سلام،
لطفا دوستانی که به دکل های 4G دسترسی دارند یه چک بکنند و فرکانس LTE ایرانسل رو اعلام کنند، این موضوع در خرید گوشی خیلی مهم خواهد بود.
سپاس
سلام،
لطفا دوستانی که به دکل های 4G دسترسی دارند یه چک بکنند و فرکانس LTE ایرانسل رو اعلام کنند، این موضوع در خرید گوشی خیلی مهم خواهد بود.
سپاس
همونطور که از پیش گفتم
تا 1 شهریور نسل جدید ایرانسل رو نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده
خیلی نقاط آنتن میده
خیلی نقاط ه آنتن نمیده
من خودم هنوز 3G ایرانسل رو تست نکردم
باید پوشش دهی به حداقل برسه
بسته های اینترنتی اگر می خواد تغییر کنه
تغییر پیدا کنه
بعد از مدتی میشه درباره ی پایداری نظر داد
در حال حاضر آزمایشی هست
این فرکانس رو از کجا میشه بدست اورد ؟
دوستان عزیزانی که گله دارید 3G در شهرتون راه اندازی نشده هنوز,در اکثر شهرها تجهیزات نصب شده منتظر راه اندازی رسمی بمونید![]()
ایرانسل همین الانش کمبود پهنای باند داره و مجبور شده برای تست 3g از gprs و وایمکس بزنه
بله همینطوره. برای همین هست که دوستان با همون سیمکارتشون می تونند تست کنند
کلا عبارت 4G بیشتر برای بازارگرمی شرکت ها و اپراتورهاست و 4G واقعی هنوز همگانی نشده
بسته به شرکت سازنده گوشیتون یک کد مخفی هست که می تونید به اطلاعات شبکه و کریر گوشیتون دسترسی پیدا کنید البته بعضی از اپلیکیشن ها هم این اطلاعات رو ارایه میدن که دو سه نمونه رایگان برای ایفون تو اپ استور هست.
بنده خدا ایرانسل با این تبلیغی که می کنه و اینطور سرعت رو باز گذاشته باید هم پهنای باند کم بیاره
Last edited by arash59b; 18-08-2014 at 13:59.
زمان ارائه عمومی ایرانسل هم احتمالا سقف سرعت میذاره
امروز در منطقه ما هم 3G با لوگوی H راه اندازی شد.
اینم اولین تست در منطقه ما
البته فعلا در مرحله تست هست. در دو سه روز آینده وضعیت بهتر خواهد شد.
محتوای مخفی: تست اول 3G
شما کدوم منطقه هستی ؟ واسه من اصلاً تو شبکه ها نمیاره .
حتما میخان بزارن موقع راه اندازی رسمی بعدش یک فکری بکنن واسه دکل ها والا من تو مشهد داشتم نگاته میکردم دکل هارو محض رضای خدا یک دکل ندیدم که تجهیزات نسل 3 روش سوار باشه
همشون عین اون عکسی بود که دوستمون تو صفحات قبل از مشهد گزاشت که گفتین ماله همراه اوله
فقط رایتل هست اونم دکل هاش اینقدر کمه که نمیدونین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)