آقا بنده به عنوان یک کاربر فعال استقلالی یه نصیحتی به شماها میکنم ( از کاربر فعالیم استفاده کردم یه حرفی زده باشم دیگه

)
والا ما که همش این تاپیک رو میخونیم جز یکی 2 نفر بقیه همش فقط میگید داور داور . آخه چه فایده داره ؟ الان این 2 صفحه آخر فقط گفتید دلیل باخت داور ! مدیر عالمتون میگه داور . بازیکناتون میگن داور ... نمیدونم والا اما دیگه خیلی داره مسخره میشه ...
مثلا علیرضا جان هم میاد نظر میده . 10 خط مینویسه پر مفهوم زیبا با استدلال آخرش هم میاد میگه داوری توی فلان صحنه مورد داشت . اما بقیه دوستان 20 خط مینویسن 1 خط راجع به بازیه 19 خط میگن داور ! خوب یه سوال . من که بازی رو ندیدم اما مثل اینکه 2 تا صحنه 100% گل رو بازیکناتون گل نکردن . خوب اگه اونا رو تیم خودتون دقت میکرد میزد تو گل الان 2-0 بازی رو برده بودید ! غیر از اینه ؟ داوری جز بازی هست و باید بهش رسیدگی شه اما نه اینکه بعد از هر بازی 30 40 تا کامنت فقط راجع به داوره اصلا تیم خودتونو ول کردید ! من میام این تاپیک نظرارو بخونم ببینم کی از بازی چه برداشتی داشته تیم چقدر شماها رو راضی کرده چند نفر ناراضین دلیلاشون چیه که کلا به یه جمع بندی برسه آدم اما از هر 20 تا نظر 19 تاش نوشته داور ! یکم به بار فنی بازی بپردازید بهتره ... هر 2 3 تا کامنت هم یکی میگه دربی ! دربی گذشت و رفت چیزیش نه به شما رسید نه به ما ! فرهاد ما دومین بازیش بود و آماده نبود هی حالا بزنیم تو سرمون بگیم کاش فرهاد تو دربی آماده بود ؟ شما هم بزنید تو سرتون بگید کاش پنالتی میگرفتن ؟در صورتی که اکثر داورها از جمله فنایی - مرادی - عسگری - نصیرزاده گفتن پنالتی نبوده 2 3 تا از این داورای بی نام گفتن بوده ! حالا بحث دربی رو پیش نمیکشم شما هم لطفا نقل نگیرید اما میخوام بگم تا کی هی میخواید بگید دربی ؟ تموم شد رفت آقا به تیم خودتون برسید به سرمربی کادر فنی خودتون برسید بازیها رو سعی کنید از لحاظ فنی مورد بررسی قرار بدید که من یا چند نفر دیگه میایم یه چیزی دستگیریمون بشه از بازیه تیمتون ! این 2 تا مورد توی این 1 ماهه واقعا مشهود بود و من به عنوان یه استقلالی اومدم بگم که اگه این 2 مورد رو از تاپیکتون کمرنگ تر کنید هم بهتر و منسجم تر میره جلو هم یکی بیاد تو یه چیزی متوجه میشه و یاد میگیره والا خبرهای داوری که توی ورزش 3 هست . مهم اون نقد بازی از لحاظ فنیه که باید شماها مورد بررسی قرار بدید . حالا ما یه نصیحت کردیم برای منم اصلا فرقی نداره خداوکیلی چون اینجا نظر نمیدم اما این 2 مورد مد نظرم بود حتما به بعضی از دوستان بگم . اگه امثال علیرضا جان سروش خان و چند نفر دیگه بیشتر فعالیت کنن و یکم رونق بدن به بحث فنی نتیجه ی مثبت تری داره
بدرود ( راستی مجتبی جان آخه من چجوری جواب این پیامهات رو بدم ؟ آقا همه موارد رو که بستی

)