خب به pc بازها تبریک میگم بالاخره وقتش شد یک حالی به خودتون بدید در کل یکی از بهترین عناوین ایکس باکس رو دارید خدایش دیگه ایراد الکی از این بازی نگیرید چون که قبلا حسابی جواب خودشو پس داده![]()
خب به pc بازها تبریک میگم بالاخره وقتش شد یک حالی به خودتون بدید در کل یکی از بهترین عناوین ایکس باکس رو دارید خدایش دیگه ایراد الکی از این بازی نگیرید چون که قبلا حسابی جواب خودشو پس داده![]()
شما دکمه TAB رو بزن.
امتیاز های بازی:
Multiplayer.it 90
SpazioGames 90
IGN 90
PC Games (Germany) 86
GameStar 82
GamesRadar 80
Strategy Informer 7.0
GameSpy 6.0
دلایلی هم که GameSpy به خاطر اون به بازی امتیاز پایین داده هم اصلا قانع کننده نیست
بعضی سایت ها توقع دارن نسخه پی سی با نسخه 360 که دو سال پیش اومد فرق زیادی داشته باشه و در نظر نمی گیرن که این همون بازی در یه پلتفرم دیگست!
+
یه خبر خوب هم برای پی سی گیمرها هم اینه که Remedy گفته بازی در طول 48 ساعت بعد از انتشار اون فروش خیلی خوبی داشته و در طی همین مدت کوتاه پول بازی برای Remedy برگشته! و کلا نوید این وجود داره که در شماره های بعدی بازی از همون اول برای پی سی هم منتشر بشه...
سلام خوبی وحید جان...
کاری به خوب یا غلط بودن نمرش ندارم ولی حتما نقدشو خوندی....
چیزی که نسبت به این دو سال میتونه تغییر کنه گرافیک هستش وگرنه داستان و باقی سرجاشن تغییر که نمیکنن
تازه این گیم اسپای هم از گرافیک بازی تعریف کرده و زرق و برق دار توصیف کرده....
حتما خوندی نقدشو من برا دوستان دیگه قرار میدم...
نکات مثبت..:
Gorgeous and highly detailed environments;
genuinely creepy atmosphere;
fun and informative video commentary.
نکات منفی..:
Thin story;
repetitive action sequences;
wears its horror inspirations on its metaphorical sleeve
بازم میگم من با درست یا غلط بودن نمرش کاری ندارم...ملاک برا خودم IGN هستش
به نسخه قبلی هم فک کنم نمره 8.5 داده بود گیم اسپای![]()
Last edited by Layken; 20-02-2012 at 21:02.
سلام....سلام....ســــــــــلا م...
بلاخره بعد از 6 سال میخوام کامپیوترم رو ...تا یک هفته دیگه ارتقاء بدم...خیلی خوشحالم که این بازی برای PC هم اومده..
فقط گفتم ما هم اومدیم توی میدون...![]()
Last edited by ali_agha1981; 20-02-2012 at 21:28.
خب مشکل هم اینه که با این وجود گیم اسپای به نسخه 360 امتیاز 8 رو داده بود و به نسخه پی سی دو امتیاز کمتر
قسمتی از نقد گیم اسپای که در زیر میارم جالبه و دیگه گویای همه چیزه...
محتوای مخفی: نقد گیم اسپای
یه راهنمایی میکنید؟
گفته برم پاور رو روشن کنم ...ولی اصن راه نداره آدم بره تو کلبه و روشن کنه![]()
داداش چرا راه نداره؟الان که روبه رو وایستادی برو سمت چپ.همین الان داشتم اینجا رو بازی میکردم.
بازی قشنگ میشه با pc بازی کرد؟
مثله LA noire نباشه
بله. LA Noire یه پورت بد بود از راکستار. مثل پور تهای بد دیگه این شرکت اما آلن ویک پورت نیست و برای PC تولید شده و به خوبی اجرا میشه با فریم خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)