یه توضیحی میدی چرا میگی اینکه فقط روی g.dmt وصل میشی به مخابرات مربوطه نه به isp ؟ مخابرات که چنین تنطیماتی نداره این تنظیمات مربوط به تجهیزات و سیستم isp هست
یه توضیحی میدی چرا میگی اینکه فقط روی g.dmt وصل میشی به مخابرات مربوطه نه به isp ؟ مخابرات که چنین تنطیماتی نداره این تنظیمات مربوط به تجهیزات و سیستم isp هست
ببین دوست عزیز از اینکه تجهیزات مخابرات روی بیشتر مراکز مخابراتی کیفیت نداره شک نداشته باش اگه از یه شرکت دیگه بگیری حتما کیفیت خطت خوب میشه.چون یا مربوط به پورتت میشه یا مخابرات که شما چون مخابراتی من فکر میکنم به خاطر همین باشه.مخابرات هم رو 9 مگ میبنده؟یعنی 9 مگ رو سرعت کامل میده؟
منظورم این هست که از ISP نمیشه با عوض کردن تنظیم این مشکل رو حل کرد و باید بصورت فیزیکی به مخابرات دسترسی داشته باشند. ( طبق این پست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه شد دوست عزیز
بنده عرض کردم قبلا از مخابرات داشتم و نویزم همین 43 بود. در حال حاضر پارس هستم که رو 4 مگ بسته شده اما نویز همون 43 هست و تغییری با مخارات نداشته.
من که به شرکتی که ازش سرویس میگیرم گفتم مدولاسیون رو عوض کرد از G.DMT به ADSL2+ بنابراین به مخابرات مربوط نمیشه این تنظیمات. قبلا SNRام 10 بود با 9 مگ پهنای باند و حالا شده 23 با همون 9 مگ که فکر کنم خط هم تا 22 مگ هم بکشه تو این حالت.
البته الان بدلیل مشکل اسپیلیتر با تلفن دقیقا 6 تا از SNR کم شده که اگه عوضش کنم میرسه به همون 23 که گفتم
![]()
پس مشکل از مرکز مخابراتیتون هست.باید از شرکت یا از خود مخابرات پیگیر باشی .چون خودت گفتی هم از دم در و هم از سیم کشی داخلی تست کردی و مشکلی نبود
رو هر یکی از گزینه ها بزاری با هم فرق داره.ممکنه یه گزینه نویزت بیاد پایین و خطت هم کیفیتی نداشته باشه یا برعکس.اونی که بهتره تو خطت بزار.البته برای ما که فرقی نمیکنه.
خطت خوبه.
این سری مودم ها رو من داشتم ولی هر کاری کردم اصلا رو سیستم شناسایی نمیشد گرفتم ردش کردم اصلا کابل لن نداشت.
چطور برای شما لن داره؟
شکلش که همین بود حالا مدلش رو یادم رفت.
کی خریدی این مودم رو؟
Last edited by hossein019940; 20-12-2013 at 16:51.
چون تکنولوژی ADSL2+ جدیدتر هست فکر کنم بخاطر اینه که نویز کمتری ایجاد میکنه و پهنای باند بیشتر میشه
مدل 2640T یه زمانی تو بازار بود منم فکر کنم 6 یا 7 سال پیش بود خریدمش تا الان هم مشکلی نداشته خوشبختانه، هیچ وقت هم خاموشش نکردم از صبح تا شب هم تو برق بودهاین مدل روتر هست و 4 تا پورت LAN داره یه مدل تک پورت با USB هم داشت اگه اشتباه نکنم که قیافش کاملا شبیه این بود.
آپلود رو بزارم رو 1mb نویزم تغییری نمی کنه؟
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 18.0 25.0 Attenuation (dB): 31.0 17.5 Output Power (dBm): 19.8 12.3 Attainable Rate (Kbps): 12160 1288 Rate (Kbps): 8160 512 K (number of bytes in DMT frame): 256 17 R (number of check bytes in RS code word): 6 12 S (RS code word size in DMT frame): 0.5 4 D (interleaver depth): 64 4 Delay (msec): 8 4
منظورم نویز downstream هستش نه upstream
دوست من شما هیچ مشکلی نداری کیفیت خط شما خوبه تا 17 مگ هم می کشه .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)