سلام hamiltonجان
من جايي پيدا نكردم كه سريال رو وارد كنم
اين آنتي ويروس ميبايس كرك بشه
سلام hamiltonجان
من جايي پيدا نكردم كه سريال رو وارد كنم
اين آنتي ويروس ميبايس كرك بشه
با سلام.
دوستان عزيزم دارم تلاشم را ميكنم تا اشكالات كرك قبلي را برطرف كنم.دعا كنيد كه موفق بشم تا اين آنتي ويروس antiviruskit را كرك كنم.در ضمن چرا تا به حال كسي اين برنامه را كرك نكرده؟كسي ميدونه؟؟
اميدوارم كه موفق بشم.
دوستان من هنگامیکه کاسپرو داشتم آپدیت میکردم بعدش یه گزینه اومد که اون پچ جدید را دانلود کنه ولی من کنسب را زدم و دانلود نکردم پچو
حالا این پچو از کجا میتونم بیارم؟
دوست من پچ رو میتونی از این مسیری که میگم به راحتی پیدا و اجرا کنی یعنی تمامی پچ های کاسپر تو این مسیر هستندAli_K نوشته :
دوستان من هنگامیکه کاسپرو داشتم آپدیت میکردم بعدش یه گزینه اومد که اون پچ جدید را دانلود کنه ولی من کنسب را زدم و دانلود نکردم پچو
حالا این پچو از کجا میتونم بیارم؟
C:\Documents and settings\All users\Application Data\Kaspersky Personal Pro\Bases\Patches
حالا اگه نسخه کاسپرت 372 هست اونی که مبدل این نسخه به 375 هست رو اجرا کن
اگه ورژن کاسپرت 383 بود اونی رو که مبدل به نسخه 385 هست
و اگه ورژن 388 بود مبدل 390 رو اجرا کن
در ضمن اون لایسنس کی رو که سودا با اون سایز و حجم اعلام کرد و گفته شد که تو لیست سیاه کاسپر قرار گرفته کاسپر
من چون نسخه 372 هست تا الان که دارم این مطلب رو مینویسم به راحتی داره آپدیت میشه و به نسخه 375 نیز ارتقا پیدا کرده
بقیه رو نمیدونم شاید چون دوستان از آخرین نسخه دارن استفاده میکنن لایسنس کی شون از کار افتاده
Last edited by Masoud.ebi; 09-10-2005 at 12:49.
سلام دوست خوبمنوشته شده توسط ebilove
ببخشيد من سؤال شما رو نديدم. مي شه بفرماييد سؤالتون چي بود؟
اگه كرك نود رو مي خواهي كه در چند جا لينك داده ام.
اگر پيدا نكردي بگو كه دوباره لينكش رو بدم.
Sophos Antivirus 3.98
این روزها ساختن آنتی ویروس تبدیل به یه بازی خیلی سریع شده و شرکت های سازنده ی این برنامه ها با هم در رقابت هستند که محصول بهتری نسبت به هم ارائه بدن . نمیدونم اسم این آنتی ویروس رو تا حالا شنیدید یا نه و اگر نشنیدید به خاطر تبلیغات کم و مانور ندادن روی اون هست . این آنتی ویروس در نوع خودش بی نظیر هست و ویروس هایی رو پیدا میکنه که نورتون و مک آفی پیدا نمیکنن و بالعکس . و دلیل اینکه نمیشه گفت چه آنتی ویروسی بهتره هم همینه چون هر کدوم کار خاصی انجام میدن و برای همین معروف میشن . به هر حال میتونید نسخه ی فول ورژن این برنامه رو از لینک زیر بگیرید و امتحانش کنید .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : ۱۵.۲ مگابایت
Mcafee Virusscan enterprise v8.0i
این هم یکی از بهترین آنتی ویرووس های دنیا .سرعت و قدرت این برنامه باعث شده تا این برنامه در صدر بهترین آنتی ویروس ها قرار بگیرد
مدتی هست که نسخه خانگی و حرفه ای این برنامه در کشور ما Update نمیشد
اما با دانلود این نسخه که بسیار بهتر از نسخه حرفه ای هست میتوانید با خیال راحت ویروس کش بروز داشته باشید .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12مگ
سلام massoud.ebi
من اين ليسنس كي رو از روي نوشته هاي بچه ها گفتم كه رفته تو ليست سياه
الان كه خودم امتحان كردم ديدم تو ليست سياه نرفته نسخه من هم 5.0.388 pro هستش
البته من آپديتها رو خودم از اينترنت ميگيرم
سلام مهدي خان
من كرك نود رو دارم جواب نميده ميخواستم لطف كنيد دوباره تست شده واسم بزاريد
دوستدار شما
با سلام خدمت دوستان.نوشته شده توسط soda
من هم از كاسپر pro 5.0.383 استفاده ميكنم و هر روز هم آپديت ميكنم و مشكلي هم تا به امروز نبوده.فكر نميكنم تو ليست سياه باشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)