سلام
من جدیدایه w950 خریدم.ولی وقتی که میخوای sms بنویسی نمیشه با قلمش نوشت.با این که تو دفترچش نوع نوشتن با قلمش رو یاد داده ولی نمیشه
سلام
من جدیدایه w950 خریدم.ولی وقتی که میخوای sms بنویسی نمیشه با قلمش نوشت.با این که تو دفترچش نوع نوشتن با قلمش رو یاد داده ولی نمیشه
وقت میخوای اس ام اس بنویسی
اون بالا (کنار کیبورد) یه ایکن هستش شکلش شبیه رعد و برقه روش کلیک کن بعدش اینو انتخاب کن
Handwriting recognition & multitap
سلام دوستان من تازگی دبلیو 950 خریدم .
چطور میتونم از طریق یو اس بی که به رایانه و موبایل وصل میکنم داخل گوشی آهنگ و فیلم و.... بریزم
ممنون
خوب کابل را به گوشیت وصل میکنه و ویندوز به صورت اتوماتیک شروع میکنه به شناختن و نصب درایورهای گوشی شما شما باید پیغامهایی که میده را کنسل نکنی تا همه درایورهای مربوطه نصب بشه!
بعد از نصب گوشی شما شناخته میشه و دارای درایو جداگانه ای میشه در My Computer که شما وارد اون درایو میشی و هر چی میخوای داخلش میریزی...![]()
با سلام
گوشی من یه مشکل داره
مشکلشم اینه که وقتی note براش بلوتوث میشه نمیتونه اونو بخونه و با یه علامت سوال اونو نشون میده؟
شما Document to Go رو نصب كن.
از اين قسمت ميتوني گيريش بياري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان راهی نیست که بشه فایل های دریافتی با بلوتوث مستقیما داخل مموری کارت ذخیره بشه؟؟؟
ممنون
من گوشيم w950 هستش كه چند وقته زماني كه روشن ميكنم يا براي شارژ به برق وصل مي كنم ميخواد يك بازي رو نصب كنه كه قبلاً نصب كردم چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم![]()
من خدمت شما سلام عرض ميكنم
درمورد سوالاتتون البته فقط سوال اولي چون باقي رو جواب دادن بايد بگم شما اگه نرم افزار X-plor داشته باشي و از داخل option اون نرم افزار علامت هاي مربوط به ديدن فايل هاي هيدن رو بزاري ميتوني با مراجعه به درايو سي و سرچ كردن پسوند فايلت اون رو پيدا كني و از همنوجا ميتوني كات كني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)