چطور ميشه كل contact هارو بطور يكجا از روي سيمكارت روي گوشي كپي كرد؟ ممنون ميشم پاسخ بدين mrmostafa
چطور ميشه كل contact هارو بطور يكجا از روي سيمكارت روي گوشي كپي كرد؟ ممنون ميشم پاسخ بدين mrmostafa
برو توی sim manager بزت edit بعد روی select all کلیک کن.
بعدش بزن save to contacts
![]()
ممنون از شما
شما ميدونين چطور ميشه يك زنگ mp3 رو به جاي زنگ موبايل گذاشت.چون ظاهراً فقط ميشه از زنگهايي كه توي خود گوشي هست استفاده كرد.
اين PPC رو ببينيد
اين هم لينك :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان من از تو contact نميتونم همه تلفن ها رو يجا پاك كنم تا الان راهش رو پيدا نكردم
بچه ها راستي ويندوز موبايل 6 رو ميشه روي q-tek s200 نصب كردش؟؟؟؟ يه سري برنامه ريختم چه توپ شدش. بهد ويندوز موبايل 6 بريزيم برنامه ها كار ميكنه؟؟
ريست هارد گوشي q-tek s200 با كدوم كليد ها هستش؟؟؟ كسي بلده؟؟؟؟ براي I-mate رو اين تست كرديم يه صفحه چند رنگ آوزد اتفاقي نيفتاد بعد باطري دراوردم ولي i-mate ميگه YES YA NO وقتي ميزني دوباره راه اندازي ميكنه
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
من Qtek s200 گرفتم 350 هزار تومن خيلي راضي هستم واقعا گوشي خوبيه برنامه هاي توپ ويندوز موبايل اون وقت ميخواي بري p990 بگيري؟؟؟ كه ارزش نداره برو بازار ببين چقدر p990 خراب اونجا هستش سري p ميگفت گوشي هاي خوبي نيستن يكي از تعميركارايي كه دوستم هستش. پاكت پي سي هم كلاس داره هم بهترين گزينه هستش من كه دارم حال ميكنم حالا حالا ها سرگرم هستم
در ضمن اينم بگم من خيلي گوشي بازي كردم سر اين گوشي كلي پول دادم ولي گزينه آخر رسيدم به پاكت پي سي و الان ميگم كاش از اول گرفته بودم
من روی s200 یک فیلم Divx ریختم صداش بخوبی پخش میشه ولی تصویرش قطع و وصل میشه با 3 تا نرم افزار تست کردم تقریبا همشون اینجوری بود . میشه کاری کرد که به شه با s200 فیلم دید ؟
کسی میدونه اینجا HTC TyTN II گیر میاد یا نه؟
اگه هست چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)