاستوميز ميشه هم باگ نرم افزاري با بعضي گوشيها و هم مشكل خوردن سيستم شبكه گوشي و درست انجام ندادن فلش. با فلش كامل و gdfs درست ميشه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همه ي دو ستان
    من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
    و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
    فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
    الان هم گوشيم روشن نميشه خواهشا به من كمك كنيد
    دوست عزيز منم تا الان 20 تا گوشي فلش كردم اون پيغام رو نداده ربطي نداره به اون پيغام توجه نكن. شما اگه فايل REST رو درست فلش كردي بايد روشن بشه. البته باطري رو در بيار بزار 30 ثانيه بعد جا بزن گوشي رو روشن كن بالا ميادش. شما لان يه info بگير با phone xs ببين مشخصات گوشي درسته چون يه بنده خدايي همين مشكل رو داشت فريم وير همه چي پريده بودش در اصل كاستوميز گوشي رو دستكاري كرده بودش

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه گوشي شما چينج هستش ميتوني همه تغييرات رو انجام بدي بعد ببري بيرون با باكس سريال بدن . اون مشكل plase waite هم براي اينكه شما درست فلش نكردي و بعضي وقتها هم به قفل شدن شبكه مربوط ميشه
    شما سريال گوشيت رو تو اين سايت بده بهت ميگه اصل هستش يا نه يعني بايد مدل و بقيه چيزهاش براي گوشي شما باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میدونم که چنجیه . بابا مشکلی ندارم با سریال دادن. فقط مشکلم همون بالا نیومدنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام .

من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آقا یه سوال :
    رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
    من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
    من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

آقا یه سوال :
    رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
    من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
    من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
    این سوال منم هس
    داداشم یه گوشی آورد از خارج گفتن با ایرانسل کار میکنه ولی نکرد!؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت .

صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟
    بابا جان به چه زبوني بايد گفت كسايي كه رجيستر دستيه گوشيشون اينكارو نكنن اين پيغام وقتي مياد كه گوشيت رجيستر دستي باشه الانم خيلي سر و سنگين ميبري گوشيتو ميدي برات با باكس فلش ميكنن 6 الي 7 هزار تومن هم پول ميدي تا برات تجربه بشه رجيستر دستي هك نكن......

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا جان به چه زبوني بايد گفت كسايي كه رجيستر دستيه گوشيشون اينكارو نكنن اين پيغام وقتي مياد كه گوشيت رجيستر دستي باشه الانم خيلي سر و سنگين ميبري گوشيتو ميدي برات با باكس فلش ميكنن 6 الي 7 هزار تومن هم پول ميدي تا برات تجربه بشه رجيستر دستي هك نكن......
    دادم بیرون 4.5 ازم گرفت . کلی هم حرف زدیم و چیز یادم داد . خیلی با مرام بود . ولی هنوز برام تجربه نشده که گوشیمو انگولک نکنم .
    آخه من منوفلش و آکوستیک و ... میخام هزینه اش هم زیاد مهم نیست . فقط بگید چیکار کنم! افسرده شدم( حالا نیای بگی برو گوشیتو بفروش اصلی بگیر...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه راهشو پیدا کردی حتما بگو منم دوست دارم یاد بگیرم.دمت گرم.
    سلام...
    بالاخره گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED )
    ولی نه با کابل گوشی (چون این کار از طریق کابل گوشی غیرممکنه) ، بلکه از طریق باکس setool این کارو انجام دادم، طبق متن زیر :

1. On semc tab clear names
    2. On setting uncheck all
    3. semc tab, change cid = red 49 -------your OTP cid)
    4. semc tab, fw, add

For K750/W700 – eroms \ w700red_erom.ssw.cry
    For w810/z530/k310/k510/z550 - eroms\ w810_erom_red49.cry

5. press flash

Phone has now normal retail color.

6. PRESS CLEAR

7. semc tab, cid change = current
    8. semc tab, fw,add main image + fs image ( always use latest FLASH-FILES)
    9. Setting tab, check complete phone, check unlock phone.
    10. semc tab, press flash
    ENJOY

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این مشکل رو من هم دارم:من گوشيم k750,cid 49,red هستش و گوشيمو با ++xs فلش كردم و تو far به fs و flash اون دست پيدا كردم
    و تغيراتي رو تو fs دادم و اون و shat down هم كردم بعد توي flash,
    فايلrest_K750_R1DB001 رو به داخل گوشيم flash كردم و خارج شدم اما اون پيغام قرمز رنگ و نداد
    الان هم روشن نمیشه تو رو خدا کمک کنید...
    سلام دوست عزیز...
    من هم وقتی گوشیمو تبدیل کردم (k750-cid49-BROWN to k750-cid49-RED ) البته از طریق باکس به اضافه فول فلش.
    فکر کردم که دیگه نباید مشکلی بوجود بیاد، همین کارهایی که شما انجام دادی رو منم انجام دادم ، مشخصات گوشی هم این بود (EROM: R3A005 -R1CA021-k750-cid49-RED ) و گوشیم روشن نشد...
    چون ریجسترم اصلی بود گوشیمو از طریق xs++ به طور کامل فلش کردم با همون فریمورهای k750 و الان هم هیچ مشکلی با فار ندارم ( یعنی هم می تونم وارد فایل های سیستمی بشم و هم پچ به گوشیم اضافه کنم و در آخر هم گوشیم روشن میشه) در ضمن الان هم مشخصات گوشی دقیقاً مثل بالاییه.

نتیجه اینکه: گوشی هایی که با بعضی از باکس ها فلش می شوند این مشکل ( روشن نشدن) رو دارند و به نظر من فار مشکلی با EROM: R3A005 نداره ...

راه حلی هم که به ذهنم میرسه که دیگه این مشکل ( روشن نشدن) رو نداشته باشید:
    اگر گوشیتون ریجستر اصلیه، خودتون فلش رو انجام بدید
    و اگر گوشیتون ریجستر غیر قانونیه، باز خودتون فلش رو انجام بدید. و فقط برای آنلوک کردن (ریجسترینگ) ببرید با باکس این کارو براتون بکنند. که دیگه دفعه بعد به این مشکل بر نخورید...

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •