دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور این بازی رو با کیبورد میشه انجام داد ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور این بازی رو با کیبورد میشه انجام داد ؟
این عدم اپدیت ترنسفرهای جدید برای PC هم صدق میکنه؟
PC هم که با کرک اپدیت نمیشه پس مجبوریم دستی مثلا بیل رو ببریم رئال؟
خب اینجوری درست نیست همه ترنسفرها به هم وابسته هستند یا باید همه رو درست کنیم یا هیچکدوم رو
اگر بیل رفته رئال، اوزیل هم رفته ارسنال، از ارسنال هم بازیکن به تیم های کوچکتر رفته و همینطور الی اخر
نه شما اشتباه متوجه شدید من بد گفتم. همینجوری برای اطلاع رسانی گفتم که فیس هازارد و اسکار و ازپلی کوئتا اسکن شده چون توی نسخه ی قبل تا جایی که یادم میاد اسکن نبودن و اگر نه اتفاقا چلسی جز تیم هایی ست که چهره های بازیکناش خوب کار شده.
ببخشید من هنوز کریر مود نرفتم.
بله بیل توی رئال نیست خدمتتون عرض کردم که نقل و انتقالات روز اخر انجام نشده.
ببخشید یک سوال
چه اجباری وجود داره که اگه تیمی بازیکنی رو بخره یکی بجاش بفروشه؟!!! تاتنهام هیچ بازیکنی رو بجای بیل نخرید یا آرسنال وقتی اوزیل رو از رئال گرفت دیگه بازیکنی رو نفروخت. منظورتون رو نفهمیدم که اگه اوزیل رفته آرسنال یک بازیکنش رفته یک تیم دیگه الی آخر یعنی چی؟
شما بیل رو ببر رئال
اوزیل رو ببر آرسنال
کاکا - میلان
دیگه هیچ ترنسفر مهمی نمیمونه...
Last edited by emad_rowan; 24-09-2013 at 12:04.
سلام
بازی برای PC منتشر شده؟
سلام. من ایکس باکسمو یه سالی میشه آپ دیت نکردم. برا این بازی باید آپ دیت کنم؟
نسخه۳DM – CloneDVD Unlockedتو نت قرار گرفته ولی بازی هنوز کرک نشده...
دوستان تاریخ عرضه بازی 4 مهر بود؟؟
منظورش اینه که کلی نقل و انتقال هست که تو روز اخر انجام شده و درست کردن همش خیلی سخته.ببخشید یک سوال چه اجباری وجود داره که اگه تیمی بازیکنی رو بخره یکی بجاش بفروشه؟!!! تاتنهام هیچ بازیکنی رو بجای بیل نخرید یا آرسنال وقتی اوزیل رو از رئال گرفت دیگه بازیکنی رو نفروخت. منظورتون رو نفهمیدم که اگه اوزیل رفته آرسنال یک بازیکنش رفته یک تیم دیگه الی آخر یعنی چی؟شما بیل رو ببر رئال اوزیل رو ببر آرسنالکاکا - میلاندیگه هیچ ترنسفر مهمی نمیمونه...
خب تیم سازنده فیفا مقصره دیگه. کل ea که مقصر نیست.
داداش، ما که کراکی ایم، ببخشید، کرکی ایم که نمیتونیم انلاین بشیم.
مشکلتون چیه؟
بله باید آبدیت کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)