کسی میدونه vlan id مخابرات برای تنظیمات مودم چه عددی هست؟
کسی میدونه vlan id مخابرات برای تنظیمات مودم چه عددی هست؟
معمولا با تلفن ثابت با پشتیبانی تماس بگیری جواب نمیدن با موبایل تماس بگیر ، خودم دوبار اینطوری تست کردم جواب دادن !
غیرقابل تحمل نیست نداشتن vdsl ، برای ما مصرف کننده عادی همین سرعت ۱۶ کافیه ، دانلود حجیم هم داشته باشیم بسته نامحدود همراه میگیریم ، مگه ما چقدر درآمد داریم که بخوایم ماهانه بالای ۱۲۰ تومن به اینترنت بدیم؟
درست میشه قیمتا به خاطر کروناس ... یکی دو روز دیگه که کرونا رفت قیمتا به شدت سقوط خواهد کرد و دلار به زیر 1000 تومن شیرجه زنان میرود.
فک کنم 15 هست ولی باید بپرسی
بهتره به نزدیکترین کسی که پیشتون هست بگید دوتا چک محکم بزنن زیر گوشتونکه از این خواب بیدار شین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باکس فوقانی هم برای vdsl است؟قبلافقط کافوی خالی بود
فعلا که واردات cpu لپتاپ هارد روتر و... رو ممنوع کردن. منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره چون شهرداری همکاری نمیکنه مجبورن اینطوری تجهیزات نصب کنن ک زشتم میکنه کافو رو راستی کدوم شهری؟
آدم نمیدونه چی بگه من سه روز پیش از عید 9970 رو خریدم 500 تومن. 9960 هم میدادن 380 تومن. نمیدونم چطو روشون میشه این قیمتها بگن والا اکثرشون از همون موقع موجودی دارن و فقط بخاطر شرایط بازار دارن سواستفاده میکنن وگرنه بعید میدونم تو این اوضاع تعطیلات نوروز و کرونا باری وارد کرده باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)