تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 754 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

متاسفانه رو هیچ کدوم از Modulation Type ها مودم آپ نمیشه و تنها رو G.dmt میتونم وصل بشم که فکر کنم این به ISP مربوط نمیشه و باید تو مخابرات این تغییر اعمال بشه.
    البته پیش از این از مخابرات سرویس داشتم و نویز همین بود و فرقی نمیکرد.
    یه توضیحی میدی چرا میگی اینکه فقط روی g.dmt وصل میشی به مخابرات مربوطه نه به isp ؟ مخابرات که چنین تنطیماتی نداره این تنظیمات مربوط به تجهیزات و سیستم isp هست

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

متاسفانه رو هیچ کدوم از Modulation Type ها مودم آپ نمیشه و تنها رو G.dmt میتونم وصل بشم که فکر کنم این به ISP مربوط نمیشه و باید تو مخابرات این تغییر اعمال بشه.
    البته پیش از این از مخابرات سرویس داشتم و نویز همین بود و فرقی نمیکرد.
    ببین دوست عزیز از اینکه تجهیزات مخابرات روی بیشتر مراکز مخابراتی کیفیت نداره شک نداشته باش اگه از یه شرکت دیگه بگیری حتما کیفیت خطت خوب میشه.چون یا مربوط به پورتت میشه یا مخابرات که شما چون مخابراتی من فکر میکنم به خاطر همین باشه.مخابرات هم رو 9 مگ میبنده؟یعنی 9 مگ رو سرعت کامل میده؟

4. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه توضیحی میدی چرا میگی اینکه فقط روی g.dmt وصل میشی به مخابرات مربوطه نه به isp ؟ مخابرات که چنین تنطیماتی نداره این تنظیمات مربوط به تجهیزات و سیستم isp هست
    منظورم این هست که از ISP نمیشه با عوض کردن تنظیم این مشکل رو حل کرد و باید بصورت فیزیکی به مخابرات دسترسی داشته باشند. ( طبق این پست )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین دوست عزیز از اینکه تجهیزات مخابرات روی بیشتر مراکز مخابراتی کیفیت نداره شک نداشته باش اگه از یه شرکت دیگه بگیری حتما کیفیت خطت خوب میشه.چون یا مربوط به پورتت میشه یا مخابرات که شما چون مخابراتی من فکر میکنم به خاطر همین باشه.مخابرات هم رو 9 مگ میبنده؟یعنی 9 مگ رو سرعت کامل میده؟
    اشتباه شد دوست عزیز
    بنده عرض کردم قبلا از مخابرات داشتم و نویزم همین 43 بود. در حال حاضر پارس هستم که رو 4 مگ بسته شده اما نویز همون 43 هست و تغییری با مخارات نداشته.

8. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که به شرکتی که ازش سرویس میگیرم گفتم مدولاسیون رو عوض کرد از G.DMT به ADSL2+ بنابراین به مخابرات مربوط نمیشه این تنظیمات. قبلا SNRام 10 بود با 9 مگ پهنای باند و حالا شده 23 با همون 9 مگ که فکر کنم خط هم تا 22 مگ هم بکشه تو این حالت.

البته الان بدلیل مشکل اسپیلیتر با تلفن دقیقا 6 تا از SNR کم شده که اگه عوضش کنم میرسه به همون 23 که گفتم

10. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اشتباه شد دوست عزیز
    بنده عرض کردم قبلا از مخابرات داشتم و نویزم همین 43 بود. در حال حاضر پارس هستم که رو 4 مگ بسته شده اما نویز همون 43 هست و تغییری با مخارات نداشته.
    پس مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.باید از شرکت یا از خود مخابرات پیگیر باشی .چون خودت گفتی هم از دم در و هم از سیم کشی داخلی تست کردی و مشکلی نبود
    من که به شرکتی که ازش سرویس میگیرم گفتم مدولاسیون رو عوض کرد از G.DMT به ADSL2+ بنابراین به مخابرات مربوط نمیشه این تنظیمات. قبلا SNRام 10 بود با 9 مگ پهنای باند و حالا شده 23 با همون 9 مگ که فکر کنم خط هم تا 22 مگ هم بکشه تو این حالت.

البته الان بدلیل مشکل اسپیلیتر با تلفن دقیقا 6 تا از SNR کم شده که اگه عوضش کنم میرسه به همون 23 که گفتم

رو هر یکی از گزینه ها بزاری با هم فرق داره.ممکنه یه گزینه نویزت بیاد پایین و خطت هم کیفیتی نداشته باشه یا برعکس.اونی که بهتره تو خطت بزار.البته برای ما که فرقی نمیکنه.
    خطت خوبه.
    این سری مودم ها رو من داشتم ولی هر کاری کردم اصلا رو سیستم شناسایی نمیشد گرفتم ردش کردم اصلا کابل لن نداشت.
    چطور برای شما لن داره؟
    شکلش که همین بود حالا مدلش رو یادم رفت.
    کی خریدی این مودم رو؟
    Last edited by hossein019940; 20-12-2013 at 16:51.

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.باید از شرکت یا از خود مخابرات پیگیر باشی .چون خودت گفتی هم از دم در و هم از سیم کشی داخلی تست کردی و مشکلی نبود

رو هر یکی از گزینه ها بزاری با هم فرق داره.ممکنه یه گزینه نویزت بیاد پایین و خطت هم کیفیتی نداشته باشه یا برعکس.اونی که بهتره تو خطت بزار.البته برای ما که فرقی نمیکنه.
    خطت خوبه.
    این سری مودم ها رو من داشتم ولی هر کاری کردم اصلا رو سیستم شناسایی نمیشد گرفتم ردش کردم اصلا کابل لن نداشت.
    چطور برای شما لن داره؟
    شکلش که همین بود حالا مدلش رو یادم رفت.
    کی خریدی این مودم رو؟
    چون تکنولوژی ADSL2+ جدیدتر هست فکر کنم بخاطر اینه که نویز کمتری ایجاد میکنه و پهنای باند بیشتر میشه

مدل 2640T یه زمانی تو بازار بود منم فکر کنم 6 یا 7 سال پیش بود خریدمش تا الان هم مشکلی نداشته خوشبختانه، هیچ وقت هم خاموشش نکردم از صبح تا شب هم تو برق بوده این مدل روتر هست و 4 تا پورت LAN داره یه مدل تک پورت با USB هم داشت اگه اشتباه نکنم که قیافش کاملا شبیه این بود.

14. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

Mode: G.DMT
    Type: Interleave
    Line Coding: Trellis On
    Status: No Defect
    Link Power State: L0
    Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 18.0 25.0
    Attenuation (dB): 31.0 17.5
    Output Power (dBm): 19.8 12.3
    Attainable Rate (Kbps): 12160 1288
    Rate (Kbps): 8160 512
    K (number of bytes in DMT frame): 256 17
    R (number of check bytes in RS code word): 6 12
    S (RS code word size in DMT frame): 0.5 4
    D (interleaver depth): 64 4
    Delay (msec): 8 4
    آپلود رو بزارم رو 1mb نویزم تغییری نمی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منظورم نویز downstream هستش نه upstream

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من می خواستم پورتم رو عوض کنم انجام ندادند گفتن پورت خالی نداریم
    دوست من شما هیچ مشکلی نداری کیفیت خط شما خوبه تا 17 مگ هم می کشه .

18. 2 کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •