تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 427 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه
    من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
    راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
    الان گارانتی اصلی نیکاتل هستش که 340 به من قیمت دادن پنجشنبه .
    مشخصا ت گوشی :
    Orginal Serial-Registerd
    Blue Memory card - Made in china
    2 cable included
    Made in Malaysia

از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
    کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.

بازم از همه ممنونم .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام به همه
    من حدود 2 هفته همه مطالب این کلوپو خوندم . از همه بچه های اینجا ممنونم بخاطر مطالبشون .
    راستش من بین W810i و 3250 گیر کرده بودم که کدومو بگیرم . 3250 رو یکی از دوستام داره که حسابی خصوصیاتشو میدونستم .w810 رو هم با کمک بچه های این کلوپ شناختم. خلاصه دیدم w810 خیلی بهتره و هفته پیش پنجشنبه رفتم خریدم . 300 تومان با گارانتیه نوین . پول پای گارانتی ندادم چون همشون مزخرفن ! سیتادل کلا جمع شده ظاهرا !
    مشخصا ت گوشی :
    Orginal Serial-Registerd
    2 cable included
    Made in Malaysia

از پنجشنبه تا حالا هر تستی که فکرشو بکنین کردم . واقعا عالیه . کیفیت پخش موزیکشم که 3250 رو میخوره .
    کلی بازی Java 3D روش ریختم ، همرو اجرا میکنه . دیروزم با Update کردم با نرم افزار update service . خیلی راهت update شد . R4EA031 این آ خریشه که من دیروز update کردم.
    مبارکت باشه ... از خیلی جهات از 3250 سرتره ...

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

سلام به همه
    مشخصا ت گوشی :
    Orginal Serial-Registerd
    2 cable included
    Made in Malaysia

بازم از همه ممنونم .
    یعنی چی آپدیت کردم؟ یعنی رجیسترت نپرید؟ میشه بگی دقیقا چیکار کردی منم بکنم؟ کسی اینجا بلده دقیقا این کارو آموزش بده تا من بدون دردسر این کارو انجام بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

update کردم دیگه . با update service . رجیسترش اصلیه . ک\ی نیست که بپره ! نرم افزارش تو CD که باهاشه هست . تو شاخه Application . نصب کن . Macromedia flash player هم باید رو PC نصب باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته اینترنت باید سریع باشه حتما وگرنه نمیشه !
    usb driver هم باید نصب کنی از رو CD

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزيز اين موضوع را از كجا مي دوني كه فقط 5 رقم وسط مهمه؟؟!!!!
    من خودم رفتم مخابرات و گوشيم را رجيستر كردم شماره 15 رقمي كامل را ميخواست البته مسئولش گفت كه 14 رقم اول مهمه. بنابراين به نظر من كه بايد 14 رقم اولش يكي باشه!
    تا جاییکه من میدونم
    6 رقم اول عمومیه و مربوط به کارخونه سازنده است. 5 رقم بعد مربوط به رجیستر مخابرات میشه . واسه این گفتم فقط 5 رقم مهمه چون اگه این 5 رقم یکی باشه دیگه لازم نیست همه رقمها رو چک کنین

اون دو رقم و یک رقم بقیه هم مربوط به سخت افزارو و نرم افزار گوشیه

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به همه. من تازه عضو شدم اميدوارم منو بپذيريد.
    من يه گوشي w 810 گرفتم ولي IMEI پشت و جعبه ي گوشي با IMEI كدي كه من ميزنم مطابقت نداره.
    ميخوام بدونم اين يعني تقلبي بودن گوشيم؟
    يه سوال ديگه به من كارت گارانتي نداد طرف گفت كه هيچكي نميده آيا درست ميگه يا نه؟
    ممنون.
    رجیستر رطی به تقلبی بودن گوشی نداره. ضمنا من فکر نمیکنم اینجا بحث تقلب مطرح باشه. صرفا گوشی به صورت قاچاق وارد شده و واردکننده ها برای فعال شدن گوشی توی مخابرات ایران شماره سریال مربوط به کد رجیستر اونو با یه شماره که تو مخابرات فعاله عوض میکنن تا گوشی فعال بشه.

گارانتی هم اکثرا ندارن. پس کارت گارانتی درکار نیست

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بچه ها يه سوال ازتون ميپرسم.فقط خواهشا از رو تعصب حرف نزنيد.
    w810 بهتره k 750به قيمت توجه نكنيد كه خودتونم ميدونيد قيمتها امروزه كشكه.راستي من دوربين واسم مهمه.بعد اينكه از نظر صدايي خيلي فرق ميكنند.w810 هم به نظرم مشكلاتش تا حدودي در بعضي موارد زياده.نظرتون رو بگيد.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    k750 با w810 تفاوت زیادی داره ما خودمون w810 داریم(بابام) صداش از نظر بلندی به پای k750 نمیرسه ولی دوربینش از نظر کیفیت از k750 بالاتره ولی از نظر سرعت از دوربینش از k750 پایینتره
    از نظر رم w810 512 mb هست ولی k750 فکر کنم 64mb هست .
    من جای تو باشم w800 میگیرم چون صداش بلندتره از w810 جوی پدش هم واسه بازی از هر دوتا بهتره

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

توی دوربین زیاد فرقی ندارن یکمی w810 سایز عکسش بزرگتر و بهتره ( خوب k750 هم قیمتش خوبه هم مشکلاتش کمتره ) ولی من خودم می خوام w810 بخرم چون کیفیت صدای بهتری داره ، جوی استیک نداره (چون میگن جوی استیک بعد یک مدت خراب میشه ) و مموری 512 داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •