بله رایتل همیشه ای مسج فعال میشده
الان که من همراه اول رو به رایتل ترابرد کردم روی اون هم ای مسج فعال شد [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله رایتل همیشه ای مسج فعال میشده
الان که من همراه اول رو به رایتل ترابرد کردم روی اون هم ای مسج فعال شد [emoji106]
رو شمارت فعال شده ديگه درسته!؟
چون رو اپل آي دي منظورم نيست
شما هميشه جواباي خوبي ميدي تشكر
من همراه اول رو شماره اكتيو نميشه و هر دفعه كه انتن ميره مياد اين ارور كه ايمسيج رو فعال كن مياد كه چون انتن خونه خوب نيست خياي رو اعصاب هست اين موضوع
اگه بتوني الان هم تست كني برام من ترابورد كنم رو رايتل
يعني يه بار دي اكتيو بكني دوباره اكتيو كني
البته اگه امكانش هست برات
بازم تشكر
اتفاقا منم الان همین مشکل آی مسیج رو دارم. تو همراه اول روی شماره موبایل اکتیو نمیشه فقط رو اپل آیدی اکتیو میشه
ولی رو ایرانسل خیلی شیک رو شماره موبایل اکتیو میشه
الان که از همراه اول به ایرنسل ترابرد کردم انتظار داشتم رو شماره موبایلم اکتیو شه ولی بعد دوروز waiting پیغام unsuccessful میده
کسی هست که که از همراه اول به ایرنسل ترابرد کرده باشه و آی مسیجش اکتیو شده باشه؟
پیامک از بانک که میاد ولی گاهی اوقات با تاخیر میاد. در مورد تماس هم قطعی هنگام مکالمه یا یطرفه شدن صدای مکالمه داشتم که از این نظر فکر کنم مکالمه همراه اول بهتر بود هرچند الان یکم زوده برای نظر دادن در این مورد. یه مورد رو اعصاب اینه که هنوز پیامک های تبلیغاتی که به همراه اولم میومد هنوزم میاد. خیلی پدرسوختس این دزد اول
هر تستی که میگیرم 150 مگابایت حجم مصرف میکنهولی در اولین فرصت اینکارو میکنم
سری اول که درخواست ترابرد دادم اصلا برام پیامک تایید نیومد و 4-5 روز الکی معطل بودم ولی دوباره که درخواست دادم سریع تایید شد و سه روزه ترابرد شد
Last edited by fashist_v; 16-02-2017 at 08:20.
سلام
نه HtC
اما دوستم گوشیش آیفونه، سوال کردم گفت مشکلی نداشته
به رایتل ترادبرد کرد
پس تست نگیر حجمت الکی مصرف نشه، فقط سرعت دانلود از سرور خارجی چطوره؟ به 2 مگابایت میرسه؟
من از 4 جی همراه اول استفاده میکنم، 800 کیلوبایت سرعت دانلودمه.... ایرانول دزد ، 3 جی 1.2 حتی تا 1.7 هم داشتم
بله روی شماره فعال میشه قبلا که شماره خود راینل داشتم همیشه فعال میشد چند ساله روی شماره استفاده میکنم الانم که ترابرد کردم رایتل روی شماره همراه اول هم فعال شد..
خیلی خوبه با این کار میشه با ایپد و مک هم پیامک عادی فرستاد.
اره هم با ايپد ميشه هم با مك فزستاد كه خيلي خوبه وقتي موبايلت دوره و سر لپتاپ هستي
پس امروز ميرم ترابرد ميكنم همراه اول رو چون واقعا رفته رو اعصاب اين ارور اكتيو آي مسيج هر دفعه انتن قطع وصل بشه مياد و اشتباهي هم اوكي رو بزني هر دفعه ١٥٠ تومن پول ميندازه برات
اين رومينگ ملي رايتل هنوز كار ميكنه!؟
آخه شنيدم كنسل شده ديگه
آنتن دهي تو تهران خوبه!؟
مال من رو ايرانسل اكتيو نميشه رو خط خودش!
متل شما هم احتمالا شانسي شده
چون بعضي اوقات انگار باز ميكنن اكتيو ميشه مثلا ٤-٥ ماه پيش همراه اول من شانسي اوكي رو زدم اكتيو شد رو شماره اما حواسم نبود سيم كارت رو خارج كردم دوباره از اكتيو در اومد
الان طبق گفته دوستان فقط رو رايتل اكتيو ميشه
ببین خودت حتما امتحان کن و قبل از ترابرد جاهایی که زیاد نیازت میشه تست بگیر من شخصا راضیم در تهران تقریبا مشکلی ندارم بعضی جاها فقط 3G هست اما سرعتش از 3G ایرانسل خیلی بهتره رومینگ روی ایرانسل نمیره که مهم هم نیست هر جا انتن نباشه میره روی همراه اول.
من تو ماشین دایما موزیک انلاین گوش میدم نصبت به همراه اول و ایرانسل کمتر پیش میاد که قطع بشه
من یک کد هدیه از رایتل دارم اگر سیمکارت رایتل نداری و دوست داشتی بگو بهت بدم اول تست کن بعد تصمیم بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)