دوست عزیز فکر میکنم مشکل شاید از ویندوز 8.1 باشه چون مال من هم همین مشکلو داره و جالب اینجاست که داداشم acer v3 571g داشت و دیروز آورد براش ویندوز 7 را پاک کردم و 8.1 ریختم اونم همین شکلی شده![]()
دوست عزیز فکر میکنم مشکل شاید از ویندوز 8.1 باشه چون مال من هم همین مشکلو داره و جالب اینجاست که داداشم acer v3 571g داشت و دیروز آورد براش ویندوز 7 را پاک کردم و 8.1 ریختم اونم همین شکلی شده![]()
نمی دونم والله بذارین یه بار اکتیو کنم ویندوز رو ببینم فعلا رو گیم تست نکردم بیینم درست نشون میده یا نه
البته رو اکتیو همین طوری بود
خب نکته جالب اینکه با اینکه رزولوشن روی فول اچ دی هست ولی در واقع فول اچ دی نیست و 1536 * 864 هست میتونید اینجا چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نکته جالب اینکه همونطور که حدس میزدم گویا مشکل از ویندوز 8.1 هست
مال منم اینطوریه ... بدون شک مشکل از 8.1 هست که هنوز برای FullHD بهینه نشده
عجیبه که هنوز مایکروسافت این مشکل را برای 8.1 حل نکرده. البته قاعدتا وقتی رزولوشن واقعی بشه، با توجه به سایز صفحه نمایش این لپتاپ، کاراکترها و نوشته ها خیلی ریزتر از این دیده میشن دیگه. درسته؟
اندازه نوشته ها رو میشه از کنتزلنل دیسپلی تنظیم کرد بدونه اینکه دستکاری در روزولیشن انجام بدین .
ببخشید, نمیدونم سوالم جای درست میپرسم یا نه!
من میخوام یه N550 بخرم, تنها نگرانیم مبحث ریفر بودن لپ تاپه, حالا خواستم بپرسم که این
ریفر بودن یا نبودنش رو چطور تشخیص بدم؟ اصلا این مدل ریفر داره یا نه؟
با تشکر
دوستانی که با ویندوز 8.1 مشکل Full Hd نبودن رزولوشن و همچنین تار بودن نوشته ها را دارند، روش زیر را انجام دهند تا مشکل برطرف شود:
بر روی دسکتاپ کلیک راست کرده و گزینه Screen Resolution را انتخاب کنید. حال به قسمت Make text & other items larger or smaller رفته و کادر جلوی Let me choose one scaling level for all my displays را تیک دار کنید. حال ویندوز Sign Out شده و بعد از ورود مجدد، مشکل حل شده است.
دوستان من چجوری میتونم حساسیت تاچ پدم رو زیاد کنم؟
با این روشی که دوستمون گفتن مشکل فلش های مروگر هم حل شد اما یه مشکل دیگه هم هست این که من تا الان دوتا گیم نصب کردم.
هیچکدوم رو نتونستم اجرا کنم .یکی که خود .یندوز استاپ میده و یکی هم این ارور هست .
البته وقتی ورش راست کلیک می کنم و با اینتل اجرا می کنم بالا میاد ولی کیفیت تصویر نداره .
دوستان این مشکل هم حل شد ولی چرا تو گیم ها کیفیت پایین هست و کل صفحه رو نمگیره دلیلش رو نمی دونم/
یعنی یه طوری میاره که حتی نمیشه نوشته ها رو هم خوند.
تشکر از همه دوستان.
Last edited by msms313; 07-02-2014 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)