دوستان تو رو خدا یکی راهنمایی کنه
من یه نت میخوام برای گیم آنلاین که پینگش تو سرورهای ایرانی پینگش خیلی پایین باشه و به درد گین آنلاین بخوره؟!
لطفا راهنمایی منید
دوستان تو رو خدا یکی راهنمایی کنه
من یه نت میخوام برای گیم آنلاین که پینگش تو سرورهای ایرانی پینگش خیلی پایین باشه و به درد گین آنلاین بخوره؟!
لطفا راهنمایی منید
راصد پینگش خوبه
من که کف کردم
آرش جان احیانا شرکتی هم هست که شما نتونی ازش سرویس بگیرییییییییییییییی ؟
الان تاثیر ارتفاع رو میفهمم .ارتفاع لامصب با انتن 100db هم قابل مقایسه نیست .ارتفاع داشته باش نانو داشته باش
ایمان دوست داشتی این لیست اسکن مال تو می بود ؟![]()
قطعا دوس داشتم![]()
Last edited by imanparsa; 04-10-2014 at 00:20.
قبلا که گلستان بودم رادیو بالا پشتبام بود ولی باز همه شرکت ها رو نمیشد گرفت چون همشون بصورت یه دایره ۳۶۰ درجه پخش بودن
ولی اینجا موقعیتم یجوری شده که همه شرکت ها تقریبا توی زاویه ۶۰ درجه دکل دارند
هرچند واقعا ارتفاع هم تاثیر داره. تقریبا تا فاصله زیاد هیچ ساختمانی از رادیوی من بالاتر نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
از دیشب فارا قطع بود سرچ که میکردم اسمش تو اسکن نمیومد پشتیبانی گفت برق دکل مشکل داره .الان هم اسمش اومده تو لیست کانکت هم میشه ولی ای پی نمیگیره وقتی هم میگیره سریع سیگنال قطع میشه (-71)
انگار قطع و وصلی داره.
راستی بازی کردن ccq میتونه به خاطر تکون خوردن لوله توسط باد باشه ؟
Last edited by ahwazp30; 04-10-2014 at 12:12.
سی سی کیو رو من توی هم نانو استیشن دقت کردم هم نانو بیم.کلا اگر باد هم تکونش نده ممکنه بازی کنه مگر اینکه سیگنالتون خیلی قوی باشه.
مثلا-۵۱ باشه با سی سی کیو ۱۰۰ یا ۹۹ درصد. در این صورت کمترین بازی رو داره![]()
Last edited by imanparsa; 04-10-2014 at 13:23.
دوست گرامی من adsl میخوام
من سیگنالم از راصد -80 هست و دقیقا روبه دکله سی سی کیو معمولا روی 99.1 هست اما هر چند دقیقه یک بار میشه 97-98 گهگاهی هم میاد روی 87 درصد و دوباره میره روی همون 97 تا 100 .
الان هیچ شرکتی به جز راصد پینگش خوب نیست که اونم فقط صنایع فولاد رو پوشش میده اگه تو این منطقه نیستی از بین مخابرات و فن اوا یکی رو انتخاب کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)