به به
سلام آقا سیاوش عزیز
خوش اومدی![]()
به به
سلام آقا سیاوش عزیز
خوش اومدی![]()
از اینجا بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من که جواب دادم
محمد رضا م حمید نیستم![]()
سلام سیاوش جان
بازم احتیاج به کمک دارم..........
گوشیم خود به خود ترکیییییییید!!!!!![]()
نمیدونم چش شده هی واسه خودش روشن خاموش میشه!!!!![]()
فکر میکنی با فلش درست بشه؟
اگه میشه لطفا طرز نصب کردن یو اس بی فلش رو بهم بگو...
وقتی کابل رو به گوشی وصل میکنم گوشی روشن میشه! حتی از یواس بی اصلی (پشت مادر بورد) هم استفاده کردم نمیشه!!!![]()
اگه میتونی کمک کنی زود جواب بده چون الان گوشی ندارم و واقعا عزادار شدمگوشیم کا 750 هست و با آموزشهای شما به دبلیو 800 تبدیل کردم..
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم اگه میدونین راهش چیه بگین..
مرسی
آقا من اسمت رو اشتباهی زدم میدونم اصلا نفهمیدم![]()
خلاصه شرمنده ، امیدوارم این یکی کار کنه ممنون از لینکت![]()
محمد جان من نتونستم فایل Lay out رو تو این سایت که دادی پیدا کنم همه چی بود غیر از Lay out !
میشه بری تو اون قسمت لینک بدی؟![]()
سلام محمود جان
خب منم بذار چند تا سوال بپرسم![]()
گوشی شما چیه؟
فیرم ورش چیه؟
از چه نرم افزاری استفاده می کنی؟
سلام
ممنونم
چند تا از پست ها رو نگاه کردم و خیلی ممنون بخاطر آموزش کاملت این مدت همه زحمتا به گردن شما بود![]()
طریقه نصب USB Flash Driver رو یکی از دوستان بطور کامل توضیح دادند ولی نمیدونم کجا بود و کدوم صفحه![]()
جستجو کنید پیدا می کنید
اما در مورد مشکل گوشی شما
آیا پچ نصب کردید؟ مخصوصا پچ مربوط به راه اندازی گوشی بدون سیم کارت؟
یکبار مستر ریست کن حتما درست میشه
اگر سیم کارت تست داری با سیم کارت تست گوشی رو روشن کن و مستر ریست کن
همیشه فلش آخرین راه نیست![]()
اگر هم پچ رو نصب کردی ریمووش کن
قبل از اینکه کابل رو وصل کنی باید کلید C روی گوشی رو نگه داشته باشید.این جوری دیگه گوشی روشن نمیشه و ویزارد نصب سخت افزار جدید ویندوز میاد
سلام دوستان
1- من گوشیم K750 هستش (رجیستر دستی CID49-RED) با XS++1.2 گوشیم را فلش میکنم هیچ مشکلی هم پیش نمی آید ولی موقع روشن کردن گوشی Please Wait میاد و همون جوری میمونه.
2- من هر چه قدر Main و FS را با نسخه های پایین با برنامه XS++1.2 فلش میکنم و کاستومایز موقع LOG گرفتن دوباره ورژن قبلی را نشون میده قبلا R1DB001 بود نسخه R1CA021 را فلش کردم موقع لوگ گرفتن دوباره R1DB001 را نشون میده و هر چه قدر هم کاستومایز میکنم ورژن قبلی همون جوری میمونه.
3- کابل سرویس برای گوشیم درست کردم با DCU-11 موقعی که گوشی درست کار میکنه (البته بعد از Unlockکردن با باکس SETOOL --گوشیم را با همان پیغام Please Wait می برم مغازه و Unlock میکنه و گوشیم درست میشه) به برنامه SEMCtool 8.4 وصل میشه ولی بعد از فلش کردن با XS به هیچ نرم افزار وصل نمیشه.
4- آیا راهی وجود داره که کل Main و FS را پاک کرد و از نو همه چیز را فلش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)