تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 307 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی وقت بود که می خواستم برم سراغ UBUNTU
    ان شاالله وقتی جواب سوالامو بگیرم، کلا کارامو منتقل می کنم اونجا

1الآن همه فایل های من روی NTFS هست و هر دفعه باید پارتیشین Moumt بشه .چطور می تونم اونا رو توی وقتی سیستم بالا میاد Mount کنم؟

2.می خوام کم کم فایلامو به پارتیشین های لینوکسی ببرم.ولی نمی دونم در صورت خرابی لینوکس به اون فایل ها دسترسی دارم یا نه؟

3. من الآن یک پارتیشین دارم.در صورتی که بخوام یکی دیگه اضافه کنم می تونم Mount Point اونو هر مقداری که خواستم بدم؟ مثلا /MyFiles ? در این صورت اگه چند تا لینوکس نصب باشه همه می تونن ازش استفاده کنن؟

4.چطور باید برنامه هایی که به صورت Source هستند نصب کرد؟یک سری دستور پیدا کردم ولی همیشه این دستورات رو فراموش می کنم چون نمی فهمم چکار می کنن ! :

./configure
    make
    sudo make install
    clean install

اگه ممکنه یکم در مورد کار هر کدوم توضیح بدین.از همه عجیب تر ./configure هست که اصلا ازش سر در نمیارم ! اون ./ چیه ؟وقتی Make شد کجا میره؟ فایل bin درست میشه ؟ install از کجا میاد ؟

5.من یک ADSL شبانه دارم .توی ویندوز جوری تنظیم کردم که ساعت 1 اینترنت روزانه رو قطع کنه و Getright به اینترنت شبانه وصل بشه و شروع کنه به دانلود.چطوی می تونم یه همچین کاری تو لین.کس بکنم؟ حداقل قطع و وصل شدن به اینترنت

6.اگه بخوام برنامه ای رو با امکانات root اجرا کنم،از داخل ترمینال می دونم چکار کنم، ولی بعضی وقتا لازمه که توی محیط گنوم همچین اختیاری داشته باشم.آیا میشه اینجور وقتا به طور موقت root بشم؟ یه چیزی شبیه Run As توی ویندوز !

خیلی متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی وقت بود که می خواستم برم سراغ UBUNTU
    ان شاالله وقتی جواب سوالامو بگیرم، کلا کارامو منتقل می کنم اونجا

1الآن همه فایل های من روی NTFS هست و هر دفعه باید پارتیشین Moumt بشه .چطور می تونم اونا رو توی وقتی سیستم بالا میاد Mount کنم؟

2.می خوام کم کم فایلامو به پارتیشین های لینوکسی ببرم.ولی نمی دونم در صورت خرابی لینوکس به اون فایل ها دسترسی دارم یا نه؟

3. من الآن یک پارتیشین دارم.در صورتی که بخوام یکی دیگه اضافه کنم می تونم Mount Point اونو هر مقداری که خواستم بدم؟ مثلا /MyFiles ? در این صورت اگه چند تا لینوکس نصب باشه همه می تونن ازش استفاده کنن؟

4.چطور باید برنامه هایی که به صورت Source هستند نصب کرد؟یک سری دستور پیدا کردم ولی همیشه این دستورات رو فراموش می کنم چون نمی فهمم چکار می کنن ! :

./configure
    make
    sudo make install
    clean install

اگه ممکنه یکم در مورد کار هر کدوم توضیح بدین.از همه عجیب تر ./configure هست که اصلا ازش سر در نمیارم ! اون ./ چیه ؟وقتی Make شد کجا میره؟ فایل bin درست میشه ؟ install از کجا میاد ؟

5.من یک ADSL شبانه دارم .توی ویندوز جوری تنظیم کردم که ساعت 1 اینترنت روزانه رو قطع کنه و Getright به اینترنت شبانه وصل بشه و شروع کنه به دانلود.چطوی می تونم یه همچین کاری تو لین.کس بکنم؟ حداقل قطع و وصل شدن به اینترنت

6.اگه بخوام برنامه ای رو با امکانات root اجرا کنم،از داخل ترمینال می دونم چکار کنم، ولی بعضی وقتا لازمه که توی محیط گنوم همچین اختیاری داشته باشم.آیا میشه اینجور وقتا به طور موقت root بشم؟ یه چیزی شبیه Run As توی ویندوز !

خیلی متشکرم
    ۱.با ویرایش fstab توهمین انجمن جستجو کنید هست
    ۲.بستگی داره منظور شما از خرابی لینوکس چی باشه به هر حال لینوکس هر چیش بشه با اطلاعات هارد شما کاری نداره
    ۳.مشکلی نداره لینوکس دیگه ای نصب کنین باید اون مونت پوینت رو بهش معرفی کنید
    ۴.باید فایل README یا اگر فایل INSTALL داره اونو بخونید ونحوه نصبش رو متوجه بشید ولی معمولا با همین دستورات که گفتید نصب میشه ./configure بررسی میکنه سیستم برای نصب این برنامه کم و کسری داره یا نه که اگه داشت بصورت ارور میگه واگه داشت بصورت ارور میگه. اون ./ به پوسته فرمان میگه که میخواید فایلی که دنباله ش مینویسید execute کنید که در اینجا فایل configure هست. با دستور make هم سورس کامپایل میشه(مرحله اصلی)باینری ها هم در همون مسیر سورس کد ها ایجاد میشه. make install بزنید بعد ازاون برنامه روی سیستم نصب میشه.
    ۵.با at میشه تو زمان مشخص دستوری رو اجرا کرد با ifup هم میتونید اتصالتون رو قطع ووصل کنید
    ۶.ترمینال و جای دیگه نداره شما میتونید تو همون ترمینال بزنید sudo firefox با دسترسی کاربر ریشه فایرفاکس درمیزکار گرافیکیتون(گنوم)لود میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

۱.با ویرایش fstab توهمین انجمن جستجو کنید هست
    ۲.بستگی داره منظور شما از خرابی لینوکس چی باشه به هر حال لینوکس هر چیش بشه با اطلاعات هارد شما کاری نداره
    ۳.مشکلی نداره لینوکس دیگه ای نصب کنین باید اون مونت پوینت رو بهش معرفی کنید
    ۴.باید فایل README یا اگر فایل INSTALL داره اونو بخونید ونحوه نصبش رو متوجه بشید ولی معمولا با همین دستورات که گفتید نصب میشه ./configure بررسی میکنه سیستم برای نصب این برنامه کم و کسری داره یا نه که اگه داشت بصورت ارور میگه واگه داشت بصورت ارور میگه. اون ./ به پوسته فرمان میگه که میخواید فایلی که دنباله ش مینویسید execute کنید که در اینجا فایل configure هست. با دستور make هم سورس کامپایل میشه(مرحله اصلی)باینری ها هم در همون مسیر سورس کد ها ایجاد میشه. make install بزنید بعد ازاون برنامه روی سیستم نصب میشه.
    ۵.با at میشه تو زمان مشخص دستوری رو اجرا کرد با ifup هم میتونید اتصالتون رو قطع ووصل کنید
    ۶.ترمینال و جای دیگه نداره شما میتونید تو همون ترمینال بزنید sudo firefox با دسترسی کاربر ریشه فایرفاکس درمیزکار گرافیکیتون(گنوم)لود میشه
    خیلی خیلی متشکرم

۲.البته که کاری نداره ! منظورم اینه که ممکنه مثل NTFS مشکل Permission \یدا کنه؟
    ۳.اسم فولدری که بهش میدیم اختیاریه یا حتما باید یکی از فولدر های تعریف شده باشه ؟
    ۴.خیلی کامل بود. کاملا متوجه شدم. خیلی متشکرم
    ۵.خیلی جالب بود.راحت تر از ویندوز به نظر می رسه .ولی من نتونستم با ifup اینترنت رو وصل و قطع کنم. از --Help هم چیزی نفهمیدم. اگه ممکنه یکم توضیح بدین
    ۶.چه جالب. ! متشکرم
    Last edited by rostamiani; 01-10-2009 at 17:21.

4. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی خیلی متشکرم

۲.البته که کاری نداره ! منظورم اینه که ممکنه مثل NTFS مشکل Permission \یدا کنه؟
    ۳.اسم فولدری که بهش میدیم اختیاریه یا حتما باید یکی از فولدر های تعریف شده باشه ؟
    ۴.خیلی کامل بود. کاملا متوجه شدم. خیلی متشکرم
    ۵.خیلی جالب بود.راحت تر از ویندوز به نظر می رسه .ولی من نتونستم با ifup اینترنت رو وصل و قطع کنم. از --Help هم چیزی نفهمیدم. اگه ممکنه یکم توضیح بدین
    ۶.چه جالب. ! متشکرم
    خواهش میکنم
    ۲.منظورتونو نفهمیدم ولی بهرحال من که مشکلی نداشتم دراین مورد
    ۳.نه ولی چون خود سیستم دیوایسی رو بخواد مونت کنه مونت پوینت رو در مسیر /mnt یا بعضی توزیع ها /media یا... انتخاب میکنه معمولا کاربرا هم در همین مسیرها مونت پوینت رو انتخاب میکنند
    ۵.اصلا شاید نرم افزاری برای این کار باشه نمیدوتم! اتصال کارت شبکه رو میتونید با ifup <device name> وصل و ifdown <device name> قطع کنید مثلا ifup eth0

6. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

8. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک سوال دیگه : چطور از شر بوق های PC Speaker راحت بشم؟
    خیلی مقتا توی ترمینال تا یک Backspace اضافه می زنم بوق می زنه . خیلی میره رو اعصاب
    اگه شب باشه ممکنه بیخودی همه رو بیدار کنم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای حذف صدای بوق ترمینال در gnome-terminal کلیک راست کنید و بخش Profiles>Profiles preferences رو انتخاب کنید و تیک Terminal bell رو بردارید
    در konsole و برنامه های دیگر هم تقریبا به همین طریق هست

11. 4 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از همگی
    من نمی تونم پرینتر HP 1020 رو نصب کنم
    پرینتر رو می بینه و میگه باید پلاگین Printing Support رو نصب کنه ولی وقتی دکمه Install Plugin رو می زنم پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته !

تصویر پنجره ها :

برای اسکنر باید چکار کرد؟ جایی برای تعریف کردنش پیدا نکردم !

متشکرم
    Last edited by rostamiani; 02-10-2009 at 18:21.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی برنامه ای رو با نصاب اوبونتو نصب می کنیم ُ اوبونتو پکیج هایی رو دانلود می کنه.

۱.این پکیج ها کجا میرن؟ میشه اونا رو برای آینده نگه داشت؟
    ۲.آیا پکیج های یک نسخه اوبونتو با نسخه بعدی اوبونتو سازگاره ؟ مثلا پکیج های 9.04 روی 9.10 نصب میشه ؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک مشکل ظاهرا جدی تر برام ئیش اومده
    بعد از نصب کردن درایوی ATI از داخل خود برنامه نصب اوبونتو، وقتی سیستم بالا میآدتوی تصوبر یک سری پیکسل های رنگی میاد !

میشه درایور کارت گرافیک رو غیر فعال کرد؟
    Last edited by rostamiani; 03-10-2009 at 05:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •