این پیغام معمولا به خاطر تنظیم نبودن تاریخ و ساعت کامپیوتر میاد. و یا آپدیت نبودن مرورگر. از هر دوی این موارد اطمینان حاصل کنید اگر مشکلی نداشتند سعی کنید اصلا و ابدا وارد ایملیتون نشید!
این پیغام معمولا به خاطر تنظیم نبودن تاریخ و ساعت کامپیوتر میاد. و یا آپدیت نبودن مرورگر. از هر دوی این موارد اطمینان حاصل کنید اگر مشکلی نداشتند سعی کنید اصلا و ابدا وارد ایملیتون نشید!
من همیشه تاریخ و ساعت سیستمم تنظیمه بعضی وقتا که وارد سامانه بانک میخواد بشه این میاد منم چون مجبورم I trust رو میزنم تا الان هم چیزی از حسابم کم نشده
برا ایمیل هم فکر کنم قصدشون اینه که هی واست تبلیغات بفرستن من روزی 1000 تا تبلیغات میاد تو ایمیلم وقتی یکی واسم پیغام میفرسته مصیبتی دارم تا پیداش کنم
Last edited by farshad0123; 11-05-2015 at 15:14.
ما چون تحریم هستیم سرتیفیکیت ssl رو برامون خارج از ایران تایید نمیکنن بهمین خاطر هم مرورگرها و ویندوز سرتیفیکیت بانکهای ایرانی رو نمیشناسن و این اررور مشاهده میشه.
این مشکل ممکنه از قندشکن باشه. یا اینکه نسخه بروزرتون قدیمی باشه. من هم با ورژن 24 فایرفایکس این مشکل رو داشتم چند ماه پیش. بعد از اپدیت درست شد. قطع و وصل شدن قندشکن هم این مشکل رو ایجاد میکنه باید فیرفاکس رو ریستارت کنید.
دوستان شما هم امروز تو واتساپ اختلالات زیادی دارید؟
فایرفاکسم نسخه 37.02 هست بدون قند شکن اینطوری میشه بعد از چندین بار قطع و وصل کردن مشکل حل شد فقط با بعضی IP ها این مشکل ایجاد میشه !
آره واسه من یکم کند شده بعضی وقتا یکم طول میکشه تا پیام بره
waterfox نصب کن خیلی بهتر از فایر فاکسه البته فقط برای ویندوزای 64 بیتیه
سلام دوستان. کسی کد هدیه 150 امتیازی پارس آنلاین ویژه نمایشگاه کتاب رو داره؟
:
CLUB94TBF
خیلی احتمال داره ه ک شده باشی، یا تا الان پسوردت دست یکی دیگه باشه. اینکه از حسابت تا الان کم نشده؛ دلیلی نیست که در آینده هم کم نشه، شاید هدف اصلا حسابت نباشه...
راه حلش اینه :
1- تاریخ سیستمت رو باید با سرور های جهانی بروز کنی
2- سیستمت رو با MalwareByte باید اسکن کنی
3- مرورگر و افزونه ها و ویندوزت رو باید آپدیت کنی.
4- کل پسورد ها تو باید عوض کنی از وای فای تا وب رو با عوض کنی
اگه تک تک رو رفتی جلو و انجام دادی بازم مشکل بود، میشه نتیجه گرفت که زیر MitM اتک هستی.
Last edited by Firebirds; 13-05-2015 at 12:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)