تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 126 از 328 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اول اینو بگم ممنونم از دوستان که نظر دادن
    فکر کنم از سن سالم گذشته بخوام با یه حرف احمقانه مثه دوران دبیرستان یا حتی دانشگاه! بحثو به کل کل دختر پسری تبدیل کنم پس خواهشا به هیچ وجه تصور نکنید دارم کل کل میکنم !!
    راستش درباره ازدواج معمولا تصمیمای که اقایون میگیرن مستند تر و عاقلانه تر بود نمیدونم شاید من تصمیمات احمقانه از خانما زیاد دیدم برا همین حداقل تو این زمینه دلم نمیخواد با خانما مشورت کنم!
    یه جورایی مردونش برا مستدل تره!
    خودتون ادمای اطرافتونو ببینید معمولا اقایون توی ازواج خیلی عاقلانه تر انتخاب میکنن نمیخوام نمونه بیارم
    من این مدت با خانواده ای خیلی خوبی اشنا شدم از لحاظ مالی بسیار خوب ! با اصل و نصب و ...
    شرایط دختر خانم بسیار خوب و جالبت تر تفاهم عجیبی که تو خیلی از موضوعات داشتیم !!
    فقط 2 تا مسئله این وسط بود! اول اینکه شرایط مالی اون خانواده با شرایط ما قابل قیاس هم نبود بی اغراق ما طبقه اول یه برج و اونا پنت هاوس چون ادم مغروری هست به اصلاح زیر بار کسی نمیرم یه مقدار
    برام سخت بود اما وقت شرایطی خودم و ایندمو مرور میکنم! از این که حداکثر 10 سال اینده از نظر مالی چیزی کم نخواهم داشت ،مشکل اول برا حل میشد!
    اما مشکل دوم ظاهر دختر خانم بود!
    من نمیدونم چرا اما همیشه این اعتقاد دارم توی ازدواج زن باید از مرد بهتر باشه از خیلی از جهات ! ظاهرم یکیشه، مثال بچگونش اینکه زندگیای که زن عاقل و مرد احمق داشتن خیلی بهتر از مرد عاقل و زن احمق بوده واقعا زنی که مدیر باشه خیلی خوبه حالا خانم معلمم باشه اشکال نداره
    خلاصش کنم بعد کلی کلنجار با خودم به این نتیجه رسیدم یکم خود خواهانه رفتار کنم تو این مسئله و جوابم منفی باشه
    به بقیه دوستانم توصیه میکنم توی انتخاب حساس و خودخواه باشن!

اینکه به تصمیمی گقته بشه احمقانه یا غیر احمقانه به نگرش شخصی افراد مربوط میشه و نمیشه مثال ها و تجربیاتی که تو اطرافیانتون دیده شده رو

به بقیه افراد جامعه تعمیم بدین ..ولی واقعیت یه تصمیم درست اینه که بشه انتخاب رو بر اساس عقل و منطـق توجیه کرد . اگر انتخـاب خانمی درباره

آقایی که در نظر شما و با ملاک شما شرایط مساعـد نـداره احمقانه بیاد انتخـابی که از روی احساس و بدون توجیه عقلی و تنهـا براسـاس خودخواهی

( انتخاب احساسی ) هست هم به نوعی احمقانه ست چون دلیل و منطـق عقلی برای توجیه اون وجود نداره . درباره ظاهراز نظر من برای هر دو طرف

ظاهر یکی از مهم ترین و اساسی ترین معیار هاست و هر کسـی حق اینو داره کـسی رو انتخاب کنـه که در کمترین حالت ممـکن نسبت به اون شخص

رغبت و تمایل برای آغاز زندگی متاهلی رو داشته باشه ..این ملاک رو هم برای خانم ها و هم آقایون میشه عاقلانه در نظر گرفت.

برای خانمی که تصور می کنید انتخاب احمقانه ای داشته من از شرایط خانـم های اطرافتون که انتخابشـون رو احمقانه می دونین اطلاعـی ندارم ولی

هر شخص بر اساس معیارهای اساسی ذهن خودش تصمیم میگیـره شاید در نظر این شخص انتخابش توجیه عقلی داشته باشه که شما ازش اطلاع

ندارین یا 70-80 درصد معیـار های عقلی مورد نظرشون رو تو شخـص مقابـل دیدن نه اینکه بر اساس خودخواهی 70-80 درصد عاقلانه انتخاب رو نا دیده

بگیرن و 30 تا 20 درصد غیر عاقلانه انتخاب رو ترجیح بدن به قسمت عاقلانه.. این میشه یه تصمیم احمقانه! چون توجیه منطقی و عقلی اون رد شده .

2. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مثال بچگونش اینکه زندگیای که زن عاقل و مرد احمق داشتن خیلی بهتر از مرد عاقل و زن احمق بوده واقعا زنی که مدیر باشه خیلی خوبه حالا خانم معلمم باشه اشکال نداره
    زندگی یک مرد مدیر میخواد تا زن مدیر
    وای به حال روزی که یک خانواده رو بخواد یک زن بچرخونه یا اینکه مدیریت کنه و مردش احمق باشه ! از بس حرف خنده داری زدی برادر نتونستم جوابی ندم
    فاتحه باید خوند نه اینکه خانوم ها چیزی کم دارند خیر ولی زن تکیه کردن دوست داره حالا هرقدر هم محکم باشه ولی ته دل هر زن چیز دیگه ای است

4. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وای به حال روزی که یک خانواده رو بخواد یک زن بچرخونه یا اینکه مدیریت کنه و مردش احمق باشه ! از بس حرف خنده داری زدی برادر نتونستم جوابی ندم
    فاتحه باید خوند نه اینکه خانوم ها چیزی کم دارند خیر ولی زن تکیه کردن دوست داره حالا هرقدر هم محکم باشه ولی ته دل هر زن چیز دیگه ای است
    این که میگید درسته ولی حقیقتا من چندین مورد برعکسش رو دیدم . چند مورد در اطرافیانم رو دیدم که مثلا زن ولخرج و بیخیال بود و موفق شد مرد رو هم مثل خودش کنه و همینطور برعکسش زنی که باعث شد مرد زندگیش رو جمع و جور کنه . فک کنم توی ایران بیشتر این زن هست که مرد رو در مسیر مشخصی وارد میکنه و علتش هم همون بحث تکیه کردن زن به مرد و توقعاتش از اونه .
    ولی به هر حال در ازدواج هر دو طرف مهم هستند و نباید یکی از دو طرف اختلاف فاحش فرهنگی یا به قول شما عقلی !! با اون یکی داشته باشه که تهش باعث بدبختیه و عقب موندگیه .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

این که میگید درسته ولی حقیقتا من چندین مورد برعکسش رو دیدم . چند مورد در اطرافیانم رو دیدم که مثلا زن ولخرج و بیخیال بود و موفق شد مرد رو هم مثل خودش کنه و همینطور برعکسش زنی که باعث شد مرد زندگیش رو جمع و جور کنه . فک کنم توی ایران بیشتر این زن هست که مرد رو در مسیر مشخصی وارد میکنه و علتش هم همون بحث تکیه کردن زن به مرد و توقعاتش از اونه .
    ولی به هر حال در ازدواج هر دو طرف مهم هستند و نباید یکی از دو طرف اختلاف فاحش فرهنگی یا به قول شما عقلی !! با اون یکی داشته باشه که تهش باعث بدبختیه و عقب موندگیه .
    ببین برادر زن و مرد زمانی که ازدواج می کنند در واقع تکمیل کننده همدیگر هستند یونانی های باستان اعتقاد داشتند انسان موقع تولد از بازو به جفتش متصل بوده ولی شمشیری از سمت خدایان اینها رو جدا کرده و از اون به بعد هرکس دنبال نیمه خودش هست، فلسفه ازدواج توی این بحث های دوستان نمیگنجه چون هرکس یک چیزی میگه ولی خوب بحث های خوبی است
    اینکه شما میگی زن فلان بوده مرد رو هم فلان کرده این حسابش جداست، اونجا مدیریت توی زندگی نبوده دو طرف هم هدف مشخصی برای زندگی نه تنها تعیین نکردن بلکه قبل از ازدواج هم یک مسیر و هدفی رو مشخص نکردند بحث دوستمون این بود که زن از مرد سرتر باشه و مرد رو راه ببره
    و من گفتم مرد اگر مدیر نباشه در زندگی نابود میشه چون زن برفرض حتی مدیر هم باشه از این همه مدیریت و خستگی و اداره زندگی خسته میشه هرکی هم بگه نه دروغ میگه چون ذات لطیفش مال این چیزها نیست نه اینکه کار و اینا نکنه اون حسابش جداست ولی اینکه زندگی رو بجای مردش اداره کنه .... اصلا تصورش برای من ممکن نیست مثلا من از خانومم الان پول بگیرم یا اینکه اون نقشه بکشه که چقدر پس انداز کنیم اینا، مشورت و اینا هم بحثش جداست همه بحث من تصمیم گیری و مدیریت است....
    مرد مدیر است و زن مچری و مشاور
    مرد حامی و ستون خانواده است زن چارچوب و هدایتگر محیط خانه و بار عاطفی و روانی خانواده
    و کلا در تایید حرف شما اختلاف فرهنگی، مالی، اعتقادی در حد فاحش زندگی دوطرف رو نابود میکنه

7. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ببین برادر زن و مرد زمانی که ازدواج می کنند در واقع تکمیل کننده همدیگر هستند یونانی های باستان اعتقاد داشتند انسان موقع تولد از بازو به جفتش متصل بوده ولی شمشیری از سمت خدایان اینها رو جدا کرده و از اون به بعد هرکس دنبال نیمه خودش هست، فلسفه ازدواج توی این بحث های دوستان نمیگنجه چون هرکس یک چیزی میگه ولی خوب بحث های خوبی است
    اینکه شما میگی زن فلان بوده مرد رو هم فلان کرده این حسابش جداست، اونجا مدیریت توی زندگی نبوده دو طرف هم هدف مشخصی برای زندگی نه تنها تعیین نکردن بلکه قبل از ازدواج هم یک مسیر و هدفی رو مشخص نکردند بحث دوستمون این بود که زن از مرد سرتر باشه و مرد رو راه ببره
    و من گفتم مرد اگر مدیر نباشه در زندگی نابود میشه چون زن برفرض حتی مدیر هم باشه از این همه مدیریت و خستگی و اداره زندگی خسته میشه هرکی هم بگه نه دروغ میگه چون ذات لطیفش مال این چیزها نیست نه اینکه کار و اینا نکنه اون حسابش جداست ولی اینکه زندگی رو بجای مردش اداره کنه .... اصلا تصورش برای من ممکن نیست مثلا من از خانومم الان پول بگیرم یا اینکه اون نقشه بکشه که چقدر پس انداز کنیم اینا، مشورت و اینا هم بحثش جداست همه بحث من تصمیم گیری و مدیریت است....
    مرد حامی و ستون خانواده است زن چارچوب و هدایتگر محیط خانه و بار عاطفی و روانی خانواده
    و کلا در تایید حرف شما اختلاف فرهنگی، مالی، اعتقادی در حد فاحش زندگی دوطرف رو نابود میکنه
    چند ساعت پیش یه تک پا اومدم اینجا پستتو خوندم خوشم نیومد و ... وقت نشد جواب بدم الان این پستتو که خوندم کاملا باش موافقم من چون خیلی پستمو شلوغ کردم و در مورد هرکدوم درست توضیح ندادم شاید بد برداشت بشه ازش! مسلما اگر مرد یا زن هرکدومشون به اندازه لازم تو زندگی مدیریت نداشته باشن معقول رفتار نکنن زندگی جالبی از اب در نمیاد اما اینکه گفتم زن از مرد بالاتر باشه دلیلش اینه در حالت کلی مرد اکثر ساعات بیرون از خونه میگذرونه این زنه که باید خونه رو مدیریت کنه و ..... بیشتر از اینم توضیح نمیدم چون سلیقه ای میشه خودت خیلی کامل در مورد نقش زن و مرد توضیح دادی به نظرم کاملا درسته درباره اون قسمت که بلد کردم یا من بد توضیح دادم یا تو بد برداشت کردی کلا به اینکه کی کیو راه ببره اعتقاد ندارم باید دست تو دست با هم رفت
    اون دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیدونم پستشو که خوندم حس کردی قضیه رو شخصی کرده فعلا جواب نمیدم

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

پول پول پول

این باشه دیگه خودکار خیلی از فکرا مشکلات تو ذهن ادم نمیاد نمیگم این باشه دیگه هیچ غمی نیست ولی خیلی خیلی خیلی کاربردیه
    من که هر وقت ویژه میشینم به این فکر میکنم نمیدونم چرا روز بعدش یا دو سه روز بعدش بلاخره یه جوری میشه که با نامزدم دعوام میشه
    هر چقدرم میخوام به پول فکر نکنم مگه میشه!!!
    کسی هست بتونه به پول فکر نکنه؟!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیدونم پستشو که خوندم حس کردی قضیه رو شخصی کرده فعلا جواب نمیدم
    منتظر جواب هم نیستم چون من و بقیه خانم ها در تقسیم بندیِ شما تو گروهی قرار میگیریم که مربوط به اطرافیان خودتون بوده

پس اینهمه خانم که سرپرست خانوار هستن و خانواده رو با وجود همسرشون دارن اداره کنن به نظر شما ؟ وجود خارجی ندارن ؟

11. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تو فامیلمون یکی رو داریم که زن همه کارس ... حقوق آقا رو هم ایشون میگیرن ! کل خرج و مخارج رو خانمش اداره میکنه و .... !

کلا مرد وجود خارجی نداره تو اون خونه ، مثلا میخواد بره بیرون گاهی میگه خانم X تومن بهم پول بده ... ! وقتی این رفتارارو آدم میبینه حالش بد میشه و از مرد بودن بدش میاد

کل خرید ها و خرج و مخارج و اداره ی زندگی بر عهده ی خانمشه و کلا تمامی حقوق رو هم اون دریافت میکنه ! مرد شغلش فرهنگی و الانم بازنشسته شده ... !

من که اصلا دوست ندارم زن همچین مسئولیتی داشته باشه ... ! یا اونقدر اختیار داشته باشه که مرد جرات نکنه 5تومن تو جیبش داشته باشه و .... !

اصلا ظاهر خوبی نداره مثلا مرد جلو فک و فامیل و دوست و آشنا به خانمش بگه فلان مقدار بهم پول بده میخوام برم بیرون ... !

ایشون یه نمونه ی کامل از " ز ذ " می باشند

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قرار نیست من و شما تعیین تکلیف کنیم که "زن چی دوست داره" و "زن چی دوست نداره". زن ها خودشون می تونن تصمیم بگیرن چی دوست دارن و چی دوست ندارن، چه کاری خسته شون می کنه و چه کاری خسته شون نمی کنه، ذاتشون مال چه چیزی است و چه چیزی نیست و بر اساس چیزهایی که دوست دارن و دوست ندارن با شریکشون به توافق برسن، شریکی که اون چیزها رو منطقی می دونه. اینکه یونانیان باستان درباره زن و مرد چی فکر می کردند و چه خرافاتی داشتند اهمیتی نداره چون درباره 99 درصد چیزها کاملا اشتباه می کردن و از جامعه امروز انسان ها بسیار نادان تر بودند. فلسفه ازدواج در قدیم (قوانین جامعه برای اینکه چه افرادی اجازه تولید مثل رو دارند) ربطی به معنی مدرنش در قرن 21 نداره.

اینها می تونه نظر شخصی شما باشه یعنی بگید "من زنی که دوست داره در زندگی مدیریت کنه رو نمی خوام چون فکر می کنم زن ها مال این کارها نیستند" و کسی حرفی نمی زنه ولی وقتی به عنوان قانون کلی برای زن ها اشاره می کنید حرفتون باید با شواهد و مدارک علمی که تابحال پیدا شده سازگار باشه که علم روانشناسی خانواده چنین تصوراتی رو درباره زن نداره.

15. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

پول پول پول

این باشه دیگه خودکار خیلی از فکرا مشکلات تو ذهن ادم نمیاد نمیگم این باشه دیگه هیچ غمی نیست ولی خیلی خیلی خیلی کاربردیه
    من که هر وقت ویژه میشینم به این فکر میکنم نمیدونم چرا روز بعدش یا دو سه روز بعدش بلاخره یه جوری میشه که با نامزدم دعوام میشه
    هر چقدرم میخوام به پول فکر نکنم مگه میشه!!!
    کسی هست بتونه به پول فکر نکنه؟!
    نقش مهمی داره ولی اساسی و ضروری نه به دوطرف بستگی داره
    بنده قبل از مجردی حقوقی که داشتم یا در می آوردم ( خودم نه استخدام و کار داری و ... ) کفاف دوران مجردی رو به هرحال به هر نحوی میداد ولی الان که متاهل هستم سر خونه خودم هنوز نیستم ولی شکر خدا، خدا هم کمک کرده و حقوق رو به 4 5 میلیون در ماه دارم میرسونم - اینم یکی دیگه از مزایای دوران متاهلی هست که فکرت کمی وسیع تر نگاه میکنه و اینکه آینده نگری خاصی داری که در دوران مجردی من یکی نداشتم داشتم ولی المان های زندگیم فرق کرد-

منتظر جواب هم نیستم چون من و بقیه خانم ها در تقسیم بندیِ شما تو گروهی قرار میگیریم که مربوط به اطرافیان خودتون بوده

پس اینهمه خانم که سرپرست خانوار هستن و خانواده رو با وجود همسرشون دارن اداره کنن به نظر شما ؟ وجود خارجی ندارن ؟
    من از سرپرست ها حرف نزدم اون ها با زحمت زندگی رو اداره میکنند ولی پای دلشون نشستین شما ببینید که راضی هستند اینطوری ؟ اون افراد رو باید دستشون رو بوسید
    من کلیت رو گرفتم که مرد باید توی زندگی مدیر باشه و زندگی رو اداره کنه زن اگر چنین کاری میکنه فراتر از ظرفیتش هست نه اینکه کار اشتباهی باشه و نتونه
    و همون اول هم گفتم توهین نه به جنس دیگه ای بشه و نه اینکه توانایی ندارند، چرا دارند ولی هر کس رو بهر کاری ساخته اند.
    و مخالف کار کردن زنان هم نیستم

17. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •