سلام
سوالتو خوب جایی نپرسیدی !
من 3 ماه این لپ تاپ رو دارم (4540) ولی اگه الان می خواستم انتخاب کنم z500 رو انتخاب می کردم با این که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
به نظر من اگه امکانشو داری با هر 3 لپ تاب کار کن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی
سلام
سوالتو خوب جایی نپرسیدی !
من 3 ماه این لپ تاپ رو دارم (4540) ولی اگه الان می خواستم انتخاب کنم z500 رو انتخاب می کردم با این که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
به نظر من اگه امکانشو داری با هر 3 لپ تاب کار کن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی
به جز z500
با همشون کار کرم ولی
اچ پی بد جوری چشمو گرفته
میگن z500
هم زیاد داغ میشه وکولینگ قویی نداره
وasus هم اولویت دومه
--------------------------------------------------------------------
حالا چرا z500؟
کلا زیاد به این میگن ها توجه نکن !!
بین این 3 مدل فرق زیادی نیست بیشتر سلیقه ای گفتم !
z500 i7 gforce 740m گرافیکش فوق العاده قویه، اگه گیمباز هستید این سیستم پیشنهاد میشه.
راجع به Asus باید بگم که سیستم خنک کنندگی IceCoolش شنیدم عالیه ! خودم تجربه ش نکردم ... اما یکی از عیوبش زاویهی دید محدود صفحه نمایششه که میتونه اذیتت کنه !
راجع به Lenovo هم با اینکه طراحی شکیل و مدرنی داره اما صفحه نمایشش براقه و روشنایی پایین و زوایای دید محدودی داره علاوه بر این هنگام انجام محاسبات سنگین بدنه ش داغ میشه ..
ولی HP تمام این مزایا رو داره اما هیچکدوم از این معایب رو نداره.. کلا هیچ عیبی نداره ...
( یه جاهایی گفتن که چون کیبوردش نور پس زمینه نداره بده .. در صورتی که این جز عیوب لب تاپ نیست بلکه یه آپشن اضافه س .. اگر اینو داشت بی شک جز حرفه ای ترین لب تاپ های موجود میشد ؛ با اینکه الانم واقعا عالیه .. از هر لحاظ که حساب کنید :
مجهز به نسل سوم پردازندههای Core اینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوقالعاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورتهای فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO )
فک نکنم دوست عزیز که با این غلظتی که شما گفتین باشه !!!! از 7650 قوی تر هست اما فوق العاده قوی نیست !!!
سلام
با مشقت فراوان کار راه اندازی لپ تاپ رو ظاهرا به اتمام رسوندم!!
فقط به اندازه این / علامت حالا کمی کمتر خش رو صفحه هست، بود از اول! مگه محافظ نداره روش
میشه کاریش کرد؟؟
سلام دوستان
دیروز ویندوز رو عوض کردم . قسمتی که درایو ویندوز رو انتخاب میکنی و فرمت میکنی متوجه شدم که همه درایو هام primary هست !!
در حالی که لپ تاپ پسر عموم درایور ویندوز رو یه چیز دیگه نوشته بود که الان یادم نمیاد .
مشکلی نداره ؟
سلام
مشکلی نیست
بهتره درایو اصلی یعنی اولین درایو Primary باشه و بقیه Logical. یعنی زیر مجموع
اینطوری اختلالی پیش نمیاد
بهتره شما پارتیشن بندی کنین
پیشنهادم به شما اینه که پارتیشن بندی کنین با برنامه Paragon Partition Manager
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
میگم پست های من نکنه نامرئی هستند!!؟؟
وای فای با توجه به نصب بودن درایورها وقتی دکمه اش رو می زنم روشن نمیشه
کلا چجوریه ؟؟؟
لطفا..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)