صفحات قبل صحبت شد در موردش ...
اگه بتونیم مجموعاً فرانسه رو با 18 پوئن اختلاف ببریم، می تونیم بریم بالا ...
یعنی مثلاً هر ست رو 25-19 ببریم
صفحات قبل صحبت شد در موردش ...
اگه بتونیم مجموعاً فرانسه رو با 18 پوئن اختلاف ببریم، می تونیم بریم بالا ...
یعنی مثلاً هر ست رو 25-19 ببریم
بازم ملت رفتن فیسبوک والیبالیست آلمان ( گروزر ) چرت و پرت نوشتن؟
خدایا عجب گیری افتادیم از دست یه عده ...![]()
اگه بتونیم هر 3 ست رو ببریم و مجموعا با 26 امتیازاختلاف فرانسه رو شکست بدیم به عنوان تیم اول صعود می کنیم ! به همین راحتی!![]()
نوشته های دوستان در تمجید و بعدش تخریب من رو بیش از پیش به یاد نگاه شیر یا خطی ما ایرانی ها به زندگی میندازه.
چون تالار ورزش هست ترجیح دادم اینجا در موردش توضیحی ندم.
ولی آسیب بزرگی هست که باید برای رفعش هم اندیشی کرد چون تو اکثر حوزه های فرهنگی و ورزشی و اقتصادی و... به خاطر این نگاه احساسی به جهان داریم ضربه میخوریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....................
Last edited by hes25; 21-09-2014 at 23:02.
خوب مثل اینکه دوستان دارم کم کم اروم میشن و دیگه احساسی برخورد نمیکنن .
بچه ها تا همینجا هم جز شیش تا اومدن واقعا عالی بودن و نمیشه انتظاری بیشتری ازشون داشت و واقعا دستشون درد نکنه . اما نکته ای که منو ازار میده مشکل ایران تو بازی کردن با تیم های قدرتی مثل المان و روسیه هست که همیشه فکر کنم مغلوب این تیم ها بودیم که علتش تو فیزیک بچه ها هست و مربی هم کاری نمیتونه بکنه .
اما دیشب واقعا ست سوم رو میتونستیم راحت ببریم اگر اون بازیکنشون تو بهترین شب ورزشیش نبود . ولی ای کاش حداقل یک ست میگرفتیم تا اندکی امید داشته باشیم اما باز هم ادمی به امید زندس و بچه ها اگه همشون عالی کار کنن شاید بتونن همه رو غافلگیر کنن.
.....................
Last edited by hes25; 21-09-2014 at 23:00.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آیا عملکرد تیم در ست دوم بازی مرحله اول برای 3 ست تکرار میشود؟!
اگر فرانسه را نبریم ؛ قطعا بازی برای پنجم ششمی را هم نخواهیم برد! چون فکر کنم تیم سوم آن گروه یه کم از فرانسه قوی تر باشه!
.....................
Last edited by hes25; 21-09-2014 at 23:00.
احتمالاً به قول معروف مزاح می کنید؟!!!چون بعید می دونم بخواهید این برچسب ها رو به هموطنانتون بچسبونید!!!درسته که اینجور آدمها تو جامعه زیاد هستن اما نمیشه همه رو با یه چشم دید
ایرانی داشتیم که تو کشور آمریکا دست از پا خطا نکرده...و البته داشتیم همین چند روزه افتضاح به بار آورده اونم با یه کاروان ورزشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)