تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 203 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واین موضوع انتقاد ربطی به این بازی نداره...من کلا از 2-3 روز قبل دوباره برگشتم و پست میدم اینجا...

اما در مورد افت...خب این افت تا کی باید باشه دقیقا؟!
    بعد اینکه ببخشید کدوم تیم موفق تویه تاریخ بوده که با نبود یه بازیکن نابود شده؟! نمیشه که! اینجوری باشه، بعد از اومدن لوکا، مربی های حریف یکی رو میذارن از پیش لوکا تکون نخوره و به همین راحتی رئال خلع سلاح بشه!
    کارلتو یکی از بهترین ترکیب های دنیا رو در کنار هوش و تجربه زیاد خودش داره و من فکر نمیکنم انتظار عجیبی ازش باشه که بخوایم ازش در نبود لوکا، بتونه 4 تا شیوه جدید رو تست کنه که یکیشون جواب بده بلاخره! تازه بحث پلن b و اینا هم بمونه! بلاخره تیم باید آماده هر چیزی باشه...
    ما تمام بازیهای بعد لوکا، فقط کارمون شده سانتر کردن! به آمار بازیهای قبل مراجعه بکنی، میتونی این رو کاملا ببینی...من گفتم اتلتیکو باشه...اما بقیه بازیها چطور؟ همه تیم ها فقط روی سانتر گل میخورن؟! تاکتیک دیگه ای وجود نداره؟!
    من به شخصه میگم مشکلی ندارم 3 تا بازی رو ببازیم پشت سر هم به شرطی که کارلتو تویه این 3 بازی، 4 تا چیز جدید رو تست کنه تا این مشکل افت تیم برطرف بشه...
    یعنی اون منطقه جلو 18، هیچی رئال بازیکن نداره...خیلی این بده...این همه بازیکن ما داریم که تکنیکی و خلاق هستن اما کار خلاقانه نمیبینیم...یعنی واقعا هیچی نیست...
    خداییش چند وقت از آخرین حرکت تیمی و تاکتیکی که پشت محوطه جریمه دیدی، میگذره؟!

اینجوریم در واقع :
    ............کروس...........
    ....ایسکو.........خامس..
    کریس...................بیل
    ...............کریم.........
    فضای پشت کریم رو ببین...
    و جالبیش اینه که کارلتو تا حالا تست نکرده که ایسکو یا خامس اون پشت بازی کنن، چی میشه! یعنی نهایتش 4-5 دقیقه اون پشت بودن و بلافاصله رفتن گوشه ها!

میگی بد بودن این بازی رو به بازیهای قبل تعمیم ندیم...منظورت کدوم بازیهاست؟! جز اون بازی با اتلتیکو...مثلا بازی دوستانه با میلان رو دیدی؟! بازی با والنسیا؟ یا بازی...؟
    تو کدوم ما خوب بودیم؟! بقول خودت همین مثلا بازی، یه بیل میاد مارو نجات میده اونم روی خلاقیت فردی نه تاکتیک!
    من قبول دارم بعد از رفتن یه بازیکن تیم یخورده افت میکنه اما همونطور که اول هم گفتم، تا کی؟ بلاخره بعد از این همه بازی، باید مربی تیم بتونه تاکتیک مناسبی رو جانشین کنه یا نه؟

انتظار بیجا هم نداریم...میگیم چند ماهه رئال خوب بازی نمیکنه متاسفانه...
    نمیخوایم همه رو عالی باشه اما انتظار عادیمون اینه که از 10 تا بازی، تیمی به بزرگی رئال و با این بازیکن ها، حداق تویه 5 تاش خوب رو به عالی باشه..زیاده آیا؟!

بعد من اصلا نمیخوام رئال رو با تیم دیگه ای مقایسه کنم...
    من رئال فعلی کارلتو رو دارم با رئال سال قبل خودش مقایسه میکنم!
    رو به روی تیم های کوچیک هم ما نمیتونیم انصافا زیاد موقعیت خلق کنیم...در صورتیکه پارسال هر بازی 3-4 تا میزدیم و کلی هم موقعیت خراب میکردیم!

بعد بحث بازیکن ها نیمکت نشینی...من مخالف اینم که با 1 اشتباه بازیکن نیمکت نشین بشه...نمیدونم از کجای حرفم این برداشت رو کردی...؟!
    اگه در مورد بحث بد بازی کردن بازیکن ها بود، که من اونجا بنوعی گفتم که همش هم کارلتو مقصر نیست و این بدشانسی ما هم هست که یهو کل تیم با هم افت کردن...(هر چند اینم بخاطر تاکتیک و اینا میتونه باشه)

در آخر هم اینکه این انتقاد و اینا، قرار نیست به این مثلا ختم بشه که کارلتو بره و اینا!
    من فقط میگم تیم این چند ماه ضعیف و بد بازی میکنه و باید یه فکری به حالش بشه...
    که فکر میکنم خودت هم قبول داشته باشی...
    البته من تمام این مشکل تیم رو نبود لوکا نمیدونم...منتها از اونجا شروع شد...
    یه سری صبحت ها رو میشه کرد و انتقادهایی هست، مثلا اینکه بعد از بازی با اتلتیکو، توی این بازی هم گل زودهنگام خوردیم، اتفاقی که نباید تکرار بشه و کارلو باید بازیکن ها به خصوص مدافعین رو توجیه کنه که توی دقایق اول تمرکز بیشتری به خرج بدن. اما اینکه "چرا کارلو نباید برنامه های جدیدی رو تست کنه؟" خب وقتی تیم بعد از اون افت اولیه به دلائلی که گفته شد داره نتیجه می گیره به نظرم خیلی طبیعی هست که دست به ریسک نزنه اونم توی شرایطی که کمتر از یک ماه تا بازگشت مودریچ بیشتر باقی نمونده. در نبود مودریچ، به خصوص توی قسمت بعد از تعطیلات زمستانی، یه افت نسبی رو داشتیم اما کارلو تونست با عقب تر آوردن ایسکو و جا افتادن بیشترش توی وظیفه جدیدش، به مرور به ترکیب خوبی برسه و نتیجه بگیره (ایسکو قبل از مصدومیت مودریچ یا فیکس نبود یا اگر بود متمایل به چپ بازی می کرد و هامز متمایل به راست، اما بعد از مصدومیت مودریچ، ایسکو متمایل به راست و تا حدی مرکز کار می کنه و هامز متمایل به چپ) اما توی بازی امشب علاوه بر مودریچ، جانشین مودریچ یعنی ایسکو رو هم نداشتیم که باعث شد کارلو به اجبار ترکیب دیگه ای رو امتحان کنه و آزمون و خطا شروع بشه که همین داشت کار دستمون میداد، که خوشبختانه نداد.

در مورد مقایسه تیم با سال قبل اتفاقا مثال های خوبی رو میشه از فصل قبل آورد:

اگه خاطرت باشه یه مقطع از فصل قبل (اواسط نیم فصل اول) خط هافبک سه نفره آلونسو، مودریچ و خدیرا رو داشتیم که بالانس خوبی داشت شرایط نسبتا ایده آلی رو درست کرده بود اما مصدومیت خدیرا شرایط رو به هم ریخت تا اینکه کارلو از دی ماریا در سمت چپ این خط هافبک سه نفره استفاده کرد و دوباره یه دوره موفق رو دیدیم و بازی های متوالی رو پیروز شدیم (به خصوص در شروع نیم فصل دوم)... این نمونه مشکلی بود که قابل رفع بود، چون خدیرا به عنوان یه هافبک باکس تو باکس یه بازیکن قابل جایگزین بود و جایگزین مناسب هم وجود داشت.
    اما در همون فصل قبل، در ابتدای فصل مصدومیت آلونسو رو داشتیم که حل نشد و نشد و تیم امتیازهای مهمی رو در ابتدای فصل از دست داد تا زمانی که آلونسو به ترکیب اومد و تیم تونست دوباره بالانس لازم رو پیدا کنه... این نمونه شرایطی که با ابزاری که کارلو داشت قابل رفع نبود چون تیم جایگزین قطعی برای آلونسو نداشت، ایارا تجربه لازم رو نداشت و خدیرا نمی تونست نقش یه هافبک holding رو بازی کنه.

حالا شرایطی که بعد از مصدومیت مودریچ پیش اومده شاید بیشتر به حالت دوم نزدیک باشه، شرایطی که حل نمیشه تا مودریچ به تیم برگرده، البته به خاطر حضور جایگزینی مثل ایسکو که همه جای خط هافبک بازی کرده و یه جورایی توی این فصل آچار فرانسه تیم بوده، خوشبختانه باعث شده وخامت کار به اندازه ابتدای فصل قبل نباشه و تیم در مجموع، حداقل در لیگ نتیجه های لازم رو بگیره.

گلزنی روی سانتر، کاری که تیم توی بازی های اخیر انجام داده، اینقدرا هم کار ساده ای نیست، هم ابزارش رو می خواد و هم تمرین روی این مسئله. وقتی تیم حریف اینقدر توی محوطه خودی تجمع کرده، اونقدرا دستمون برای انتخاب باز نبوده، توی همچین شرایطی معمول ترین برنامه ها، به جز پاس های مداوم برای پیدا کردن روزنه یا خلاقیت فردی (کاری که بارسا توی سال های اخیر انجام داده و به خاطرش هم تحسین شده و هم بعضی وقت ها مورد انتقاد قرار گرفته و صحبت های کلیشه ای راجع به پلن بی به میان اومده، کاری که ما هم کم و بیش انجامش دادیم اما نیاز به ابزار خاصی داره که در بازی مثل دیشب ابزارش وجود نداشت)، شوتزنی از پشت محوطه (که کم و بیش انجام دادیم، مثل ضربات کروس اما فعلا زیاد توفیق نداشتیم) و عرض دادن به بازی و سانتر و شروع مجددها هست، که با حضور کارواخال و بیل در سمت راست یا هامز و مارسلو در سمت چپ، جابجا شدن بیل و رونالدو، رفتن رونالدو به مرکز و اومدن بنزما به چپ، همه جابجایی هایی هست که داره اتفاق می افته یا ارسال های بهتر روی شروع مجددها نسبت به فصل قبل که باعث شده از نظر نتیجه موفق باشه، اگه بخوایم گلزنی روی ارسال ها، اونم وقتی تیم داره نتیجه می گیره، رو زیر سوال ببریم که تیمی مثل اتلتیکو به طور کلی یا حتی بخش های زیادی از بایرن هاینکس کلا زیر سوال میره (یا اون گل های راموس). وقتی تیمی بازیکنی مثل مانژوکیچ یا رونالدو رو در جلو داره، یا مدافعینی مثل راموس، واران و پپه یا گودین و میراندا رو داره، یا ارسال کننده هایی مثل کوکه، کروس یا هامز رو داره بایدم روی ضربات سر حساب ویژه باز کنه.
    +
    صحبتت در مورد تمایل بیشتر به بردن بازی به کناره های زمین (در مقایسه با اوایل فصل) کاملا صحبت درستی هست، که بخشیش به دریافت گل زودهنگام و جمع شدن بازیکنان حریف در محوطه خودی و نبود فضا در وسط بر می گرده و بخش دیگه قطعا معلول غیبت مودریچ هست، جالبه که آمار درصد حمله از جناجین در مقایسه با درصد حمله از وسط از بازی های مختلف تیم رو در طول فصل نگاه می کردم، آمار هم نشون میده که توی بازی های اخیر درصد حمله از وسط کمتر شده و توی بازی مقابل کوردوبا این درصد حمله از وسط به حداقل خودش (شاید در طول فصل) رسیده (فقط 18 درصد) اما مسئله قابل انتظاری هست چون توی این بازی آخر علاوه بر مودریچ، ایسکو هم حضور نداشت و کارلو مجبور به استفاده از خدیرا/ایارا شد، و تیم توانایی نگه داشتن توپ در مرکز یا پخش توپ از مرکز رو نداشت، تا زمانی که خدیرا در زمین بود تیم مدام مجبور بود در کناره ها کار کنه اما وقتی ایارا به زمین اومد و نقش هافبک holding رو بازی کرد، کروس یک خط چلوتر اومد (یکی دو شوت هم روانه دروازه کرد) و حضور در مرکز یه مقدار پررنگ تر شد، البته با بازگشت تدریجی ایسکو و مودریچ و قدرت حمل توپ بالایی که هر دو دارند مطمئنا شرایط از این نظر بهبود پیدا می کنه.

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میدونی ما جفتمون حرف هم رو قبول داریم..
    جفتمون قبول داریم تیم افت کرده و جفتمون هم قبول داریم بخاطر مسائلی چون نبود مودریچ و فشردگی بازیها، اتفاقیه که قابل پیش بینیه...
    منتها تفاوتمون بیشتر دیدن عقیده خودمون-ه...تفاوتمون اینه که من میگم این افت، زمانش خیــلی طولانی شده و کارلتو کاری براش نکرد...
    اینکه میگی کارلتو کاری نمیکنه چون یک ماه دیگه لوکا بر میگرده، دقیقا تفاوت ماست...
    من میگم کارلتو خیلی قبلتر از اینها دید که تیم از رو فرم افتاده (به جرات میگم از اولین باری بعد رفتن لوکا!)...در نتیجه بعد از این همه مدت و این همه بازی، باید خیلی وقت پیشا یه فکری میکرد...منتها کارلتو...ببین دقیقا جمله بعد بازی امشب خود کارلتو درباره سخت بودن و بد بازی کردن تیم، حرف جفتمون رو میزنه "مهم برامون فقط گرفتن 3 امتیاز و تویه صدر باقی موندن بود که انجام شد"...
    خب این ایده رو برای بعضی بازیها من قبول دارم..نمیشه همیشه رو فرم بود...بازیکن ها بقول کریس، روبات نیستن که...آدم هستن...خسته میشن...بعضی بازیها خیلی سخته...بعضی وقتها داوری مشکل داره...
    منتها بحثم اینه که الان از بعد از رفتن لوکا، ما تغریبا در تمام بازیها (بالای 90 درصد از دید من!)، این ایده بازیمون بوده! و این چیزیه که من باهاش مشکل دارم...
    شاید یه تیمی مثل چلسی، بتونه با این شیوه کار کنه و طرفدار هاش مشکلی نداشته باشن (من خودم در انگلیس، به چلسی علاقه دارم)، منتها تیمی مثل رئال هیچ وقت با این سبک شناخته نشده و نمیشه...
    نمونش رئال 2007 کاپلو (اگه سالش درست یادم بیاد)، انصافا خیلی قشنگ تر از این چند وقت اخیر تیم فعلی بازی میکرد و آخرم قهرمان شد (بدون شک یکی از بیادموندنی ترین قهرمانی ها برای هر رئالی) اما بخاطر عدم بازی زیبا انداختنش بیرون! (هر چند اون تصمیم احساسی مدیریت بود نه هوادارا)...بحثم اینه که هر قهرمانی، جذاب نیست...درسته بعد ها همین قهرمانی ها میمونه اما خب بلاخره تصویری که از تیم ارائه میشه هم خیلی مهمه...
    ما رئال رو با یه بازی سریع و و با حملات زیاد میشناسیم اما الان اینجور نیستیم...الان توپ رو میگیریم دستمون و همینجوری 4 تا پاس الکی میدیدم، بعد هم میبریم گوشه ها و یکی یه سانتر میکنه! خلاقیت و کارهای سرعتی و ترکیبی اصلا نمیبینیم...اینکه بازیکنش رو هم نداریم رو من خیلی قبول ندارم...درسته بازیکنی با سبک لوکا نداریم اما بلاخره بازیکن خلاق هم کم نداریم...بقول خودت درباره مثال خدیرا...کی فکر میکرد دی ماریا اینقدر خوب تویه اون پست باشه؟! اما جواب داد...بحثم همینه که کارلتو الان از اون ریسکها نمیکنه که به ترکیب مناسبی برسیم...
    حالا این شیوه متاسفانه از جام حذفی کنارمون برد (هر چقدر هم اتلتیکو قوی باشه، ما تویه cl سال قبل هم نشون دادیم که توان خط حمله-مون خیلی بیشتره و میتونیم گل بهشون بزنیم) اما امیدوارم که کارلو وقتی کار از کار گذشت، به فکر راه حل نیوفته و داستان نوش داروی سهراب نشه...

بعد اینکه من ضربات ایستگاهی رو نگفتم...به نظر خودم یکی از مهمترین راه های به گل رسیدن تویه فوتبال، ضربات ایستگاهی هسنن...
    بحث من سانتر کردن بود...که اونم من مشکلی ندارم که یه تیم جزو تاکتیک هاش سانتر کردن باشه...خیلی وقتها همین سانتر ها یه تیم رو نجات میدن...منتها مشکلم وقتیه که تاکتیک اصلی یه تیمی مثل رئال، میشه سانتر کردن!
    خودت هم زحمت کشیدی و رفتی آمار رو نگاه کردی (اگه حوصلش بود، خودم یه آمار کامل میذاشتم اینجا که بقیه دوستان هم آمار رو ببینن) و دیدی که متاسفانه این شده سیستم اصلی ما!
    این مشکل من با این رئال فعلی کارلتو هست...

آخر حرفم اینکه، منم الان اینها رو میگم، مطمئن هستم که کارلتو کاری نمیکنه و این یک ماه رو هم باید صبر کنیم تا لوکا برگرده...
    منتها از این میترسم که خدای نکرده، لوکا وقتی برگشت، اون لوکای قبل نباشه که اگه اینجور باشه، بدجور به مشکل میخوریم...(تازه اگه همون لوکای خودمون هم بشه، حداقل یه چند بازی طول میکشه تا دوباره رو فرم بیاد!)
    به زبون دیگه، فعلا داره این شیوه جواب میده (تویه لیگ البته!)...اما تا کی جواب میده؟! اصلا ما اگه لوکا رو نداشتیم، شیوه بازیمون قرار بود چی باشه؟! همین جوری؟

4. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

طبق قوانین گویا میتونن رونالدو رو تا 3 جلسه محروم کنن و این یعنی از دست دادن آتلتیکو !!
    امیدوارم این اتفاق نیفته چون واقعا به ضرره تیمه

بازی رفت با سوسیه داد هم 4-2 باختیم رونالدو نبود
    و بعدش بازی سخت با سویا و آتلتیکو !!
    داور توی گزارش بازی چیزی در مورد رفتار غیرورزشی قید نکرده و فقط نوشته برخورد دست به صورت بازیکن حریف در حین گرفتن توپ.
    اگه داور چیزی نوشته نباشه بعیده که بخوان محرومش کنن.

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

◄ رقابت داغ شد
    مادرید، بارسا و اتلیتکیو تنور رقابت های لالیگا را داغ کردند
    ◄ لوکاس سیلوا: "من آماده هستم"
    -"بله، من از 10 درصد حق خود استفاده کردم چون تنها می خواستم برای رئال بازی کنم"
    -"برای اولین بازی ام لحظه شماری می کنم"
    ◄ کریستیانو دیوانه شد: او از بازی اخراج شد و شاید دربی را از دست دهد
    ◄ نیمار و مسی به همراه بارسا در تعقیب صدرنشین
    ◄ بیل بدترین مادرید فصل را با پنالتی دقیقه 88 نجات داد
    ◄ دو گل از گریزمان و گل به خودی مانوچو اتلتیکو را به پیروزی رساند
    ◄ بزرگان انگلیس از جام حذفی کنار رفتند: مورینیو و پیگرینی اوت شدند

◄ معجزه در آرکانخل
    بیل مادرید را با پنالتی دقیقه 88 نجات داد
    کریستیانو رونالدو اخراج شد و خودش را در خطر محرومیت از دربی قرار داد
    کوردوبا بهتر بازی کرد و شایسته پیروزی بود
    ◄ گریزمانِ سوپراستار: یک نمایش بی نقص از مرد فرانسوی با دو گل
    سیمئونه: "این گریزمانی است که ما نیاز داریم"
    ◄ فستیوال گل مسی و نیمار در الچه
    لوئیس انریکه با پنج تغییری که ایجاد کرده بود نشان داد که به فکر بازی برگشت کوپا دل ری است
    ◄ کارانکا پیگرینی را اوت کرد، مورینیو مقابل تیم دسته سومی مغلوب شد

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

جفتمون قبول داریم تیم افت کرده و جفتمون هم قبول داریم بخاطر مسائلی چون نبود مودریچ و فشردگی بازیها، اتفاقیه که قابل پیش بینیه...
    منتها تفاوتمون بیشتر دیدن عقیده خودمون-ه...تفاوتمون اینه که من میگم این افت، زمانش خیــلی طولانی شده و کارلتو کاری براش نکرد...
    اینکه میگی کارلتو کاری نمیکنه چون یک ماه دیگه لوکا بر میگرده، دقیقا تفاوت ماست...
    صحبتت تایید میشه، ریشه اختلاف نظر این هست که من میگم با این ابزار اولویت با ریسک کمتر، استفاده از شیوه های اثبات شده و به دست آوردن نتیجه هست، اما نظر تو اینه که کارلو باید ریسک بیشتری به خرج بده تا با نبود مودریچ یا ایسکو هم بتونه بازی زیباتری ارائه بده، اما اینم در نظر گرفتی که ریسکی که ممکنه جواب بده یا نده و این وسط هیچ تضمینی وجود نداره که امتیازهای بیشتری از دست ندیم؟ این شرایط من رو یاد شرایط یونایتد میندازه، که فن خال (گاهی اوقات به خاطر مصدومیت ها و گاهی هم نه) اینقدر دست به سیستم (از 2-5-3 به 1-3-2-4 و ...) و ترکیب تیم میزنه و دنبال سیستم ایده آل می گرده که صدای بعضی از دوستای یونایتدی من رو در آورده، البته دلائلی هم برای خودش داره، چون فن خال برای قهرمانی نمی جنگه و هدف ساختن یه تیم با شرایط جدید رو داره، اما توی شرایطی که ما داریم، جایی که کوچکترین لغزش می تونه سرنوشت لیگ رو عوض کنه، به نظر من میزان تغییرات و کلا میزان ریسک حداقل ممکن باشه.

من میگم کارلتو خیلی قبلتر از اینها دید که تیم از رو فرم افتاده (به جرات میگم از اولین باری بعد رفتن لوکا!)...در نتیجه بعد از این همه مدت و این همه بازی، باید خیلی وقت پیشا یه فکری میکرد...منتها کارلتو...ببین دقیقا جمله بعد بازی امشب خود کارلتو درباره سخت بودن و بد بازی کردن تیم، حرف جفتمون رو میزنه "مهم برامون فقط گرفتن 3 امتیاز و تویه صدر باقی موندن بود که انجام شد"...
    اتفاقا کارلو دیشب فقط این صحبت رو نکرد، با اینکه سه امتیاز مهم هست شروع کرد اما شاید برای اولین بار در امسال گفت که از بازی تیم راضی نبوده و چندین بار عصبانی شده (عین صحبتش)
    بازی دیشب توی این فصل یه استثنا بود یا حداقل امیدواریم که باشه.

آخر حرفم اینکه، منم الان اینها رو میگم، مطمئن هستم که کارلتو کاری نمیکنه و این یک ماه رو هم باید صبر کنیم تا لوکا برگرده...
    منتها از این میترسم که خدای نکرده، لوکا وقتی برگشت، اون لوکای قبل نباشه که اگه اینجور باشه، بدجور به مشکل میخوریم...(تازه اگه همون لوکای خودمون هم بشه، حداقل یه چند بازی طول میکشه تا دوباره رو فرم بیاد!)
    به زبون دیگه، فعلا داره این شیوه جواب میده (تویه لیگ البته!)...اما تا کی جواب میده؟! اصلا ما اگه لوکا رو نداشتیم، شیوه بازیمون قرار بود چی باشه؟! همین جوری؟
    در مورد بقیه صحبتت که راجع به "سبک بازی" تیم هست و اینکه این سبک رو واسه رئال نمی پسندی (که اینجا نقل قول نگرفتم) و این نقل قول آخر: یه هوادار، اونم توی تیمی مثل رئال، به طور طبیعی انتظار داره که تیم هم نتیجه بگیره و هم زیبا بازی کنه، اما از اونور سطح انتظار باید معقول باشه، تیم چند ماه هم عالی و چشم نواز کار کرد و هم اون رکورد تاریخی پیروزی رو به دست آورد؟ الان چند وقت هست که تیم، نسبت به استانداردهای اول فصل، "عالی" بازی نمی کنه؟ شاید حداکثر 1.5 ماه. چند وقت هست که تیم داره "بد" بازی می کنه؟ شاید حداکثر سه بازی، بازی هایی که با هم فاصله داشتن. دو بازی والنسیا و اتلتیکو (رفت) و بازی دیشب. به نظر من داره بزرگنمایی میشه.

اینکه "اگه مودریچ رو نداشتیم شیوه بازی به چه شکل میشد"، سوالی هست که در مورد هر تیمی میشه به کار برد. اگه اینتر مورینیو اسنایدر رو نداشت به چه شیوه ای بازی می کرد؟ اگه بارسای پپ ژاوی رو نداشت یا اگه بایرن هاینکس شواینی رو نداشت چی؟ مسئله ای که هست اینه که لوکا مهم ترین هافبک تیم هست و یکی از بهترین های دنیا، توی شرایط فرضی اگه از ابتدا لوکا رو نداشتیم مطمنئا باید یه جایگزین دیگه جذب می کردیم، مثلا پوگبا، و البته در اون صورت اجازه خروج آلونسو رو نمی دادیم و سبک بازی متناسب با اینکه کدوم بازیکن رو جذب کرده بودیم تغییر می کرد. مثلا آلونسو می تونست نقش قبلی خودش رو جلوی خط دفاعی داشته باشه و کروس و پوگبا جلوتر بازی کنن. مسئله اینه که اینجور مسائل یک دفعه درست نمیشن و توی تعطیلات تابستونی پیگیری میشن و توی کیس های خاص مثل مصدومیت طولانی مدت (که خوشبختانه برای لوکا اونقدرا وخیم نبوده) یک دفعه هم قابل حل نیستن.

10. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حرکت رونالدو قابل توجیح نیست
    ولی تو بازی نگاه کنید قبلترش یه صحنه قشنگ رونالدو رو بقل کردن انداختن

تو صحنه اخراج هم این اتفاق افتاد !

تنها راه مهار رونالدو !!

و بعدش این حرکت که معانی خاصی داشت !!

----------------

لوکاس سیلوا معافه شد
    هافبک دفاعی فوق العاده ای هست و به موقع به تیم ملحق شد !
    با شماره 16 معارفه شده و گویا میتونه بازی کنه !

بازیکن فوق العاده آینده دار و موفق !

12. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

انگار دوتا مامور یه متهم رو گرفتن دارن میبرنش

14. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زمانی که از بیرون به موضوع نگاه می کنید مسئله متفاوت است اما وقتی وارد باشگاه می شوید میزان ابهت باشگاه را درک می کنید.من همیشه رئال را باشگاه بزرگی در نظر می گرفتم اما اکنون که در این تیم حضور دارم می توانم با اطمینان بگویم که رئال بزرگترین باشگاه جهان است. انسان همواره بلند پروازی می کند و رسیدن به رئال آرزوی من بود که برآورده شده است.اکنون باید برای باشگاه بزرگی مانند رئال بازی کنم و امیدوارم این روند را برای مدت طولانی حفظ کنم و بتوانم مدت زیادی در رئال بمانم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مسئله بسیار سخت است زیرا گاهی شرایط بحرانی ایجاد می شود. ما باید تمرکز خود را حفظ کنیم به نظر من او باید مجازات شود.وظیفه داور است که از بازیکنان در زمین مسابقه هنگام خطاهای شدید محافظت کند.

+

گیشه دیروز: باشگاه به دنبال مدافع میانی بیلبائو، لاپورته، با مبلغ فسخ قرارداد ۴۲ میلیون. رئال تمایل داره ایرامندی رو به عنوان بخشی از این انتقال به بیلبائو بدهد، اما بیلبائو او را نمی خواهد.

16. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این مسئله بسیار سخت است زیرا گاهی شرایط بحرانی ایجاد می شود. ما باید تمرکز خود را حفظ کنیم به نظر من او باید مجازات شود.وظیفه داور است که از بازیکنان در زمین مسابقه هنگام خطاهای شدید محافظت کند.
    اگه یکی از بازیکنای رئال در مورد بازیکن بارسلونا همچین حرفی میزد همه میپریدن بهش که به تو چه؟ مگه تو کمیته انظباطی هستی

18. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالاخره امتحانات لعنتی تموم شد

حضور رونالدو با لباس مبدل در خیابان های مادرید

خیلی حرکت قشنگی بود!
    این کلیپ خیلی کوتاهه و فقط ماله زمانیه که چهره خودشو نشون میده!

اگه کامل ترش رو پیدا کردین قرار بدین.

+

چند خبر :

+

کاریکاتور جالب :

محتوای مخفی: مصاحبه گرت بیل 

گرت بیل:” مطبوعات هر چه دلشان خواست بگویند، من بازی خودم را می کنم!”

مرجع خبری رئال مادرید : گرت بیل ، ستاره ولزی رئال مادرید در مصاحبه با رادیو کادنا سر در مورد مسائل مختلف و جزئیات جالب صحبت کرد.

کلاس های اسپانیایی ات چطور پیش می رود؟
    خیلی عالی است. دو ، سه جلسه در هفته کلاس دارم و هر بار راحت تر می توانم زبان را بفهمم و صحبت کنم.

زندگی در رئال چطور است ؟ با لندن متفاوت است؟
    بله، کمی متفاوت است. به طور مثال زمان زندگی و کار. مادرید شهری بسیار آرام است و این آرامش را بیشتر دوست دارم.

عکس معروفت با پیراهن رئال در کودکی را کجا گرفتی ؟ یادت هست؟
    بله یادم است. در تعطیلات در اسپانیا این پیراهن را خریدم و آن عکس را در کنار دوستانم در کاردیف گرفتم.

چه شد که رئالی شدی؟
    رئال مادرید بازیکنان بزرگی داشت. در کودکی فوتبال زیاد می دیدم و رئال بی نظیر بازی می کرد ، عالی بودند و به همین خاطر علاقه زیادی به آنها داشتم. دیدن بازی رونالدو و زیدان در کنار هم را خیلی دوست داشتم. حضور آنها در زمین فوتبال بی نظیر بود.

در انگلیس طرفدار چه تیمی بودی؟
    وقتی جوان بودم طرفدار آرسنال با آنری و ویرا بودم اما وقتی به تاتنهام پیوستم نظرم عوض شد.

در کودکی علاقه زیادی به ورزش داشتی؟
    بله ، دوست داشتم که ورزشهای متفاوتی را تجربه کنم. در کودکی می خواستم که در همه ورزشها باشم.

همیشه همین سرعت را داشتی؟
    بله ، همین طور است اما با توجه به رشدم زمانی رسیده بود که سرعتم افت کرده بود اما بعد از آن دوباره به شرایط عادی خودم برگشتم.

گفته می شد که در چهارده سالگی از ناحیه کمر مصدوم شده ای و این روی روندت تاثیر گذاشته است.
    نه ، هیچ مشکلی نداشته ام. اخباری که مطرح شده بود صحت نداشت و همه آنها دروغ بود. به همین خاطر در مورد این موضوع صحبتی ندارم.
    این که ستاره تیمی مثل ولز باشی تو را محدود می کند؟
    نه ، محدود نمی کند. برای من این یک انگیزه بزرگ است که ولز بتواند به یورو صعود کند. ببینیم چه می شود.

می توانستی حضور در تیم ملی انگلیس را انتخاب کنی ؟
    بله چرا که پدر بزرگم انگلیسی بود اما من ولزی هستم و به آن افتخار می کنم. همه وجودم را برای تیم ملی خواهم گذاشت.

وقتی به تاتنهام پیوستی زمان برد تا هماهنگ شوی؟
    بله چرا که این هماهنگی به دور از خانواده و دوستان کمی مشکل بود. باید تنها در شهر بزرگی مثل لندن زندگی می کردم … اما این باعث شد که رشد کنم و به این چیزی که اکنون هستم تبدیل شوم.

در ابتدا دفاع کناری بودی، نه ؟
    بله ، از خط دفاعی شروع کردم. برایم مهم نبود که آن جا بازی کنم اما با کارهای دفاعی آشنایی چندانی نداشتم. دفاع کردن را بلد نبودم، همیشه می خواستم به جلو حرت کنم. به همین خاطر ارام آرام پستم جلوتر کشیده شد.

پیشنهاد رئال مادرید چطور به دستت رسید؟
    آن فصل خیلی خوب بازی کردم. می خو استم با تاتنهام به لیگ قهرمانان برسم اما این اتفاق رخ نداد پس به نتیجه رسیدم که در یک تیم بزرگ بازی کنم. در پایان فصل پیشنهاد رئال به دستم رسید و نمی توانستم آن را رد کنم. بقیه اش را همه می دانند.

تابستان 2013 برایت خیلی اذیت کننده بود؟
    بله ، کمی مشکل بود. یک پروسه طولانی مدت طی شد تا این که همه چیز حل شد. چهار ماه طول کشید. پیش فصل نداشتم و شاید همین روی عملکردم تاثیر گذاشت.

رختکن رئال با تو چه برخوردی داشت؟
    همه با آغوش باز با من برخورد کردند و من را از خودشان می دانستند. عالی بود.

خیلی خجالتی هستی؟
    دوست ندارم که زیاد در مقابل مطبوعات حاضر شوم. دوست دارم که زندگی خودم را داشته باشم.

با مودریچ بیش از بقیه آشنایی داشتی؟
    بله ، چهار یا پنج سال با هم در تاتنهام بودیم و رابطه خیلی خوبی داشتیم. حضور او در این جا به عنوان یک دوست در رئال مادرید برایم خیلی مهم بود.

در مادرید گشت و گذار نمی کنی؟
    با خانواده و دوستان زیاد به گردش می رویم اما از دیدها دور هستیم. لذت بردن از این شهر یعنی مادرید و مناطق مختلفش را خیلی دوست دارم.

کلاهی که سرت کردی به خاطر سرماست یا برای این که شناخته نشوی؟
    تقریبا برای هر دو.

سخت است که در رختکن تیم بزرگی مثل رئال مادرید بتوان رفیق پیدا کرد؟
    نه ، واقعا نه./ رختکن رئال مثل بقیه تیمهاست. ممکن است که با یک نفر رفاقت پیدا کنی. همه با هم رفیق هستیم. درون زمین به هم پاس می دهیم و رابطه بسیار خوبی با هم داریم.

انتقادات زیادی از تو می شود، آنها را خوانده ای؟
    نه ، حقیقت این که هنوز زیاد خواندن اسپانیایی را بلد نیستم و ترجیح می دهم مطبوعات را نخوانم. درک نمی کنم که این گونه پیش بروم. من فوتبال خودم را بازی می کنم ، ترجیح می دهم که به صحبت ها هیچ توجهی نکنم. در خانه در مورد آن چه که در بیرون می گویند صحبت نمی شود.

شنیده ای که می گویند خودخواهانه بازی می کنی؟
    هر کسی نظری را دارد و کار خودش را می کند. من درون زمین بازی می کنم تا پاس گل بدهم و گل بزنم … من سبک بازی خودم را دارم و آن را دوست دارم. مطبوعات هر چه دلشان بخواهد می توانند بگویند.

اما دو صحنه ای که به کریتسیانو پاس ندادی خیلی صدا کرد …
    اگر آن صحنه ها گل می شد کسی چیزی نمی گفت. رونالدو را ندیدم. از نظرم پاس دادن مشکل تر بود. این چیزها در فوتبال رخ می دهند و ممکن است که بارها در زمین و در تیمهای مختلف اتفاق بیافتند. این اتفاق درون زمین رخ خواهد داد.

با رونالدو صحبت کردی؟
    نه در مورد این اتفاقات صحبتی نشد. این جریان مربوط به زمین بازی است و همان جا بازی می ماند. هیچ بحث شخصی به خاطر آن ایجاد نشده است.

آنچلوتی از تو در این باره دفاع کرد.
    از او متشکرم … وقتی به دروازه نزدیک هستی می خواهی گل بزنی اما گاهی اوضاع آن طور که می خواهی پیش نمی رود. این گونه می توانی شخصیتت را به عنوان یک بازیکن شکل بدهی.
    حس می کنی که هواداران رئال دوستت دارند؟
    بله ، احساس خوبی دارم و حمایت هواداران را حس می کنم … امیدوارم که به تلاش برای کسب همه جامهای ممکن ادامه بدهیم.

فکر می کنی بین بیل و رونالدو جنگ محبوبیت وجود دارد؟
    نه ، به هیچ وجه. من می خواهم کار خودم را انجام بدهم و به همین خاطر دوستم داشته باشند. دوست دارم در برنابئو بازی کنم ، هواداران به ما روحیه می دهند تا حمله کنیم و گلهای بیشتری بزنیم. این را خیلی دوست دارم. هر بار در خانه بازی می کنم احساسات ویژه ای پیدا می کنم.

در مورد زدن کاشته ها چه کسی تصمیم می گیرد؟
    جلسات تاکتیکی داریم … به طور عادی اگر کاشته در سمت چپ باشد متعلق به رونالدوست و اگر در سمت راست باشد من می زنم. این روش جواب می دهد.

آنچلوتی از تو خواسته است که در سیستم 3-3-4 بیشتر در کارهای دفاعی شرکت کنی؟
    من در این سیستم دوست دارم که به دفاع کنم و در حملات نیز در کنار رونالدو و بنزما شرکت کنم. این نقش من است.

احتمال بازگشت تو به پست دفاع چپ هست؟
    هیچ صحبتی با من در این باره نشده است. من دوست دارم که در پست های هجومی بازی کنم. در هر پستی در خط حمله راحت خواهم بود، چپ ، راست یا وسط و همه تلاشم را برای تیم خواهم کرد.

از نظر فنی کدام هم تیمی تو را بیشتر شگفت زده کرد؟
    سخت است که بتوان یکی را انتخاب کرد …. همه عالی بازی کردیم. همه با عطش بسیار در بازیها وتمرینات حاضر می شویم و به همین خاطر می توانیم موفق شویم. همه می خواهیم که سطحمان را نشان بدهیم.

اودگارد با تو هم تمرین کرد ، نه ؟
    نه ، هنوز نه. با کاستیا تمرین می کند. مسلما به زودی به ما ملحق می شود و با آغوش باز از او استبال خواهیم کرد.

تا کنون با رونالدو مسابقه سرعت گذاشته ای ؟
    نه … مسابقه جالبی خواهد شد. او فکر می کند خودش می برد و من فکر می کنم که من پیروز می شوم.

دیدن فوتبال را بیشتر دوست داری یا گلف را؟
    هر دو را. همیشه از کودکی دیدن فوتبال را دوست داشتم.

احتمال دارد که بیل فصل بعد به منچستر یونایتد برود؟
    نه ، به هیچ وجه. در این جا خوشحال هستم. خیلی راحت هستم. سالهای زیادی از قراردادم باقی مانده است و می خواهم بمانم و در این تیم جامهای زیادی ببرم.

چه خاطره ای از سفرهایت به اسپانیا در کودکی داری؟
    خیلی عالی بود. تعطیلاتم را به یاد دارم، به ایبیزا ، ماربیا و … رفتیم. همیشه سفرهایی که می رفتم را دوست داشتم.

چرا تیم پس از تعطیلات کریسمس افت کرد؟
    دلیلش را با اطمینان نمی توانم بگویم. این مقاطعی از فصل هستند. باید راهکاری را پیدا کرد تا این افت طولانی نشود.

چه چیزی از فوتبال اسپانیا را دوست نداری؟
    نمی دانم ، با فوتبال انگلیس تفاوت دارد. این تجربه و این فرهنگ را دوست دارم. سعی می کنم هماهنگ شوم و لذت ببرم.

نظرت در مورد مطبوعات اسپانیا چیست؟
    سعی می کنم که واکنشی نسبت به آنها نداشته باشم، نه این جا و نه هیچ جای دیگر. وقتی در رئال مادرید باشی طبیعتا توجه رسانه ای بسیار زیادی نسبت به تو وجود دارد و باید به آن عادت کنی.

چطور دانش آموزی بودی ؟
    یک کودک بسیار آرام بودم. کتاب ها را زیاد دوست نداشتم، زنگ تفریح را ترجیح می دادم. بهترین نمره ام را در درس تربیت بدنی می گرفتم.

کن فولت را می شناسی؟
    تعریفش را شنیدم اما کتابی از او را نخواندم.

در غیاب رونالدو در بازیهای آتی تو کاشته ها را خواهی زد؟
    همین طور خواهد بود. فرصتی است تا بیشتر گل بزنم.

چه شد که چوئکا (بدنساز قدیمی رئال) از تیم جدا شد؟
    نمی دانم که دقیقا چه اتفاقی رخ داده است و نمی توانم نظری بدهم.

Last edited by Abdolreza2012; 28-01-2015 at 18:25.

20. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •