چون با مرورگر موبایل پنل رو چک میکردم و توضیحات نمودار فقط با کلیک روی علامت تعجب مشخص میشد، متوجه تفاوت رنگ ها نشده بودم :-) ( رنگ سبز = رایگان و رنگ قرمز = غیر رایگان )
Sent from my P024 using Tapatalk
چون با مرورگر موبایل پنل رو چک میکردم و توضیحات نمودار فقط با کلیک روی علامت تعجب مشخص میشد، متوجه تفاوت رنگ ها نشده بودم :-) ( رنگ سبز = رایگان و رنگ قرمز = غیر رایگان )
Sent from my P024 using Tapatalk
من کوچ کردم سمت ایرانسل.
خیلی افتضاح شده. پهنای باندشون محدوده فقط با قیمت پایین یوزر جدید جذب می کنن.
الان راضی هستی؟
منم می خوام ایرانسل بگیرم
اصلا راضی نیستم
دوستان یکنفر لطف کنه سوالی که صفحه قبل پرسیدم رو پاسخ بده جوابش خیلی راحت هستش
۴ ساعته تقریبا ایرانسل رو شارژ کردم هنوز خیلی زوده بگم راضیم یا نه ولی با اینکه سیگنالم زیاد جالب نیست سرعت تا ۵۳ مگابیت میره با IDM
مشکلی تو دیدن ویدیو تو یوتیوب با کیفیت 1080p یا بالاتر (1440p) هم ندارم. 4K هم خیلی کم وسطش قطع میشه.
میشه بفرمایید کدوم منطقه هستید ؟ من امروز ثبت نام کردم تا از شر پارس آنلاین خلاص بشم دوباره اینم نشه یکی مثل پارس آنلاین...
پینگ حدودا چقدر هستش ؟
و اینکه برای کوچ به ایرانسل باید مودم جدید گرفت یا فقط سیم عوض میشه ؟
جدیدا بدجوری ریدن ...
چپ و راست قطعی های طولانی داریم .
مثل همین الان !
در حال استفاده که چک کردم برای منم میزنه ولی وصل نباشه رو نمیدونم. تست هم نکردم. توی کانفیگ مودم قسمت Network Configuration و بعد تب Client List میتونید ببینید چه دستگاه هایی به مودم وصل هستن یا اخیراً وصل بودن.
مهم وقتی هستش که کانکت نیستید قسمت کلاینت لیست رو چک کرده بودم.
آقا این قطعی ها خیلی رفته روی مخ . بازم الان قطع شد . دیگه تقریبا هر چند ساعت یکبار قطع میشه . از صبح بیشتر از 10 بار قطع شده واسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)