اول اینو بگم ممنونم از دوستان که نظر دادن
فکر کنم از سن سالم گذشته بخوام با یه حرف احمقانه مثه دوران دبیرستان یا حتی دانشگاه! بحثو به کل کل دختر پسری تبدیل کنم پس خواهشا به هیچ وجه تصور نکنید دارم کل کل میکنم !!
راستش درباره ازدواج معمولا تصمیمای که اقایون میگیرن مستند تر و عاقلانه تر بود نمیدونم شاید من تصمیمات احمقانه از خانما زیاد دیدم برا همین حداقل تو این زمینه دلم نمیخواد با خانما مشورت کنم!
یه جورایی مردونش برا مستدل تره!
خودتون ادمای اطرافتونو ببینید معمولا اقایون توی ازواج خیلی عاقلانه تر انتخاب میکنن نمیخوام نمونه بیارم
من این مدت با خانواده ای خیلی خوبی اشنا شدم از لحاظ مالی بسیار خوب ! با اصل و نصب و ...
شرایط دختر خانم بسیار خوب و جالبت تر تفاهم عجیبی که تو خیلی از موضوعات داشتیم !!
فقط 2 تا مسئله این وسط بود! اول اینکه شرایط مالی اون خانواده با شرایط ما قابل قیاس هم نبود بی اغراق ما طبقه اول یه برج و اونا پنت هاوس چون ادم مغروری هست به اصلاح زیر بار کسی نمیرم یه مقدار
برام سخت بود اما وقت شرایطی خودم و ایندمو مرور میکنم! از این که حداکثر 10 سال اینده از نظر مالی چیزی کم نخواهم داشت ،مشکل اول برا حل میشد!
اما مشکل دوم ظاهر دختر خانم بود!
من نمیدونم چرا اما همیشه این اعتقاد دارم توی ازدواج زن باید از مرد بهتر باشه از خیلی از جهات ! ظاهرم یکیشه، مثال بچگونش اینکه زندگیای که زن عاقل و مرد احمق داشتن خیلی بهتر از مرد عاقل و زن احمق بوده واقعا زنی که مدیر باشه خیلی خوبه حالا خانم معلمم باشه اشکال نداره

خلاصش کنم بعد کلی کلنجار با خودم به این نتیجه رسیدم یکم خود خواهانه رفتار کنم تو این مسئله و جوابم منفی باشه
به بقیه دوستانم توصیه میکنم توی انتخاب حساس و خودخواه باشن!