تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 168 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

به نظر من لیست مازاد سال اینده باید اینا باشه و به جاشون باید بازیکن خریده بشه
    سوشا مکانی _ نورمحمدی _ خانزاده _ تادئو _ خالقی فر و عباس زاده و چند تای دیگه که یادم نیست الان اسماشونو
    صد البته باید یک مهاجم دیگه هم بخریم تا با طارمی بتونه بازی کنه
    در مورد بازی امروز هم نظری ندارم چون همه دیدن که چی شد
    گرچه میبردیم هم غیر از خوشحالی و روحیه اتفاق خاصی نمیافتاد

2. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

متاسفانه اصرار عجیبی داریم روی گل خوردن در دقایق آخر بازی!

+

نکته دیگه اینکه مشکل چند هفته اخیر پرسپولیس همچنان پا برجاست!

چند بازی آخر لیگ رو نگاه کنید؛
    تو همه این بازی ها، پرسپولیس گل اول رو زده و بلافاصله تو لاک دفاعی رفته برای حفظ نتیجه، نتیجه هم این شده که دقایق آخر گل میخوریم.

(دقیقه 93 از نفت م.س _ دقیقه 84 اس. خوزستان _ دقیقه 85 و 93 سپاهان)

+

اشتباهات فردی هم که حرفی برای گفتن نمیذاره متاسفانه ...

+

عملکرد تیم داوری هم خیلی ضعیف بود.

* روی صحنه خطای وریا غفوری رو طارمی باید یک پنالتی برای پرسپولیس گرفته میشد و غفوری هم اخراج میشد اما در کمال ناباوری به طارمی زرد داد.
    (( اگه این پنالتی گرفته میشد، شاید نتیجه بر نمیگشت! ))

* مورد دوم هم گل سالم، سپاهانی بود که مردود اعلام شد.

4. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

رضا نوروزی: نمی‌دانم چرا‌ توپ‌های‌مان گل نمی‌شود

به گزارش ورزش 11، رضا نوروزی پس از شکست 2 بر یک پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: می‌توانستیم با به ثمر رساندن گل‌های بیشتر مقابل سپاهان به برتری برسیم ولی نمی‌دانم چرا توپ‌های ما گل نمی‌شود.

وی افزود: اشتباهات فردی جزئی از فوتبال است اما اگر 2 اشتباه می‌کنیم باید 10 گل هم بزنیم. باز هم تاکید می‌کنم که خیلی موقعیت به دست می‌آوریم اما نمی‌دانم چرا توپ‌های‌مان به گل تبدیل نمی‌شود.

-----------------------------------------

تمرین فردای پرسپولیس تعطیل شد

به گزارش ورزش 11، با اعلام کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین فردای این تیم برگزار نمی‌شود و سرخپوشان شنبه ساعت 17:00 تمرین خواهند کرد.

پرسپولیس امروز در چارچوب هفته بیست‌وششم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی با نتیجه 2 بر یک مغلوب سپاهان شد.

نوری: به بی‌دقتی خودمان باختیم

به گزارش ورزش 11، محمد نوری پس از دیدار 2 تیم پرسپولیس و سپاهان اظهار داشت: آن قدر گل نزدیم و آن قدر از موقعیت‌های‌مان استفاده نکردیم که بازی را باخته و 3 امتیاز را از دست دادیم.

وی با بیان اینکه به بی‌دقتی خودمان بازی را واگذار کردیم گفت: متاسفانه به آسانی 3 امتیاز را از دست دادیم اما فوتبال همین است. حالا باید خود را برای جام باشگاه‌های آسیا آماده کنیم.

کاپیتان پرسپولیس در خصوص اشتباهش که منجر به گل دوم سپاهان شد، یادآور شد: بد شد اما فوتبال همین است. 2 توپ داخل دروازه ما آمد و 2 گل خوردیم. ما خیلی موقعیت داشتیم و خیلی از توپ‌های‌مان گل نشد.

وی در مورد نحوه قضاوت بازی گفت: به نظرم حرکتی که روی طارمی رخ داد پنالتی - اخراج بود که داور نگرفت.

نوری با انتقاد از وضعیت باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: چهارشنبه باید قطر برویم اما 3 بازیکن ما به دلیل مشکل مالیاتی ممنوع‌الخروج هستند. یک ماه است که به باشگاه این موضوع گفته شده اما اقدامی برای آن نشده است که این موضوع هم به دلیل پرداخت 5 درصد مالیات است.

کاپیتان پرسپولیس با بیان اینکه با این روند ممکن است 3 بازیکن پرسپولیس به قطر نروند، گفت: مشکل در پرسپولیس زیاد است و امیدوارم فردی بیاید که مشکلات را رفع کند. متاسفانه در این مدت خیلی‌ها آمدند، رفتند اما کاری نکردند.
    خوردبین: به داوری باختیم

به گزارش ورزش 11، محمود خوردبین پس از شکست پرسپولیس مقابل سپاهان عنوان کرد: به داور بازی باختیم. اکبریان، داور این بازی باید در صحنه‌ای که طارمی در محوطه جریمه سرنگون شد اعلام پنالتی و بازیکن سپاهان را اخراج می‌کرد اما این کار را نکرد.

وی در خصوص مشکل مالیاتی نوری، علی‌عسگر، نورمحمدی 3 بازیکن پرسپولیس برای خروج از کشور گفت: به زودی مشکل آنها رفع می‌شود و تیم را برای بازی برابر لخویا همراهی می‌کنند.

سرپرست تیم پرسپولیس یادآور شد: روحیه خود را برای دیدار مقابل لخویا حفظ کرده و با تمام توان در این دیدار حاضر خواهیم شد.

6. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مظفری‌ زاده: داور پنالتی پرسپولیس را ندید

به گزارش ورزش 11، سعید مظفری‌ زاده در مورد نحوه قضاوت محمدرضا اکبریان در دیدار پرسپولیس و سپاهان گفت: در حالی که محمدرضا اکبریان تا دقیقه 28 مسابقه با دوندگی و جای‌گیری مناسب قضاوت خوبی از خود به نمایش گذاشته بود فرار سریع هادی نوروزی در این دقیقه و در ادامه تکل خطرناک او بر روی شهاب گردان را به دلیل فاصله و زاویه نامناسب به درستی ارزیابی نکرد و در حالی که نوروزی باید با کارت قرمز جریمه شود داور با دادن کارت زرد اکتفا کرد.

وی گفت: اکبریان در دقیقه 53 دومین اشتباه بزرگ خود را در این مسابقه مرتکب شد که خطای مدافع سپاهان را بر روی طارمی تشخیص نداد و به جای اعلام ضربه پنالتی به سود پرسپولیس و اخراج مدافع سپاهان طارمی را به دلیل شبیه‌سازی با کارت زرد جریمه کرد.

مظفری‌زاده تصریح کرد: در ادامه مسابقه محمدرضا ابوالفضلی کمک داور اول بازی در حالی گل تیم سپاهان را در موقعیت سختی مردود کرد که تصاویر تلویزیونی نشان می‌داد پای چپ نورمحمدی مدافع پرسپولیس وضعیت آفساید را پوشش داده و گل درست به نظر می‌رسد.

وی با اشاره به عملکرد کلی داوری این بازی گفت: در مجموع به نظر می‌رسد که تیم داوری بازی همیشه حساس پرسپولیس و سپاهان را با موفقیت سپری نکرد.

عربشاهی: برانکو همیشه با احتیاط و تدافعی بازی می‌کند

به گزارش ورزش 11، ضیا عربشاهی در مورد شکست پرسپولیس مقابل سپاهان گفت: برانکو به پرسپولیس آمده که تیم را نجات بدهد و همه دیدند که مقابل سپاهان چطور این کار را انجام داد! برانکو همیشه با احتیاط و تدافعی بازی می‌کند و این موضوع را هم زمانی که در تیم ملی بود به حسین فرکی می‌گفتم.

وی ادامه داد: حسین پاپی در دقیقه 60 بازی برای سپاهان به بازی آمد و همراه حاج‌صفی به سمت چپ این تیم رفت اما برانکو هیچ کاری انجام نداد تا سمت چپ سپاهان را از کار بیندازد، بعد می‌گویند فلان بازیکن مقصر بوده است. چرا برانکو هادی نوروزی یا بابک حاتمی را به سمت راست نفرستاد تا پرسپولیس هر دو گل را از آن سمت نخورد؟

پیشکسوت تیم پرسپولیس تصریح کرد: مربیان کروات دغل‌باز هستند، کدام مربی کروات در ایران موفق بوده است؟ اگر یک مربی خارجی باکیفیت به پرسپولیس می‌آمد مشکلی وجود نداشت.

عربشاهی در خصوص اشتباهات فردی بازیکنان پرسپولیس اظهار داشت: بیشتر گل‌ها در فوتبال روی اشتباهات فردی زده می‌شود اما در بازی پرسپولیس و سپاهان بیشتر از اشتباهات فردی اشتباهات فنی در بازی وجود داشت.

وی درباره حواشی ادامه‌دار پیام صادقیان و مسئله سیگار کشیدن این بازیکن که توسط یک خواننده زیر زمینی مطرح شد، گفت: بارها با پیام صادقیان صحبت کرده‌ام و او به من قول داد که دیگر حاشیه نداشته باشد. صادقیان بازیکن با کیفیتی است اما رفیق بازی نمی‌گذارد پیشرفت کند. خود صادقیان باید رفیق خودش باشد نه یک خواننده زیر زمینی.

پیشکسوت پرسپولیس افزود: من با پدر صادقیان بازی کرده‌ام و معتقد هستم پدر صادقیان یک سر و گردن بالاتر از خود پیام بود. پیام باید بیشتر قدر خودش را بداند. وقتی صادقیان با خواننده زیر زمینی دوست می‌شود شب تا صبح بیدار است و بازیکنی که شب تا صبح بیدار باشد دچار مشکل می‌شود. به نظر من بهترین دوست صادقیان خودش است، او باید دور خیلی از کارها را خط بکشد و سرش به فوتبالش باشد.

عربشاهی ادامه داد: آقای صادقیان! می‌خواهند تو را خراب و فوتبالت را تمام کنند، خودت را از این حاشیه‌ها دور کن و به فوتبالت برس! تو حیف هستی.

دقایق آخر، کابوسی برای پرسپولیس

به گزارش ورزش 11موضوع باعث نگرانی هوادارن شده است. قرمزپوشان تهرانی اگر فقط 5 امتیاز کمتر داشتند الان خطر سقوط را به خوبی احساس می کردند و باید برای ماندن در لیگ می‌جنگیدند. نتایج ضعیف پرسپولیس در این فصل دلایل مختلفی دارد اما اگر بخواهیم فقط مسائل فنی و همین‌طور بحث آمادگی جسمانی بازیکنان را بررسی کنیم، نکات جالبی را مشاهده خواهیم کرد.

درحالی که 26 هفته از لیگ می گذرد 31 بار توپ از خط دروازه پرسپولیس گذشته، یعنی این تیم به طور میانگین در هر بازی 1.19 گل دریافت کرده است.

سرخ پوشان در نیم فصل اول آمار 1.13 گل خورده در هر بازی را به نام خود ثبت کردند این در حالی است که در نیم فصل دوم این میانگین به 1.27 رسیده است. پرسپولیسی ها در 8 دیدار نیم فصل اول گل اول بازی را دریافت کرده‌اند که در 4 دیدار آن متحمل شکست شده اند و دو دیدار را نیز با پیروزی پشت سر گذاشته اند. اما این آمار در نیم فصل دوم بدتر شده به طوری که در 6 دیدار از 11 بازی گل نخست را دریافت کرده اند که حاصل آن 5 شکست و یک تساوی بوده است.

پرسپولیس در نیم فصل اول 17 گل به ثمر رسانده که به طور میانگین در هر بازی 1.13 گل به ثمر رسیده است اما در نیم فصل دوم این آمار به 0.83 کاهش یافته که این موضوع نشان از افت چشمگیر این تیم در امر گلزنی دارد. قرمزپوشان تهرانی در 7 بازی نیم فصل اول توانسته‌اند گل اول بازی را به ثمر برسانند که در نهایت 4 دیدار را با پیروزی، 2 دیدار را با تساوی و یک دیدار را با شکست پشت سر گذاشته‌اند اما در نیم فصل دوم از مجموع 11 بازی، فقط در 4 دیدار توانستند گل نخست را وارد دروازه حریف کنند که یک پیروزی، دو تساوی و یک شکست حاصل آن بوده است.

زمانی که دقایق گل های خورده پرسپولیس را بررسی کنیم نکات جالبی نمایان می‌شود. از مجموع 17 گلی که این تیم در نیم فصل اول دریافت کرده، 52 درصد در 15 دقیقه آخر نیمه اول و 15 دقیقه آخر نیمه دوم وارد دروازه پرسپولیس شده است؛ به طوری که 23 درصد گل های دریافی این تیم در نیم فصل اول مربوط به 15 دقیقه آخر نیمه دوم بازی بوده است اما این آمار در نیم فصل دوم تغییرات چشمگیری داشته به طوری که پرسپولیسی ها در نیم فصل دوم 14 گل دریافتی را به نام خود ثبت کرده اند که 71 درصد آنها در 15 دقیقه پایانی نیمه اول و 15 دقیقه پایانی نیمه دوم به ثمر رسیده است. اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم 7 گل یعنی 50درصد گل هایی که این تیم در نیم فصل دوم دریافت کرده در 15دقیقه پایانی نیمه دوم بوده است.

این آمارها مشخص می‌کند قرمزپوشان تهرانی در نیم فصل دوم ، در دقایق پایانی بازی ، تمرکز کمتری دارند به طوری که بیشتر گل‌هایی که وارد دروازه پرسپولیس شده در 15 دقیقه آخر بازی بوده است. شاید پرسپولیسی ها در تعطیلات نیم فصل، کار بدنسازی را به خوبی انجام نداده اند و همین موضوع باعث شده بازیکنان در دقایق پایانی دچار تحلیل بدنی شوند و تمرکز خود را از دست بدهند و در نتیجه درصد اشتباه آن ها بالا برود.

8. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 5 
      محتوای مخفی: 1 
    کاروان تیم فوتبال پرسپولیس فردا صبح پس از صرف صبحانه، ساعت 9، ورزشگاه درفشی‌فر را به مقصد فرودگاه امام (ره) ترک می‌کند. بنابر اعلام پندار خمارلو مدیر رسانه‌ای تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، پس از تمرین امروز، به بازیکنان اعلام شد که باید فردا (دوشنبه) تا ساعت 8:30 صبح در ورزشگاه درفشی‌فر حاضر باشند تا پس از صرف صبحانه، ساعت 9 صبح راهی فرودگاه امام (ره) شوند. ضمن اینکه سرخپوشان ساعت 11:55 تهران را به مقصد دوحه قطر ترک خواهند کرد.

بر همین اساس، با توجه به اختلاف ساعت تهران و دوحه، هواپیمای حامل سرخپوشان ساعت 12:30 به وقت تهران در دوحه به زمین خواهد نشست و قرمزپوشان از آنجا راهی هتل محل اقامت خود خواهند شد.

محتوای مخفی: 2 

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس استعفایش را به هیأت مدیره ارائه کرد ولی این استعفا هنوز مورد موافقت اعضا قرار نگرفته است. جعفر کاشانی از استعفای حمیدرضا سیاسی از ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس خبر داد.

او بعد از جلسه فوق‌العاده در صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان که با حضور اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شد گفت: در این جلسه آقای سیاسی از پرسپولیس استعفا کردند و قرار شد استعفای ایشان در مجمع باشگاه بررسی شود.

او در پاسخ به این سوال که شنیده می‌شود نژادفلاح از قائم مقامی باشگاه کنار گذاشته خواهد شد، گفت: نمی‌دانم.
    در جلسه هیأت مدیره امروز پرسپولیس حمیدرضا سیاسی استعفایش را به هیأت مدیره باشگاه تقدیم کرد و قرار است مجمع باشگاه در مورد استعفای مدیرعامل تصمیم‌گیری کند.

سیاسی بعد از اینکه مدیرعامل پرسپولیس شد و اکنون هم با قید وثیقه آزاد است.

لازم به ذکر است تا زمان تصمیم گیری مجمع در این باره سیاسی همچنان در سمت مدیر عامل باقی خواهد ماند.

محتوای مخفی: 3 
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تأکید کرد، شرایط به گونه‌ای بوده که باید از سمت خود در این باشگاه کناره‌گیری می‌کرده است.
    حمیدرضا سیاسی در پایان جلسه امروز (یکشنبه) هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: من امروز از سمت خود کناره‌گیری کردم. شرایط به‌گونه‌ای بود که من باید استعفا می‌کردم و برای استعفایم هیچ توصیه‌ای در کار نبود.

وی همچنین خاطر نشان کرد در جلسه امروز هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص هزینه‌هایی که در این باشگاه کرده هیچ صحبتی مطرح نشده است.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس در این خصوص افزود: اینکه من چقدر در باشگاه پرسپولیس هزینه‌ کرده‌ام و مطالباتم از این باشگاه چقدر است به آقای خادم ارتباطی ندارد و بعد از فروش باشگاه در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد.

سیاسی با بیان اینکه هر آمدنی رفتنی دارد، تصریح کرد: شرایط به‌گونه‌ای بود و حساسیت‌هایی وجود داشت که من باید از سمت خود استعفا می‌کردم. قطعاً در مجمع باشگاه استعفای من مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود. تا آن زمان من مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواهم بود.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با رد اظهارنظری از سوی او مبنی بر اینکه قصد کناره‌گیری از مدیرعاملی باشگاه را ندارد و به کار خود ادامه می‌دهد گفت: من چنین ادبیاتی ندارم و نگفتم که می‌مانم بلکه عنوان کردم تا چند روز آینده به فعالیت خود ادامه می‌دهم تا هیئت مدیره و مجمع باشگاه وضعیت مرا مشخص کنند.

وی تصمیمات مجمع و هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را برای خود قابل احترام خواند و اظهار داشت: من قول داده بودم هر کجا پرسپولیس مشکل مالی داشت به این باشگاه کمک کنم و همچنان روی قول و قرارم هستم و هر کمکی که بتوانم از پرسپولیس دریغ نمی‌کنم.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس همچنین اعلام کرد به هیچ عنوان در مزایده فروش این باشگاه شرکت نخواهد کرد.

سیاسی در خصوص ادامه فعالیت خود در باشگاه پرسپولیس گفت: من از فردا پشت میزم قرار می‌گیرم و شرایط باشگاه را به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهم داد.

وی با طرح این موضوع در خصوص آینده محمدحسین نژادفلاح (قائم مقام باشگاه پرسپولیس) در این باشگاه،گفت: تا این لحظه که بنده اطلاع دارم آقای نژادفلاح قائم مقام باشگاه پرسپولیس است. آقای نژادفلاح برای پرسپولیس زحمات زیادی کشیده که جا دارد در اینجا از ایشان تشکر کنم. قطعا از این به بعد هم آقای نژادفلاح با همان اختیاراتی که پیش از این داشته به فعالیت خود در باشگاه پرسپولیس ادامه خواهد داد و شرایطی را فراهم می‌آورم تا ایشان بدون مشکل به کارش ادامه دهد.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس در واکنش به اینکه نژادفلاح عنوان کرده بود حاضر نیست به عنوان قائم مقام سیاسی در این باشگاه فعالیت کند، گفت: من هنوز آقای نژادفلاح را ندیده‌ام. باید ایشان را ببینم و با هم صحبت کرده و شرایط را بررسی کنیم.

موضوع هزینه‌هایی که حسین هدایتی در باشگاه پرسپولیس کرده بود سوژه پرسش دیگر خبرنگاران از حمیدرضا سیاسی بود، که وی در پاسخ خاطر نشان کرد: از همه کسانی که به باشگاه پرسپولیس کمک کردند از جمله آقای هدایتی تشکر می‌کنم. قطعا در زمان واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی هزینه‌هایی که این دوستان انجام دادند جزو دیون باشگاه است و مورد بررسی و تصمیم‌گیری خواهد گرفت.

وی از اظهارنظر در خصوص تغییر و تحول در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس خودداری کرد و گفت: من چون نبودم نمی‌توانم و نباید در خصوص تغییرات در کادر فنی اظهارنظر کنم. این تصمیمی است که مدیران پیشین باشگاه اتخاذ کرده‌اند و من باید خودم را با آن وفق دهم نه اینکه با اظهارنظر و تصمیمی بدون بررسی به مشکلات باشگاه اضافه کنم.

سیاسی، کادر فنی هر باشگاه را نقطه مهم و تاثیرگذار خواند و گفت: تغییرات در کادر فنی باید با نظر کارشناسان، پیشکسوتان و اعضای هیئت مدیره صورت بگیرد. کادر فنی نقطه حساسی است که باید در مورد آن با دقت نظر تصمیم‌گیری کرد.

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس در ادامه یادآور شد: ظاهرا در زمانی که من نبوده‌ام کمیته فنی باشگاه فعال شده است. باید این کمیته همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. تغییرات کادر فنی تخصصی است و باید با نظر کمیته فنی صورت بگیرد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در زمان مدیریت من در باشگاه پرسپولیس که خیلی هم کوتاه بود مشکلات زیادی وجود داشت که من سعی کردم آنچه مدنظرم بود را در باشگاه پیاده کنم. در این دوره هم تلاش می‌کنم مشکلات باشگاه را تا زمانی که هستم به حداقل برسانم.

سیاسی در ادامه مدعی شد تغییراتی که در زمان مدیریت او در کادر فنی این تیم اعمال شده بود با نظر کمیته فنی این باشگاه و اعضای فنی هیئت مدیره صورت گرفته بود.

مدیر عامل مستعفی باشگاه پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: در فاصله کوتاهی که تا پایان فصل و واگذاری باشگاه به بخش خصوصی باقی مانده است باید بدهی‌هایی را که باشگاه دارد، مشخص کنیم. در این شرایط نمی‌شود معجزه‌ای صورت داد. در این شرایط اعضای هیئت مدیره از من خواستند در این چند روز باقیمانده بمانم تا مدیریت جدید باشگاه مشخص شود.

وی در خصوص احتمال ادامه همکاری باشگاه پرسپولیس با اسپانسر پیشین این باشگاه بهنام پیشرو کیش گفت: من واقعا نمی‌دانم وضعیت اسپانسر به چه گونه‌ است باید شرایط را بررسی کرده و ببینم آیا امکان فعالیت با اسپانسر وجود دارد یا خیر.

محتوای مخفی: 4 

محتوای مخفی: 6 
    متقاضی خرید باشگاه پرسپولیس فهرست هزینه های خود به عنوان هوادار در طول ماه های گذشته در باشگاه پرسپولیس را منتشر کرد

پس از اختلافات و حرف و حدیث هایی که بر سر هزینه ها در باشگاه پرسپولیس در روز های اخیر در باشگاه پرسپولیس و وزارت ورزش مطرح شده و منجر به کناره گیری حسین هدایتی از تقبل هزینه های پرسپولیس شد عضو سابق هیئت مدیره این باشگاه لیست هزینه های خود را در صفحه شخصی اش منتشر کرد. هدایتی با انتشار این فهرست در صفحه شخصی خود نوشت : اين سند صداقت يك هوادار عاشق بدون اينكه اسپانسر و يا مسئوليتى در باشگاه محبوبش داشته باشد
    ايا مبلغ سه ميلياردو هشتصدو سي و نه مليون و چهارصد هزار تومان هديه ي نا قابل اينجانب جواب پول بليط بازي با النصر را نمي دهد؟؟

دست تك تك شما هواداران عاشق را پس از پيروزي در مزايده مي فشارم.

يا علي

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 19-04-2015 at 23:16.

10. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای پیگیری کارهای اقامتی‌ام در اسپانیا به ایران آمده‌ام. کریم انصاری‌فرد اظهار داشت: من چند روزی است به خاطر پیگیری کارهای اقامتی‌ام در اسپانیا و انجام برخی‌ کارها که در ایران باید انجام می‌دادم به کشور سفر کرده‌ام به همین دلیل در بازی اخیر مقابل اوساسونا حضور نداشتم اخباری هم که منتشر شده و دلایلی که در مورد بازگشتم به ایران مطرح شده است درست نیست من فقط پیگیر کارهای اقامتی‌ام هستم.

وی در مورد شرایطش در اوساسونا گفت: شرایطم در اوساسونا خیلی خوب است و در چند روز آینده به اسپانیا برمی‌گردم و در تمرینات تیم حاضر می‌شوم و در صورت صلاحدید کادر فنی در میدان هم حضور خواهم یافت. من هیچ وقت به دنبال حاشیه نبودم و همیشه سعی کردم با سکوت و با عملکرد خودم در میدان توانایی‌هایم را نشان بدهم. شک نکنید در اوساسونا می‌درخشم و شرایطم روز به روز بهتر خواهد شد. در حال حاضر هم فقط و فقط به موقعیت اوساسونا فکر می‌‌کنم و همچنین با حضور در اردوی تیم ملی برای موفقیت تیم ملی تلاش می‌کنم.

وی در مورد ماندن یا رفتن کی‌روش در تیم ملی گفت: بدون شک حضور کی‌روش که یکی از مربیان برتر دنیا است به نفع فوتبال‌مان خواهد بود تیم ملی فوتبال ایران با کی‌روش به موفقیت‌های زیادی دست پیدا کرده است. به طوری که تبدیل به قدرت اصلی آسیا شده‌ایم.

انصاری‌فرد ادامه داد: با حضور کی‌روش به جایگاه خوبی در فوتبال جهان رسیده‌ایم و حتی مقابل تیم‌های ابرقدرت هم بازی‌های خوبی می‌کنیم آنها روی تیم ما حساب ویژه‌ای می‌کنند. تیم ملی ایران با کی‌روش می‌تواند برای هر حریفی خطرناک باشد.

سایت رسمی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) در گزارشی نوشت: در حالی که دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا روزهای سه شنبه و چهارشنبه برگزار می شود، شماری از تیم های صدرنشین در آستانه صعود به مرحله حذفی قرار دارند.

برای صعود تیم هایی مانند پرسپولیس، الاهلی عربستان، گوانگژو اورگراند و بیجینگ گوان چین به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا یک امتیاز کافی است.

برنده دیدار کاشیوا ریسول و جئونبوک موتورز نیز به مرحله بعد صعود می کند.

کاشیما آنتلرز و گامبا اوزاکا برای حفظ امید صعود خود، باید در دیدارهای پیش رو پیروز شوند.

برای دو تیم ازبکستانی پاختار و لوکوموتیو تاشکند هیچ چاره ای به جز کسب حداکثر امتیاز باقی نمانده است.

رویارویی دو تیم صدر جدول گروه ای که طی آن لخویا میزبان پرسپولیس است، یک دیدار تماشایی خواهد بود. پرسپولیس که در دیدار قبلی مقابل این تیم سه بر صفر پیروز شد، تحت هدایت برانکو ایوانکوویچ سرمربی جدید می تواند با کسب تنها یک امتیاز به مرحله بعد صعود کند.

تیم میزبان برای صعود علاوه بر پیروزی در این دیدار باید امیدوار باشد که دیگر دیدار این گروه به نفع آنها رقم می خورد.

تیم نفت تهران در صدر گروه B امید به صعود زودهنگام دارد. پیروزی مقابل پاختاکور در صورتی که الشباب مقابل العین به برتری دست نیابد، می تواند صعود آنها را قطعی کند.

در گروه C الهلال می تواند با شکست لوکوموتیو تاشکند صعود کند.

در صدر گروه D در حالی که رقابت میان الاهلی عربستان و الاهلی امارات در جریان است که تیم عربستانی در آستانه صعود قرار دارد.

دوبازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس امروز به هتل محل اقامت سرخ‌پوشان در قطر خواهند رفت.
    در حالی که کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی مقابل لخویا ظهر امروز راهی قطر شدند اما قرار است دو بازیکن اسبق این تیم امشب به دیدار هم‌بازی‌های سابق‌شان بروند.

سیدجلال حسینی و مهرداد پولادی دو بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس که امسال را در لیگ قطر بازی‌ می‌کنند قرار است در ساعت 20 به وقت محلی با حضور در هتل اینترکنتینانتال با هم‌بازی‌های سابق‌شان دیدار کنند.

این در حالی استکه زمزمه‌هایی مبنی بر حضور سیدجلال حسینی در فصل آینده در تیم فوتبال پرسپولیس به گوش می‌رسد.

گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس چهارشنبه از ساعت 20 به مصاف لخویای قطر خواهد رفت.

محتوای مخفی: 4 
    اولین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس امروز و در ساعت 18 به وقت محلی در زمین باشگاه لخویای قطر برگزار خواهد شد.

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از رسیدن به دوحه و مستقر شدن در اتاق‌هایشان در هتل اینترکنتینانتال مشغول استراحت شدند.
    سرخپوشان پس از ترک فرودگاه دوحه، راهی هتل محل اقامت خود شدند. اتوبوس حامل قرمزپوشان پس از 30 دقیقه طی مسیر در هوای بسیار گرم دوحه وارد هتل اینترکنتیننتال شد. نماینده‌های تیم فوتبال لخویا قطر پس از حضور اعضای تیم فوتبال پرسپولیس در فرودگاه دوحه، به استقبال آنها آمده و سرخپوشان را همراهی کردند.

انجام امور فرودگاهی کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در فرودگاه دوحه کمتر از یک ساعت به طول انجامید و سرخپوشان پس از اتمام کارها و تحویل وسایل خود توسط نماینده‌های تیم میزبان سوار اتوبوس شده و راهی هتل شدند.
    مسوولان و مدیران باشگاه لخویا قطر ماشین ویژه‌ای را برای سرپرست و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نظر گرفته بودند.

محمود خوردبین و برانکو ایوانکوویچ پس از ترک محوطه فرودگاه، قصد سوار شدن در اتوبوس تیم را داشتند که نماینده باشگاه لخویا از آنها خواست تا در ماشینی که باشگاه میزبان برای آنها تدارک دیده است، سوار شوند و آنها نیز به اتفاق راهی هتل محل اقامت سرخپوشان شدند.
    نکته جالب توجه حضور امیرعلی حسینی مسوول روابط بین‌الملل باشگاه و پندار خمارلو مدیر رسانه‌ای تیم، پشت پیشخوان هتل بود که آنها پس از استقرار در آنجا کارت اتاق‌های اعضای تیم را که پیش از این آماده شده بود، به آنها تحویل دادند تا بازیکنان برای اسکان در اتاق‌هایشان با مشکلی مواجه نشوند.

محمود خوردبین پس از تحویل اتاق‌های اعضای تیم اعلام کرد؛ پس از انتقال وسایل به اتاق‌ها، برای صرف ناهار در طبقه دوم حضور بهم رسانید.

سپس بازیکنان پرسپولیس برای صرف ناهار به رستوران هتل محل اقامت خود مراجعت کرده و مجددا برای استراحت راهی اتاق‌هایشان شدند.
    برانکو ایوانکوویچ پس از صرف ناهار، برنامه بعدازظهر بازیکنان را به آنها اعلام کرد و آنها نیز طبق برنامه کادر فنی برای استراحت راهی اتاق‌هایشان شدند.

بازیکنان بعد از استراحت، از ساعت 17:30 در رستوران هتل برای صرف عصرانه حضور خواهند یافت و پس از آن در ساعت 18 هتل را به مقصد محل تمرین ترک می‌کنند.

طبق برنامه اعلام شده از سوی برانکو ایوانکوویچ تیم فوتبال پرسپولیس امروز اولین تمرین خود را در قطر در زمین تیم فوتبال لخویا و از ساعت 18 به وقت محلی برگزار خواهند کرد.

سپس سرخ‌پوشان بعد از یک ساعت و نیم تمرین به هتل محل اقامت‌شان بازخواهند گشت و بعد از استراحت آماده صرف شام خواهند شد.

محتوای مخفی: 6 

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من در عکسهای پست بالایی شور و شوق و تا حدی شیطنت در همه بازیکنان دیده میشه الا صادقیان.انگار از موضوعی ناراحته یا مثل آدمای مغموم و پشیمون هست.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اوج کج سلیقگی مدیران صدا و سیما اینجاست که قراره بازی پرسپولیس رو بخاطر سریال وزین در حاشیه از شبکه ورزش پخش کنن!

14. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اوج کج سلیقگی مدیران صدا و سیما اینجاست که قراره بازی پرسپولیس رو بخاطر سریال وزین در حاشیه از شبکه ورزش پخش کنن!
    این کار نمیتونه فقط کج سلیقگی باشه
    یه مشکلی پیس اومده بین صدا و سیما و باشگاه یا فدراسیون
    وگرنه هیچ دلیلی نمیتونه این کار داشته باشه

16. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: مصاحبه صادقیان 
    وبسایت رسمی برنامه نود -

به گزارش وب سایت نود و به نقل از خبرآنلاین،صحبتهای وی را در ادامه بخوانید:
    پرسپولیس فصل عجیبی داشت... كار با ۳ سرمربی... علی دایی، حمید درخشان و حالا برانكو. در مورد این موضوع چه نظری داری؟

حقیقتش تغییراتی كه بوده، به نفع پرسپولیس نبوده، چه حالا مدیریتی و چه تغییرات مربی اما من دوست ندارم درباره گذشته صحبت كنم چون گذشته اصلاً برای پرسپولیس و به خصوص شخص من خوب نبود. الان با گذشته كاری ندارم، فقط آینده را می‌بینم و البته حال را و تمام تلاشم را می‌كنم كه به امید خدا این ۴ بازی هم تمام شود و ببینم چه كاری باید انجام بدهم.
    یك نكته عجیب در تمرینات پرسپولیس این است كه فقط ۳ بازی تا پایان فصل مانده، البته جدا از لیگ قهرمانان و پرسپولیس تازه شروع كرده به بدنسازی... این كار به نوعی اشكال گرفتن از كادرفنی قبلی نیست؟
    (خنده) خب، كادرفنی جدید كه سركار می‌آید، می‌گوید از نظر بدنی بچه‌ها عقب هستند و باید دوباره بدنسازی شود. الان هم این كادرفنی هفته‌ای یك یا دو روز یك فشار كوچك بدنی به بچه‌ها می‌آورد اما در مجموع در این فصل هر سرمربی آمد، گفت گروه قبلی بدنسازی خوبی نكرده و...

برانكو خیلی رابطه‌اش با تو خوب است، با تو صحبت می‌كند. در همین بازی قبل با سپاهان هم خیلی سریع تو را وارد تركیب كرد و یك‌جوری نشان داد كه فوتبال تو را می‌شناسد. به هر حال برانكو آنالیزور خوبی هم هست و فوتبال را خوب می‌شناسد. نظرت در مورد این موضوع چیست؟ اصلاً چرا مربیان دیگر (البته منظورم علی دایی نیست و درباره درخشان صحبت می‌كنم) این اعتقاد را به تو نداشتند؟
    حقیقتش مربی خارجی هیچ‌گونه شناخت و ذهنیت قبلی نسبت به بازیكن ندارد و آن چیزی كه هست را می‌بیند. من هم هرچه داشتم در تمرین رو كردم، مثل گذشته، تغییری هم نكردم، تمرینم را می‌كنم و برانكو هم می‌بیند و خوشبختانه به قول معروف حالا یك اعتقادی هم به من دارد ولی من شرایطم امسال اصلاً برای پرسپولیس خوب نبود و خودم هم می‌دانم كاری برای پرسپولیس نكردم. حالا باید این چند تا بازی را هم به خوبی و خوشی پشت سر بگذارم و ببینم برای فصل آینده چه تصمیمی باید بگیرم.

برای فصل بعد الان پیشنهادی نداری، اصلاً تصمیم تو ماندن در پرسپولیس است یا نه؟!
    گفتم كه حقیقتش اصلاً شرایط خوبی نداشتم و كسی را هم مقصر نمی‌دانم و مقصر اصلی فقط خودم هستم اما اینجا خیلی اذیتم كردند. حالا من محروم شدم، مصدوم شدم ولی خودتان هم دیدید و می‌دانید واقعاً خیلی اذیتم كردند. من هم دیگر تحمل این مدل سختی‌ها را ندارم و می‌خواهم دنبال آرامش باشم. البته باید ببینم قسمت چه می‌شود و در آینده چه پیش می‌آید.

این فضای مجازی هم برای تو خیلی دردسرساز شد...
    خب، صفحه‌ام را بستم دیگر... بستمش! البته الان در دنیا این گونه نیست و فقط در كشور ما این حساسیت‌ها هست. در كشور ما هنوز فعالیت در فضای مجازی جا نیفتاده، الان شما بروید صفحه‌های شخصی بازیكنان بزرگ دنیا را ببینید. بروید ببینید چه كارهایی كه نمی‌كنند. در دنیا این مسئله یك چیز كاملاً طبیعی است اما در كشور ما جا نیفتاده و من هم حالا صفحه‌ام را بسته‌ام و فعلاً تصمیم گرفته‌ام تا آخر فصل صفحه‌ام در اینستاگرام بسته باشد تا این آرامش فعلی پابرجا باشد و بی‌سر و صدا و بدون حاشیه كارم را انجام بدهم تا ببینم در آینده چه پیش می‌آید.

یعنی می‌توانیم در آینده همان پیام را ببینیم كه از دورتموند پیشنهاد داشت، از استاندارد لیژ پیشنهاد داشت؟
    خیلی‌ها می‌گویند شاید چون من یك فصل بازی نكردم دیگر كسی من را نمی‌خواهد، البته حق هم دارند این گونه فكر كنند و با خودشان بگویند پیام صادقیان كه بازی نكرده تا پیشنهادی داشته باشد اما شما مطمئن باشید همین حالا پیام صادقیان برای فصل جدید از اروپا پیشنهاد دارد... اصلاً بی‌خیال، دوست ندارم درباره آینده صحبت كنم. به امید خدا هر چه قسمت باشد، همان می‌شود.

پیامت برای هواداران پرسپولیس چیست؟
    از همه هواداران پرسپولیس تشكر می‌كنم. از صمیم قلب از همه هواداران تشكر می‌كنم چه آن زمان كه در اوج بودم و چه آن زمان كه اصلاً نبودم، از من واقعاً حمایت كردند، پشتم بودند، همیشه دوستم داشتند. شاید من امسال خیلی آنها را اذیت كردم، دست‌شان را می‌بوسم. ممنون كه حامی من بودند. واقعاً امیدوارم بتوانم در این ۴، ۵ بازی كه در لیگ برتر و لیگ قهرمانان مانده حداقل محبت‌های آنها را جبران كنم و جواب گوشه‌ای از زحمات آنها را بدهم.

راستی تو در پرسپولیس با ۳ مربی كار كردی، دایی، درخشان و حالا برانكو... فعلاً با برانكو كاری نداریم اما در مورد دایی و درخشان فكر می‌كنی كدام‌شان می‌توانستند به پرسپولیس كمك كنند و تو چه اعتقادی به آنها داشتی؟!
    ببخشید، دوست ندارم در مورد گذشته صحبت كنم... بگذرید!(بقیه حرف‌ها فعلاً به رسم امانت نزد ما محفوظ است.)

وبسایت رسمی برنامه نود - سرپرست تیم پرسپولیس می‌گوید شرایط خوبی در قطر برای پرسپولیس فراهم شده است.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، حمود خوردبین در گفت‌وگویی ویدیویی که روی سایت باشگاه گذاشته شده، درباره آخرین وضعیت تیم پرسپولیس اظهار کرد: ما روز گذشته به وسیله هواپیمایی قطر به دوحه آمدیم و بدون کوچک‌ترین مشکلی فرودگاه را ترک کردیم.

وی افزود: وقتی به هتل رسیدیم دیدیم که همه چیز برای تیم مهیاست و بازیکنان به راحتی به اتاق‌هایشان رفتند. درحال حاضر هم تیم تمرین‌های خود را پیگیری می‌کند تا خود را برای تمرین‌های فردا آماده کند.

وبسایت رسمی برنامه نود - مسئولان سازمان لیگ برای هفته پایانی لیگ سه جام قهرمانی آماده کرده‌اند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، با توجه به شرایط جدول لیگ برتر و تیم‌های مدعی قهرمانی، پیش‌بینی می‌شود تعیین قهرمان لیگ چهاردهم به هفته پایانی بکشد و از این‌رو مسئولان سازمان تمهیدات لازم را اندیشده‌اند.

با توجه به اینکه تراکتورسازی، نفت تهران، فولاد و سپاهان جزو مدعیان اصلی قهرمانی هستند و البته دیدار پایانی تراکتورسازی و نفت مقابل یکدیگر است، مسئولان سازمان لیگ سه جام قهرمانی را آماده کرده‌اند. از این سه جام یکی به شهر تبریز برده خواهد شد و با توجه به دیدار سپاهان مقابل سایپا در ورزشگاه فولادشهر اصفهان هم یک جام قهرمانی گذاشته می‌شود. در دیدار صبای قم و فولاد خوزستان هم توسط مسئولان سازمان لیگ یک جام قهرمانی تهیه خواهد شد تا در صورت قهرمان شدن هرکدام از مدعیان، بلافاصله جشن قهرمانی برپا شود.

با این وجود بعید نیست که در ۳ هفته پیش‌رو پیش از برگزاری دیدارهای هفته سی‌ام و پایانی، استقلال و ذوب‌آهن معادلات مسئولان سازمان لیگ را به هم بریزند تا با پیوستن به جمع مدعیان اصلی مسئولان سازمان لیگ را به فکر جدیدی بیندازند.

وبسایت رسمی برنامه نود - قائم مقام باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه پاسخ محکمی به صحبت‌های امیررضا خادم دارد، گفت: متاسفانه داوری‌های لیگ جانبدارانه است و مهدی تاج نباید اجازه دهد در ادامه رقابتها رفتارهای غیر عادلانه صورت گیرد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، محمد حسین نژادفلاح درباره شرایط این تیم در آستانه بازی با لخویای قطر با بیان مطلب فوق، اظهار کرد: همانطور که می‌دانید اختلاف امتیاز پرسپولیس با لخویا در جدول کم است. این بازی برای ما تعیین کننده و سرنوشت ساز است. لخویا خود مدعی صعود به مرحله بعد است و به همین دلیل کسب پیروزی در این بازی برای پرسپولیس می‌تواند خیالمان را بابت صعود و صدرنشین به صورت همزمان راحت کند.

وی افزود: بازی با لخویا برای پرسپولیس حکم فینال دارد چون همانطور که گفتم در صورت برد می‌توانیم صدرنشینی و صعود را با هم قطعی کنیم. هرچند در صورت تساوی یا شکست هم فرصت جبران در بازی بعد برابر بنیادکار هست ولی ان شاءالله که در همین بازی صعودمان قطعی شود.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس درباره عملکرد برانکو ایوانکوویچ و اینکه گفته می‌شد حمیدرضا سیاسی قصد برکناری او را دارد، تاکید کرد: همه تفاوت نیمکت و نوع بازی پرسپولیس را با حضور برانکو در بازی با سپاهان شاهد بودند. با وجود اینکه برانکو فرصت زیادی نداشت ولی تاثیرش در نوع بازی پرسپولیس مشخص بود. ضمن اینکه در آن بازی یک پنالتی برای ما گرفته نشده و بازیکن سپاهان هم باید از زمین اخراج می‌شد.

وی ادامه داد: متاسفانه داوری‌ها جانبدارانه است و این اصلا برای مهدی تاج (رئیس سازمان لیگ) و کمیته داوران خوب نیست. مهدی تاج باید دامن خودش را از این حرف‌ها و جانبداری‌ها دور نگه دارد و نگذارد رفتارهای غیر عادلانه صورت بگیرد.

نژادفلاح با بیان اینکه منکر مشکلات پرسپولیس نیست، تاکید کرد: ولی یکی از مشکلات جدی ما ناداوری‌هایی است که برایمان می‌شود.

وی همچنین با انتقاد از برنامه‌ریزی سازمان لیگ که قبل از بازی رفت با النصر عربستان به ضرر سرخپوشان بود، اظهار کرد: دوستان ما در سازمان لیگ، مقصر شکست ما در بازی رفت مقابل النصر عربستان بودند. سازمان لیگ به فکر برنامه‌های خود بود و برای همین ما چهار بازی خارج از خانه انجام دادیم. همین باعث خستگی بیش از حد بازیکنان و شکست پرسپولیس شد.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس افزود: متاسفانه به پرسپولیس رحم نمی‌کنند و هواداران الان باید نگران باشند که این تیم به لیگ دسته اول سقوط نکند. شما تصور کنید لیگ برتر بدون پرسپولیس چه لطفی دارد؟ تیمی که به همراه استقلال میلیون‌ها هوادار در سراسر ایران دارد، شایسته چنین رفتاری نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که الان شرایط باشگاه چگونه است و آیا با وجود سیاسی، همچنان به کارش در پرسپولیس ادامه خواهد داد یا خیر، گفت: اجازه بدهید الان به این مسائل دامن نزنیم. هرگونه صحبت درباره این مسائل آثارش را روی تیم می‌گذارد و من اصلا علاقه ندارم تیم به حاشیه برود.

وی درباره جدال لفظی‌اش با حمیدرضا سیاسی در برنامه دوشنبه شب نود، خاطرنشان کرد: وقتی دیدم ایشان میهمان تلفنی هستند و مطالبی می‌گوید که مستلزم شفاف سازی است، روی خط برنامه آمدم و حرف زدم!

نژادفلاح در پایان درباره صحبت‌های امیررضا خادم که گفته است «هیات مدیره پرسپولیس از عملکرد نژادفلاح گله‌مند بوده است»، تاکید کرد: اگر الان به این صحبت‌ پاسخ بدهم، خوب نیست. من حرف‌های زیادی دارم و سر فرصت پاسخ محکمی به حرف‌های ایشان و هیات مدیره می‌دهم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای من مهمترین اتفاق این است که تمامی بازیکنانم سالم هستند.
    برانکو ایوانکوویچ در خصوص وضعیت تیم قبل از دیدار مقابل لخویا قطر اظهار داشت: برای من مهم این است که همه بچه ها سالم هستند و این مهمترین اتفاق برای من است. شاید به موضوعات تاکتیکی فکر کنم اما مهمترین اصل برای ما این است که تمامی بازیکنان مان را در اختیار داشته باشیم.

وی ادامه داد: محسن بنگر هنوز به طور صددرصد خوب نشده اما برای من این خوب است که می توانم از او استفاده کنم و از این قضیه راضی هستم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص شرایط تیم در قطر خاطرنشان کرد: شرایط تیم در قطر خیلی خوب است. اینجا تمامی امکانات برایمان فراهم است. امروز آخرین تمرین را در ورزشگاه اصلی لخویا انجام خواهیم داد و امیدوارم بتوانیم فردا یک بازی خوب و حساب شده را به نمایش بگذاریم تا از قطر با دست پر بازگردیم و به عنوان صدرنشین این گروه مشکل، صعود کنیم.

برانکو ایوانکوویچ درباره شام دیشب که به میزبانی کرانچار برگزار شد و در آن وی به همراه اسکوچیچ دیگر مربی کروات، حضور داشتند عنوان کرد: شب جالبی بود. دیشب قطر تحت استعمار کروات ها بود و فقط جای برانوویچ خالی بود. من با کرانچار 40 سال است دوست هستم و دوستان خیلی خوبی هم برای هم هستیم و بقیه جوانتر هستند و در کنار ما حضور داشتند. بابت شام دیشب کاملا خوشحال و راضی هستم.

محتوای مخفی: گزارش تصویری 

18. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •