چطوري ميشه قفل Cd فارسي نويس مريم رو شكست
چطوري ميشه قفل Cd فارسي نويس مريم رو شكست
asd جان خوب !
سلام !
دوست عزيز ... من كه اين سي دي را ندارم بهتون بگم چطوري ! پس بايد اطلاعات را بديد . طبق معمول بايد عرض كنم كه clone 2.5 هنوز هم عالي هست !
در ضمن نسخه قفل شكسته اون توي اينترنت هست . توي همين فروم هم هست ! يه سرچ بكني پيدا مي كني !
با تشكر از شما ( اميدوارم من هم بتونم به شما كمك كنم )
من گفته بودم كه لينك ها خراب است و كساني كه دانلود كردن دوباره آپلود كنن تا من و بقيه استفاده كنيمنوشته شده توسط mehdi_7070
پس لطفاً يكي رسيدگي كنه !!! ممنون
جواب خواهش شما داده شدنوشته شده توسط Subzero
اينم كرك براي درج 2
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشيد با لحظه هايتان
-------------------------------------------------------------------------------------
اين روش كار نمي كنه ؟؟؟ البته ممكنه روي سي دي من كار نكنه : كارگاه ميكس 1 و كارگاه ميكس 2 و 3نوشته شده توسط mehdi_7070
فعلا باي
با سلام:نوشته شده توسط peyman khatar
ضمن تشکر از شما ایا این کرک تست شده .جواب میده؟
mehdi_7070 عزيزنوشته شده توسط mehdi_7070
وقتي برنامه رو از وري سي دي اورجينال نصب مي كني زماني كه برنامه براي اولين بار اجرا ميشه مياد و قفل رو از روي سي دي ميخونه و بعد از اون برنامه اجرا ميشه مشكل اينجاست برنامه از روي سي دي رايت شده نصب ميشه ولي براي اولين بار كه ميخواد اجرا بشه فقل رو نميتونه از روي سي دي رايت شده بخونه
سلام
من یه مشکل با tzcopy 1.54 دارم.من همه مرحله هاش رو درست انجام میدم ولی وقتی روی مرحله 5 کلیک میکنم در قسمت ویو لگ این ارور را میده :
TZ Copy Protection Step5 v1.5 (c)2002 By CopyDude - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Analyzing CUE sheet
CUE sheet error
File must be BINARY
Step5 could not be completed and was aborted
هرکی میدونه خاهش میکنم کمک کنه
ممنون
Last edited by mohammad_h; 14-03-2006 at 07:56.
سلام دوستان
مهدی جان در مورده اون روشی رو که شما برای قفل نسل جوان گفتین فقط روی محصول آموزشی php این شرکت جواب میده
وگرنه بقیه محصولاتش اینجوری نیست من در کل 9 تا از محصولات این شرکت رو گرفتم و البته همه رو هم قفلشو شکستم در مورده
کارگاه میگس 1 و 2 به راحتی با کلون ورزن 2.5 میشکنه ولی یه 1 ساعتی باید وقت بزارید در مورد کارگاه میگس3 هم باید با برنامه
آقای پرشین کیت ایمیج رو بگیرید و با دمون بازش کنید مین اگه کسی احتیاج داشت مقاله رو در مورد کارگاه میگس واسش میزارم
یه چیز خنده دار هم من بگم رفتم نمایندگی شرکت نسل جوان توی سبزوار گفتم قیمت این قفل چنده باورتون نمیشه گفتن
دو میلیون تومان که قبلا آقا مهدی گفته بودن 400 هزار تومان حالا نمی دونم کدومش راسته و لی همون 400 تومان بیشتر نیست
یارو می خواست تو کف بزاره
حق نگهدارتون
سلام
آقايان متخصص لطفا بفرماييد با اين قفل چه كنم؟
Negahban CD-Lock Golden Edition Plus Version 3.0
با تشكر از زحمات همگي
موفق و موئد باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)