تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 266 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

منم به سختی نصبشون کردم مخصوصا اون فایل حجیمه فکر کنم برا من نیم ساعت طول کشید یکی دوبار ارور داد اما بلاخره نصب شد
    بهترین کار اینه یه ویندوز 8.1 نسخه جدید تهیه کنی که آپدیتا همراش هست
    در نهایت اگه پیدا نکردی همون ویندوز 8 فعلا نصب کن تا یه 8.1 آپدیت شده گیر بیاری
    راستی اگه رو لپ تاپت ویژوال باکس (مجازی ساز) داری با حدف اون هم مشکل رفع میشه برای من و یکی از دوستان مشکل با ویژوال باکس بود، اگه نیاز مبرم به ویژوال باکس داری اونوقت کارای بالا رو انجام بده
    واقعیتش اصلا کار به جایی نمیکشه که بخوام صبر کنم.خیلی واضح چندین نوبت ارور داد و منم بعد از چند بار سعی و تلاش رفتم رو فایل بعدی!
    ویژوال باکس هم ندارم!

یه چیز باحال دیگه هم اینه که بعضی مواقع یهو تاچ پدش قطع و قفل میشه و کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!تکون نمیخوره و مجبور میشم با نگه داشتن پاور خاموش کنم و دوباره روشن!
    با اینکه درایور موس پد هم کاملا نصبه و آیکونش هم تو notification area اومده و قابلیت های تاچ پد مثل اسکرول با دو انگشت رو انجام میده!اینم دیگه جدیده بود همین الان مجددا اتفاق افتاد!این راه حلی نداره؟
    ویندوز 8.1 بدتر از این میشد ساخت این مایکروسافت داده بیرون؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ویندوز 8.1 تو استارتش جای سرچ نداره، اگه منظورتون سرچ خود ویندوز هست که با win+s بالا میاد، تو اون وقتی bluetooth تایپ کنم همچین چیزی که فرمودین نمیاد!

مشکل اینجاست که وقتی درایور نصب شده رو پاک می کنم و ریستارت، بعدش میتونم سند و ریسیو کنم از بلوتوث.میرم رو فایل و گزینه سند بلتوث به صورت جدا تو منوی راست کلیک رو فایل هست و میشه سند کرد
    ولی بعد از ریستارت کردن، خودش میاد و درایور رو نصب می کنه به صورت خودکار و کلا گزینه های بلوتوث حذف میشن!نه تو نوتیفیکشن، نه تو pc and device. تو راست کلیک رو فایل هم تو منوی کشویی send to گزینه بلوتوث هست ولی وقتی میزنم ارور میده که no local bluetooth device was detected!
    در حالی که بعد از پاک کردن درایور تو خود منوی راست کلیک، برای ارسال با بلوتوث گزینه مجزا هست و نیازی به رفتن تو منوی کشویی send to نیست
    خلاصه خیلی باحاله این بلوتوثش!رسما موندم دقیقا چه مدلیه!
    با سلام . Run رو باز کنین ( میانبرش Win + R روی کیبورد)
    سپس تایپ کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه انتقال فایل با بلوتوث بالا میاد . ببینین می تونین فایل انتقال بدین ؟

اگر تونستین ، مراحل زیر رو طی کنین تا ارسال بلوتوث به منوی کلیک راست اضافه شود :

اضافه کردن ارسال با بلوتوث به منوی کلیک راست :

1- ران رو اجرا ، سپس در اون تایپ کنین :
    کد:
    یه پنجره باز می شه که تعدادی فایل میانبر در اون قرار داده شده .

سپس در ناحیه ای خالی کلیک راست کنین و گزینه ی new >>>> shortcut رو بزنین .

توی قسمت type the location of item تایپ کنین : fsquirt
    سپس next , مرحله بعد یه اسم بهش بدین ( مثلا بنویسین bluetooth )

در آخر finish رو بزنین .

حال شما قابلیت ارسال فایل با بلوتوث از طریق کلیک راست رو دارین . برای ارسال فایل ، روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده ، گزینه ی send to رو انتخاب کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام . Run رو باز کنین ( میانبرش Win + R روی کیبورد)
    سپس تایپ کنین :
    کد:
    صفحه انتقال فایل با بلوتوث بالا میاد . ببینین می تونین فایل انتقال بدین ؟

اگر تونستین ، مراحل زیر رو طی کنین تا ارسال بلوتوث به منوی کلیک راست اضافه شود :

...
    خیلی ممنون از راهنماییتون،ولی مشکل اینجاست که بحث سر همون نتونستن هست!
    وقتی fsquirt رو تو ران بالا میارم، صفحه send و recive میاد. بعد از زدن send باید انتخاب کرد که کدوم دستگاه. بعد انتخاب فایل. با انتخاب فایل و گزینه next این ارور میاد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بذارین یه بار کامل تصویری توضیح بدم ماجرا رو.
    من درایور رو نصب می کنم.درایور سایت لنوو رو. اگه نکنم هم خود سیستم بعد از دوبار ریستارت کردن نصب می کنه. دیوایس منیجیر در وهله اول به این شکله:

ولی به 5 ثانیه نمیکشه رفرش میشه و تبدیل میشه به این شکل:

باز هم دوباره رفرش و شکل قبلی. این سوئیچ بین این دو حالت هی تکرار میشه.
    در این حالت و یعنی درایور نصب شده، وقتی راست کلیک کنم رو یه فایل این حالت وجود داره:

که با زدن گزینه bluetooth ارور میده و میگه no local bluetooth device was detected
    در این حالت نه تو notification area و نه تو pc and devices گزینه ای به نام bluetooth وجود خارجی نداره!

حالا درایور رو unistall می کنم، و ریستارت می کنم سیستم رو
    دیوایس منیجر به این حالت در میاد:

و وقتی رو یه فایل راست کلیک کنم، اون گزینه send by bluetooth to اضافه میشه بهش:

که منوی کشوی اون، توش دیوایس هایی که pair شدن به این دستگاه رو نشون میده. امروز با این روش راحت فایل رو تونستم بفرستم.

از قضا تو notification area هم آیکون بلوتوث تو این حالت میاد که با راست کلیک روش این منو باز میشه

مشکل اینجاست که با ریستارت کردن، این حالت از بین میره و خود سیستم درایور رو نصب می کنه و برمیگرده به شرایط اولیه که اول پست عرض کردم.
    حالا نظر دوستان چیه؟

پ.ن:نکته اینجاست که تو pc and devices هم گزینه بلوتوث اضافه میشه و دستگاه هایی که pair شدن بهش. ولی الان، یعنی همین الان تو این گزینه بلوتوث off هست و نمیشه اون رو آن کرد. در حالی که امروز صبح میشد آن و آف کرد و دستگاه های pair شده رو دید. الان صرفا آف هست بدون دسترسی برای آن کردنش و خاکستری و غیر فعاله!واسه همین حتی از گزینه راست کلیک send by bluetooth to هم نمیشه فایل رو فرستاد.

چجوری میشه در این حالت روشن کرد بلوتوث رو؟
    Last edited by mh.pm77; 04-06-2014 at 13:36.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعیتش اصلا کار به جایی نمیکشه که بخوام صبر کنم.خیلی واضح چندین نوبت ارور داد و منم بعد از چند بار سعی و تلاش رفتم رو فایل بعدی!
    ویژوال باکس هم ندارم!

یه چیز باحال دیگه هم اینه که بعضی مواقع یهو تاچ پدش قطع و قفل میشه و کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!تکون نمیخوره و مجبور میشم با نگه داشتن پاور خاموش کنم و دوباره روشن!
    با اینکه درایور موس پد هم کاملا نصبه و آیکونش هم تو notification area اومده و قابلیت های تاچ پد مثل اسکرول با دو انگشت رو انجام میده!اینم دیگه جدیده بود همین الان مجددا اتفاق افتاد!این راه حلی نداره؟
    ویندوز 8.1 بدتر از این میشد ساخت این مایکروسافت داده بیرون؟
    همچین مشکلاتی برا من نداشت، فقط خاموش نمیشد و وقتی اسلیپ میرفت روشن نمیشد و در هر دوحالت بعد چند ثانیه(یا دقیقه) صفحه مرگ (آبی) رو نشون میداد
    شما ویندوز 8 یا 7 نصب کن اگه بازم همچین مشکلاتی داشتی باید به سخت افزار شک کرد ، من با نصب آپدیت ها الان هیچ مشکلی دیگه ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

همچین مشکلاتی برا من نداشت، فقط خاموش نمیشد و وقتی اسلیپ میرفت روشن نمیشد و در هر دوحالت بعد چند ثانیه(یا دقیقه) صفحه مرگ (آبی) رو نشون میداد
    شما ویندوز 8 یا 7 نصب کن اگه بازم همچین مشکلاتی داشتی باید به سخت افزار شک کرد ، من با نصب آپدیت ها الان هیچ مشکلی دیگه ندارم
    من مشکل خاموش شدن ندارم، خاموش میشه راحت. ولی اسلیپ رو چرا، میره اسلیپ، موقع دوباره روشن کردن صفحه سیاه میمونه و این هی تلاش میکنه ولی بعد از 1 دقیقه ریستارت می کنه و از اول با آرم lenovo بالا میاد و ویندوز و ... یعنی عملا اسلیپ بره برنمیگرده و باید ریستارت کنه.
    ویندوز 7 که نصب کردم اصلا هنگ بود سیستم و ارور میداد همینجوریش، واسه همین چون شنیده بودم مشکل داره رو ویندوز 7 رفتم سراغ ویندوز 8.1. اونم مشکلاتش واقعا دست کم نداره.
    بلوتوثش که عجیبه!این گیر کردن تاچ هم جالبه، این قضیه اسلیپ و صفحه آبی هم که دیگه بوده همش.
    آپدیتی هم که شما لطف کردین دادین، از 6تا فایل عملا 3تاش نصب نمیشه. اونم بعد از چندین نوبت تلاش.

امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه که واقعا چونه زدن با گارانتی سر این موضوع حوصله میخواد تا قانع شن مشکل نرم افزاری نیست!

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

ولی دوستان به نظرم لنوو وب کم رو برمیداشت خیلی بهتربود چون وب کمش فاجعست.
    دوستان سرعت کپی شما چقدره ؟ مثلا یه 20 گیگ فایل رو میخواید از این درایو به درایو دیگه بریزید چقدره سرعتش ؟
    مال من چند ثانیه ای رو روی 110 مگابایته بعد کم کم میاد پایین تا بین 70 تا 90 میمونه.
    خوش به حالت مال من اولش رو 60-70 بعد میاد پایین میشه 30-20
    شما Intel rapid storage رو نصب کردید؟
    مدل هاردتون چیه؟
    واسه من اینه WDC WD10JPCX-24UE4T0

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من مشکل خاموش شدن ندارم، خاموش میشه راحت. ولی اسلیپ رو چرا، میره اسلیپ، موقع دوباره روشن کردن صفحه سیاه میمونه و این هی تلاش میکنه ولی بعد از 1 دقیقه ریستارت می کنه و از اول با آرم lenovo بالا میاد و ویندوز و ... یعنی عملا اسلیپ بره برنمیگرده و باید ریستارت کنه.
    ویندوز 7 که نصب کردم اصلا هنگ بود سیستم و ارور میداد همینجوریش، واسه همین چون شنیده بودم مشکل داره رو ویندوز 7 رفتم سراغ ویندوز 8.1. اونم مشکلاتش واقعا دست کم نداره.
    بلوتوثش که عجیبه!این گیر کردن تاچ هم جالبه، این قضیه اسلیپ و صفحه آبی هم که دیگه بوده همش.
    آپدیتی هم که شما لطف کردین دادین، از 6تا فایل عملا 3تاش نصب نمیشه. اونم بعد از چندین نوبت تلاش.

امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه که واقعا چونه زدن با گارانتی سر این موضوع حوصله میخواد تا قانع شن مشکل نرم افزاری نیست!
    من یه همچین مشکلی داشتم مثل شما، قسمت کش روی هارد رو احیانا غیر فعال نکردید؟ یا اینکه تو تنظیمات File Page رو غیرفعال یا دستکاری نکردید؟

اگه جوابتون خیر هست، پیشنهاد میشه یه ویندوز 8.1 درست حسابی دانلود کنید، مثلا از سافتگذر یا سافت98 بعد نصبش کنید، درایور هارو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کنید. بدون شک مشکلتون حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من یه همچین مشکلی داشتم مثل شما، قسمت کش روی هارد رو احیانا غیر فعال نکردید؟ یا اینکه تو تنظیمات File Page رو غیرفعال یا دستکاری نکردید؟

اگه جوابتون خیر هست، پیشنهاد میشه یه ویندوز 8.1 درست حسابی دانلود کنید، مثلا از سافتگذر یا سافت98 بعد نصبش کنید، درایور هارو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کنید. بدون شک مشکلتون حل میشه
    من همچین کاری نکردم، مگر اینکه اینجوری بوده از اول یا خودش شده!
    اینایی که فرمودین دقیقا کجا هست و حالت نرمالش چطوریه که چک کنم آیا هست یا نه؟

کم کم دارم به فکر تغییر ویندوز می افتم.

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

من پند روزیه که وقتی باتری روی حدود 38 درصد میاد، یه دفعی میره روی 6% و اخطار میده که باتری سیستم داره تموم میشه.
    مشکل از چیه؟ باتری به این زودی خراب شده ؟ ( 4 ماهه خریدم)
    چه کار کنم؟
    Last edited by alittlequestion11; 04-06-2014 at 15:20.

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام چطور میتونم با تاچ پد اسکرول کنم دو انگشتی هم کار نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •