تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 457 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

چرا امروز برای آبدیت پیام خطا میده؟ لطفا شما هم دستی آبدیت کنید و نتیجه رو اعلام کنید....این خطا چی میگه؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چرا امروز برای آبدیت پیام خطا میده؟ لطفا شما هم دستی آبدیت کنید و نتیجه رو اعلام کنید....این خطا چی میگه؟

برای منم همینجوریه

3. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

خوب من یک اشگال دیگه دارم (شاید هم اشگال نباشه) cce کمودو من اپدیت نمیشه یعنی اتومات اپدیت نمیشه وقتی کمودو رو هم اپدیت میکنم اون اپدیت نمیشه حتما باید دستی اپدیت بشه . چجوری میتون cce کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
    چجوری cce رو به صورت دستی آبدیت میکنی؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خوب من یک اشگال دیگه دارم (شاید هم اشگال نباشه) cce کمودو من اپدیت نمیشه یعنی اتومات اپدیت نمیشه وقتی کمودو رو هم اپدیت میکنم اون اپدیت نمیشه حتما باید دستی اپدیت بشه . چجوری میتون cce کمودو رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
    شما مگه CIS نداردید؟ بنابراین اسکنر CCE نیازی به آپدیت نداره و از همون آپدیت CIS استفاده میکنه.....

اگر هم که نسخه پرتابل دارید فقط کافیه CCE را اجرا کنی و به اینترنت وصل باشی، خودش خودکار آپدیت میشه، یا اینکه یک اسکن سریع بکنی، قبلش آپدیت میشه

شما الان مگه نسخه 6.1 را نصب نکردید؟؟ اگر نسخه 6.1 دارید نگران نباشید.
    فعلا CIS نمیتونه با سرور آپدیت برنامه ارتباط برقرار کنه،(البته اگر ارتباط برقرار بکنه هم چون شما نسخه 6.1 را دارد اعلام میکنه که برنامه آپدیت است) ولی سرورهای آپدیت دیتابیس مشکلی ندارند و دیتابیس آپدیت میشه.

مشکل مربوط به سرورهای ارائه آپدیت برنامه میشه که معمولا یکی دور روزه حل میشه، مشکل از سیستم شما نیست.
    Last edited by Jadda; 18-04-2013 at 22:58.

6. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما مگه CIS نداردید؟ بنابراین اسکنر CCE نیازی به آپدیت نداره و از همون آپدیت CIS استفاده میکنه.....

اگر هم که نسخه پرتابل دارید فقط کافیه CCE را اجرا کنی و به اینترنت وصل باشی، خودش خودکار آپدیت میشه، یا اینکه یک اسکن سریع بکنی، قبلش آپدیت میشه

.
    من cis دارم وقتی باهاش cce رو باز میکنم میبینم cce اپدیت نیست مثلا چند ویروس رو اسکن میکنم خود cis 16 تا میشناسه cce هیچی نمیشناسه

من همین الان کمودو رو پاک کردم و دوباره میخوام نصب کنم اگه باز مشگل داشته باشه نورتون نصب میکنم چون این انتی ویروس هم عالی بود

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چجوری cce رو به صورت دستی آبدیت میکنی؟
    الان کمودومو پاک کردم و دارم دوباره نصب میکنم نصب شد با عکس برات توضیح میدم هرچن خیلی هم راحته

9. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه الان اگه بخوای از کمودو اینترنت سیکروبتی رو دانلود کنی نسخه 6 هست نسخه 6.1 رو برداشتن بجاش 6 گذاشتن احتمالا باگ و مشگل زیاد داشته در نسخه 6.1

11. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

الان کمودومو پاک کردم و دارم دوباره نصب میکنم نصب شد با عکس برات توضیح میدم هرچن خیلی هم راحته
    شاید منظورت اینه که بصورت آفلاین به مسیر C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners رفته و فایل b0015975.cav رو انتخاب میکنی؟

13. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شاید منظورت اینه که بصورت آفلاین به مسیر C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners رفته و فایل b0015975.cav رو انتخاب میکنی؟
    بله. درسته

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما الان مگه نسخه 6.1 را نصب نکردید؟؟ اگر نسخه 6.1 دارید نگران نباشید.
    فعلا CIS نمیتونه با سرور آپدیت برنامه ارتباط برقرار کنه،(البته اگر ارتباط برقرار بکنه هم چون شما نسخه 6.1 را دارد اعلام میکنه که برنامه آپدیت است) ولی سرورهای آپدیت دیتابیس مشکلی ندارند و دیتابیس آپدیت میشه.

مشکل مربوط به سرورهای ارائه آپدیت برنامه میشه که معمولا یکی دور روزه حل میشه، مشکل از سیستم شما نیست.
    کمودو اپدیت برنامه رو بسته که کسانی نسخه 6 دارن به نسخه 6.1 نیان و در سایت خودش هم نسخه 6.1 رو برداشته و بجاش نسخه 6 گذاشته احتمالا نسخه 6.1 اشگالاتی داشته که اینکارو کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •