تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 197 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جباري‌زاده: تساوي را به پرسپوليس تبريک مي‌گويم

مديرعامل باشگاه آلومينيوم گفت: پرسپوليس شانس آورد که مقابل ما شکست نخورد و اين تساوي را به آنها تبريک مي‌گويم.

حسين جباري‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي بدون گل آلومينيوم مقابل پرسپوليس عنوان کرد: آمار نشان مي‌داد که 51 درصد توپ و ميدان در اختيار ما بود. پرسپوليسي‌ها شانس آوردند که در اين بازي نباختند. به هر حال فوتبال است و هزار رو دارد. به پرسپوليسي‌ها تبريک مي‌گويم که اين تساوي را کسب کردند.

وي درباره قضاوت داور خاطرنشان کرد: اگر يک نفر يک اشتباه از داور بگيرد به او جايزه مي‌دهم. قضاوت داور هيچ اشکالي نداشت و واقعا در اين ديدار منصفانه سوت زد.

مديرعامل باشگاه آلومينيوم در مورد صحبت‌هاي رويانيان مبني بر اينکه قضاوت داور اشتباه بوده و اين تساوي را به رئيس تباني‌گر تبريک گفته، ‌يادآور شد: وقتي پرسپوليس با شانس مي‌تواند به تساوي دست يابد بايد هم چنين صحبت‌هايي بشنويم. از آقاي رويانيان مي‌خواهم صبور باشد. اکنون جاي اين صحبت‌ها نيست. شان ايشان هم برنمي‌تابد که چنين صحبت‌هايي را مطرح کند.

جباري‌زاده يادآور شد: همه ديدند که داور به خوبي قضاوت کرد. تمام کارشناسان مي‌توانند در اين مورد نظر بدهند البته آقاي رويانيان کارشناس داوري نيست که بخواهد در اين مورد صحبت کند. مردم خود بهترين قاضي هستند و از تمام قوانين فوتبال مطلع هستند.

وي در مورد اينکه رويانيان اعلام کرده عسگري با باشگاه آلومينيوم در ارتباط است، تاکيد کرد: علت اين حرف‌ها را نمي‌دانم. اين صحبت‌ها تهمت‌هايي است که عليه باشگاه و مردم هرمزگان زده مي‌شود. باشگاه از حق خودش خواهد گذشت اما خدا از آنها نمي‌گذرد. همانطور که قبلا گفتيم هيچ ارتباطي وجود ندارد.

رو رو برم

2. 3 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

مديرعامل باشگاه آلومينيوم گفت: پرسپوليس شانس آورد که مقابل ما شکست نخورد و اين تساوي را به آنها تبريک مي‌گويم.
    مطمئن باشید مدیرعامل آلومینیوم بازی ندیده یا رویا داشت میدید

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گل بود و به سبزه نیز آراسته شد ! خیلی خوب بازی میکردیم این بازی هم داور .... امیدوارم تنها بخت آسیایی شدن رو از دست ندیم و اونجا خودمون تعیین سرنوشت کنیم . داوری هم جزئی از اشتباهات بود که اگه خودمون اشتباه نمیداشتیم الان وضع فرق میکرد . چند ساله از نیم فصل نگذشتیم به فکر این می افتیم که فصل بعد جبران میشه . که با ندونم کاری مجدد این خواسته میره برای فصل بعدتر

رویانیان هم باز رفت توی جو به جای رفع مشکل با حرفاش جو رو داره متشنج میکنه !

6. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینین عمق فاجعه چقدر بود که حتی صدای این آقا که با پنالتی های دربی مخالف بود هم در اومده
    تمام سوت‌هاي داور به ضرر پرسپوليس بود

کارشناس داوري گفت: اشتباهات فردي داوران باعث شده تا به دپارتمان داوري نيز حمله شود.

هوشنگ نصيرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره وقايع بازي آلومينيوم و پرسپوليس عنوان کرد: اشتباهات داوران باعث زير سوال بردن دپارتمان مي‌شود. متاسفانه برخي از افراد که با اعتماد دپارتمان داوري، مسابقات حساس به آنها واگذار مي‌شود به اين اعتماد به خوبي پاسخ نمي‌دهند و باعث حملاتي عليه مجموعه رسمي فدراسيون مي‌شوند.

وي با اشاره به صحنه‌هاي اين بازي خاطرنشان کرد: وقتي کمک داور مسابقه در يک متري خود قادر نيست که ضربه دروازه را از کرنر تشخيص بدهد و همين کمک داور نيز پاس مدافع طرف دروازه خودي را آفسايد اعلام مي‌کند و چند موقعيت حساس را از تيم ميهمان سلب مي‌کند، باعث خرابي اعصاب تيم متضرر از اين تصميمات شده و جنجال را فراهم مي‌کند.

اين کارشناس داوري تصريح کرد: در مسابقه‌اي که داور آن حتي پاس رو به عقب به دروازه‌بان را که توسط گلر آلومينيوم لمس شد نتوانست خطا اعلام کند ديگر چه کاري از دست دپارتمان ساخته است؟ براي مثال وقتي يک مربي اعتراض مي‌کند نفر پشت سر او اخراج مي‌شود. يا وقتي يک کمک داور برجسته يک خطاي بي مورد را پرچم زده و باعث اخطار بازيکن و اخراج سرمربي مي‌شود کاري از دست فيفا هم ساخته نيست چه برسد به دپارتمان داوري. متاسفانه در چندين بازي تصميمات غلطي توسط برخي از داوران گرفته شده که گاهي بعضي از آنها کودکانه و جبران ناپذير است.

نصيرزاده افزود: آن قدر تعداد داوران هم محدوديت دارد که دست دپارتمان براي محروميت آنهايي که اشتباه کرده‌اند زياد باز نيست. در يک اقدام تعجب‌ برانگيز تمام اشتباهات داوري در بازي آلومينيوم و پرسپوليس اگر چه ضعيف و کوچک بوده‌اند ولي همه به ضرر پرسپوليس بود و باعث خرابي اعصاب تيم و مسئولين آن و حمله به دپارتمان داوري شد. پديده‌اي که علت اصلي آن اشتباهات فاحش داوري است، نه نوع چيدمان.

منبع:ورزش3

8. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ببینین عمق فاجعه چقدر بود که حتی صدای این آقا که با پنالتی های دربی مخالف بود هم در اومده
    تمام سوت‌هاي داور به ضرر پرسپوليس بود

کارشناس داوري گفت: اشتباهات فردي داوران باعث شده تا به دپارتمان داوري نيز حمله شود.

هوشنگ نصيرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره وقايع بازي آلومينيوم و پرسپوليس عنوان کرد: اشتباهات داوران باعث زير سوال بردن دپارتمان مي‌شود. متاسفانه برخي از افراد که با اعتماد دپارتمان داوري، مسابقات حساس به آنها واگذار مي‌شود به اين اعتماد به خوبي پاسخ نمي‌دهند و باعث حملاتي عليه مجموعه رسمي فدراسيون مي‌شوند.

وي با اشاره به صحنه‌هاي اين بازي خاطرنشان کرد: وقتي کمک داور مسابقه در يک متري خود قادر نيست که ضربه دروازه را از کرنر تشخيص بدهد و همين کمک داور نيز پاس مدافع طرف دروازه خودي را آفسايد اعلام مي‌کند و چند موقعيت حساس را از تيم ميهمان سلب مي‌کند، باعث خرابي اعصاب تيم متضرر از اين تصميمات شده و جنجال را فراهم مي‌کند.

اين کارشناس داوري تصريح کرد: در مسابقه‌اي که داور آن حتي پاس رو به عقب به دروازه‌بان را که توسط گلر آلومينيوم لمس شد نتوانست خطا اعلام کند ديگر چه کاري از دست دپارتمان ساخته است؟ براي مثال وقتي يک مربي اعتراض مي‌کند نفر پشت سر او اخراج مي‌شود. يا وقتي يک کمک داور برجسته يک خطاي بي مورد را پرچم زده و باعث اخطار بازيکن و اخراج سرمربي مي‌شود کاري از دست فيفا هم ساخته نيست چه برسد به دپارتمان داوري. متاسفانه در چندين بازي تصميمات غلطي توسط برخي از داوران گرفته شده که گاهي بعضي از آنها کودکانه و جبران ناپذير است.

نصيرزاده افزود: آن قدر تعداد داوران هم محدوديت دارد که دست دپارتمان براي محروميت آنهايي که اشتباه کرده‌اند زياد باز نيست. در يک اقدام تعجب‌ برانگيز تمام اشتباهات داوري در بازي آلومينيوم و پرسپوليس اگر چه ضعيف و کوچک بوده‌اند ولي همه به ضرر پرسپوليس بود و باعث خرابي اعصاب تيم و مسئولين آن و حمله به دپارتمان داوري شد. پديده‌اي که علت اصلي آن اشتباهات فاحش داوري است، نه نوع چيدمان.

منبع:ورزش3
    بعد دربی بدجوری دیدهای کارشناسا تغییر موضع دادن !!

10. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیدار دوستانه با منچستریونایتد یکی از مهم ترین بازی های بین المللی تاریخ باشگاه پرسپولیس است.

به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی، تیم پرسپولیس روز 6 خرداد 1354 در تهران میزبان دیدار دوستانه ای با تیم منچستر یونایتد انگلیس بود. این بازی در حضور 20 هزار نفر در امجدیه انجام شد و به تساوی 1-1 انجامید. سامی مک ایلروی برای یونایتد گل زد و علی پروین از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند. نکته جالب اینکه رضا غیاثی رئیس سابق کمیته داوران و کارشناس داوری فعلی در آن بازی کمک داور بود.

پرچم یادبود این بازی هنوز در موزه باشگاه منچستر یونایتد نگهداری می شود و چندی قبل یکی از هواداران پرسپولیس در بازدید از این موزه عکسی از آن گرفته و در شبکه های اجتماعی منتشر کرده بود.

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آقا بنده به عنوان یک کاربر فعال استقلالی یه نصیحتی به شماها میکنم ( از کاربر فعالیم استفاده کردم یه حرفی زده باشم دیگه)

والا ما که همش این تاپیک رو میخونیم جز یکی 2 نفر بقیه همش فقط میگید داور داور . آخه چه فایده داره ؟ الان این 2 صفحه آخر فقط گفتید دلیل باخت داور ! مدیر عالمتون میگه داور . بازیکناتون میگن داور ... نمیدونم والا اما دیگه خیلی داره مسخره میشه ...

مثلا علیرضا جان هم میاد نظر میده . 10 خط مینویسه پر مفهوم زیبا با استدلال آخرش هم میاد میگه داوری توی فلان صحنه مورد داشت . اما بقیه دوستان 20 خط مینویسن 1 خط راجع به بازیه 19 خط میگن داور ! خوب یه سوال . من که بازی رو ندیدم اما مثل اینکه 2 تا صحنه 100% گل رو بازیکناتون گل نکردن . خوب اگه اونا رو تیم خودتون دقت میکرد میزد تو گل الان 2-0 بازی رو برده بودید ! غیر از اینه ؟ داوری جز بازی هست و باید بهش رسیدگی شه اما نه اینکه بعد از هر بازی 30 40 تا کامنت فقط راجع به داوره اصلا تیم خودتونو ول کردید ! من میام این تاپیک نظرارو بخونم ببینم کی از بازی چه برداشتی داشته تیم چقدر شماها رو راضی کرده چند نفر ناراضین دلیلاشون چیه که کلا به یه جمع بندی برسه آدم اما از هر 20 تا نظر 19 تاش نوشته داور ! یکم به بار فنی بازی بپردازید بهتره ... هر 2 3 تا کامنت هم یکی میگه دربی ! دربی گذشت و رفت چیزیش نه به شما رسید نه به ما ! فرهاد ما دومین بازیش بود و آماده نبود هی حالا بزنیم تو سرمون بگیم کاش فرهاد تو دربی آماده بود ؟ شما هم بزنید تو سرتون بگید کاش پنالتی میگرفتن ؟در صورتی که اکثر داورها از جمله فنایی - مرادی - عسگری - نصیرزاده گفتن پنالتی نبوده 2 3 تا از این داورای بی نام گفتن بوده ! حالا بحث دربی رو پیش نمیکشم شما هم لطفا نقل نگیرید اما میخوام بگم تا کی هی میخواید بگید دربی ؟ تموم شد رفت آقا به تیم خودتون برسید به سرمربی کادر فنی خودتون برسید بازیها رو سعی کنید از لحاظ فنی مورد بررسی قرار بدید که من یا چند نفر دیگه میایم یه چیزی دستگیریمون بشه از بازیه تیمتون ! این 2 تا مورد توی این 1 ماهه واقعا مشهود بود و من به عنوان یه استقلالی اومدم بگم که اگه این 2 مورد رو از تاپیکتون کمرنگ تر کنید هم بهتر و منسجم تر میره جلو هم یکی بیاد تو یه چیزی متوجه میشه و یاد میگیره والا خبرهای داوری که توی ورزش 3 هست . مهم اون نقد بازی از لحاظ فنیه که باید شماها مورد بررسی قرار بدید . حالا ما یه نصیحت کردیم برای منم اصلا فرقی نداره خداوکیلی چون اینجا نظر نمیدم اما این 2 مورد مد نظرم بود حتما به بعضی از دوستان بگم . اگه امثال علیرضا جان سروش خان و چند نفر دیگه بیشتر فعالیت کنن و یکم رونق بدن به بحث فنی نتیجه ی مثبت تری داره

بدرود ( راستی مجتبی جان آخه من چجوری جواب این پیامهات رو بدم ؟ آقا همه موارد رو که بستی)

14. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آقا بنده به عنوان یک کاربر فعال استقلالی یه نصیحتی به شماها میکنم ( از کاربر فعالیم استفاده کردم یه حرفی زده باشم دیگه)

والا ما که همش این تاپیک رو میخونیم جز یکی 2 نفر بقیه همش فقط میگید داور داور . آخه چه فایده داره ؟ الان این 2 صفحه آخر فقط گفتید دلیل باخت داور ! مدیر عالمتون میگه داور . بازیکناتون میگن داور ... نمیدونم والا اما دیگه خیلی داره مسخره میشه ...

مثلا علیرضا جان هم میاد نظر میده . 10 خط مینویسه پر مفهوم زیبا با استدلال آخرش هم میاد میگه داوری توی فلان صحنه مورد داشت . اما بقیه دوستان 20 خط مینویسن 1 خط راجع به بازیه 19 خط میگن داور ! خوب یه سوال . من که بازی رو ندیدم اما مثل اینکه 2 تا صحنه 100% گل رو بازیکناتون گل نکردن . خوب اگه اونا رو تیم خودتون دقت میکرد میزد تو گل الان 2-0 بازی رو برده بودید ! غیر از اینه ؟ داوری جز بازی هست و باید بهش رسیدگی شه اما نه اینکه بعد از هر بازی 30 40 تا کامنت فقط راجع به داوره اصلا تیم خودتونو ول کردید ! من میام این تاپیک نظرارو بخونم ببینم کی از بازی چه برداشتی داشته تیم چقدر شماها رو راضی کرده چند نفر ناراضین دلیلاشون چیه که کلا به یه جمع بندی برسه آدم اما از هر 20 تا نظر 19 تاش نوشته داور ! یکم به بار فنی بازی بپردازید بهتره ... هر 2 3 تا کامنت هم یکی میگه دربی ! دربی گذشت و رفت چیزیش نه به شما رسید نه به ما ! فرهاد ما دومین بازیش بود و آماده نبود هی حالا بزنیم تو سرمون بگیم کاش فرهاد تو دربی آماده بود ؟ شما هم بزنید تو سرتون بگید کاش پنالتی میگرفتن ؟در صورتی که اکثر داورها از جمله فنایی - مرادی - عسگری - نصیرزاده گفتن پنالتی نبوده 2 3 تا از این داورای بی نام گفتن بوده ! حالا بحث دربی رو پیش نمیکشم شما هم لطفا نقل نگیرید اما میخوام بگم تا کی هی میخواید بگید دربی ؟ تموم شد رفت آقا به تیم خودتون برسید به سرمربی کادر فنی خودتون برسید بازیها رو سعی کنید از لحاظ فنی مورد بررسی قرار بدید که من یا چند نفر دیگه میایم یه چیزی دستگیریمون بشه از بازیه تیمتون ! این 2 تا مورد توی این 1 ماهه واقعا مشهود بود و من به عنوان یه استقلالی اومدم بگم که اگه این 2 مورد رو از تاپیکتون کمرنگ تر کنید هم بهتر و منسجم تر میره جلو هم یکی بیاد تو یه چیزی متوجه میشه و یاد میگیره والا خبرهای داوری که توی ورزش 3 هست . مهم اون نقد بازی از لحاظ فنیه که باید شماها مورد بررسی قرار بدید . حالا ما یه نصیحت کردیم برای منم اصلا فرقی نداره خداوکیلی چون اینجا نظر نمیدم اما این 2 مورد مد نظرم بود حتما به بعضی از دوستان بگم . اگه امثال علیرضا جان سروش خان و چند نفر دیگه بیشتر فعالیت کنن و یکم رونق بدن به بحث فنی نتیجه ی مثبت تری داره

بدرود ( راستی مجتبی جان آخه من چجوری جواب این پیامهات رو بدم ؟ آقا همه موارد رو که بستی)
    همین بازی قبلی خودتون از فعالای انجمن میاد میگه کسی اعتراض نکرده هنوز .... تاپیک رو همیشه پس دنبال میکنی همه روی یه چیز تفاهم دارن اونم زیبا و با برنامه بازی نکردن تیمه پرسپولیسه . هر بازی هم این رو دیده میشه و گفته میشه . برای تیمای مختلف کم و بیش نفع و ضرر داوری توی این فصل زیاد تر بوده . همه چی توی داوری خلاصه نشده . ولی برای تیمایی که چند بازی نتیجه نمیگیرن طبیعیه که به زمین و زمان گیر بدن اونم بیشتر برای منفعت شخصیه نه تیمی ! اینکه مدیر بیاد بگه تیم رو میکشیم بیرون معلومه که بار فوتبالیش کمتره .

اگه دربی شده معضل واسه اینه که همین سه کارشناس معتبری که نام بردی یا فردای همون روز توی رادیو یا از هفته های بعد توی برنامه نود یه چرخش کاملا واضح داشتن و تمومیه اون حرفای دربی رو با نظرات بعدشون نقض کردن . قانون اونچیزی نیست که هر بازی تغییر کنه . تمومیه پستای بعد دربی تا به الان هستش و برای شمایی که میگی دنبال کننده این تاپیک هم هستی پس باید نقیصه های نظرات تغییر یافته فنایی رو هم دیده باشی توی چه بازی هایی با همون صحنه های دربی بوده ! بحث سر آماده بودن بازیکن هم نیست برای شماها هم نباید باشه که با وجود اونهمه ستاره کارآمد بخواید خودزنی کنین که بازیکنی مث مجیدی بخواد کمک گر تیمتون باشه !!! سوال میکنی اصرار و خواهش نکن که کسی نقل نگیره برای جواب ندادن بهش : دی

نصیحتتون خوب و متین ولی کاربرا همه بخوان هم نظر باشن و یه حرف تکراری بزنن و نظرات خودشون رو نگن یا نباید پست بدن چون یه نظر میتونه صائب باشه و جمع کننده همه حرفا یا اینکه پستای تکراری از روی هم بنویسن . یه وقتایی صحنه ها اینقدر روشنه که یه کور میبینه ولی داور به عمد میشه گفت ندید ! دیگه هر کی یه وظیفه ای داره دیگه . نمیشه چندین بازی بگیم داور جایزالخطاست و ... چه به نفع ما و چه به ضرر ما بگیره و قانونی عمل نکنه پس لایق اینیم که از سنگاپور و افغانستان حتی داور آسیایی داشته باشن و ما نه !!! یه خطای کوچک اتفاق بیفته محرومیت سنگین برا بازیکن داره ولی داور چون جایزالخطاست این روند تبعیض ادامه داره و این فشار میاره به آدم !

بحث فنی هم برای فوتبال ایران مدتهاست نمیشه کرد !! فرقی هم نداره برای کدوم تیم باشه . لیگ فرسایشی ایران با اینهمه هزینه مگه بار فنی هم داره ؟ اینقدر لیگمون ضعیف هست که با دیدن امثال دژاگه توی تیم ملیمون ذوق مرگ بشیم و تفاوت سطح بازی دژاگه با باقی رو ببینیم !!! توی تاپیکهای ایرانی مگه کسی بحث فنی بازی هم میکنه ؟؟؟ چیزی که ما میبینیم حرفا همش حول محور بازیکن سالاری و بازیکن پرستی شده

تنها تیمی که الان داره یکم با برنامه بازی میکنه فولاده که متاسفانه زیاد بهش پرداخته نمیشه

......

اون حرف آخرتون هم برای خاطر یه سری از مسائل اتفاق افتاده
    Last edited by MoJtaBa.R; 23-02-2013 at 16:09.

16. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مهدوی‌كیا سرانجام سكوتش را شكست

كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس پس از مدت‌ها سكوت شایعه ناراحتی‌اش را تكذیب كرد و گفت كه تنها مصدومیت كلافه‌اش كرده است.

به گزارش نما به نقل از ایسنا، مهدی مهدوی‌کیا درباره آخرین شرایطش گفت: امیدوارم بتوانم امروز یا فردا در تمرینات حضور پیدا کنم. البته هنوز نمی‌توانم تمرین کنم و باید کارهای مربوط به تقویت عضلات کمر را انجام بدهم و اگر همه چیز خوب پیش رفت، نرم دویدن را شروع می‌کنم.

وی ادامه داد: این مصدومیت یک مشکل قبلی بود، به واسطه عملی که یازده سال قبل انجام شد و از عوارض آن جراحی است. تاکنون چند باری برایم مشکل‌ساز شده است و به عصب کمرم فشار وارد می‌شود. گرفتگی عضله هم به خاطر تحت فشار بودن سیستم عصبی بود. وقتی در آلمان بودم هر گاه این مشکل برایم پیش می‌آمد، یک پزشک ایرانی این مساله را با طب سوزی برطرف می‌کرد که امکانش اینجا فراهم نبود. به همین دلیل باید با استراحت، ماساژ و آب درمانی، درمان بشوم و کار دیگری نمی‎شود کرد.

هافبک پرسپولیس تصریح کرد: خدا را شکر خیلی بهتر شده‌ام. امیدوارم مشکلی پیش نیاید و با تمرینات تقویتی، این شرایط را کاملا پشت سر بگذارم. طی سال‌های اخیر که در ایران بودم این مشکل حادث نشد تا همین اردوی کردان که عارضه برگشت. البته یک روزه برطرف شد و با خودم گفتم تمام شد، اما سه، چهار روز بعد که در تهران بودیم قبل از بازی، دوباره کمرم گرفت. تجربه نشان داده است که هر گاه این مشکل در فاصله کم، دو بار پیش می‌آید، شرایط خطرناک است و باید احتیاط کرد. هر بار هم که این مشکل اتفاق بیفتد تا دو هفته زمان لازم است تا شرایط بهبود یابد.

مهدوی‌کیا درباره اینکه آیا تا بازی با ذوب آهن در جام حذفی بهبود خواهد یافت یا نه، گفت: بستگی دارد که اوضاع چطور پیش برود. امیدوارم همه چیز خوب باشد. بعد از عملی که یازده سال قبل داشتم، چهار بار اینطور شدم. دو بار در هامبورگ، یک بار وقتی در اینتراخت بودم و یک بار هم حدود 12 روز قبل از جام جهانی آلمان بود که اینطور شد. در جام جهانی، قبل از بازی با مکزیک توانستم به شرایط تیمی برگردم. به طور کلی قابل پیش بینی نیست که دقیقا چقدر طول بکشد ولی پیشرفت کار بد نبوده است. به هر حال مصدومیت جزیی از فوتبال است و گاهی در بدترین مواقع پیش می‌آید. بعد از سال‌ها بازی کردن می‌دانم دوری از میدان سخت است ولی بالاخره تمام می‌شود. امیدوارم حالا که قرار است دو، سه ماه دیگر از فوتبال خداحافظی کنم، این آسیب دیدگی زودتر مرتفع شود و با خاطره خوش کفش‌ها را آویزان کنم.

کاپیتان پرسپولیس درباره عدم حضورش در تمرینات در دو هفته اخیر خاطرنشان کرد: باید هرگونه فعالیت غیرضروری را به حداقل می‌رساندم. در این مدت کارم به استراحت ماساژ و آب درمانی خلاصه شده بود. حتی برای آب درمانی یک استخر مجهز در نزدیک منزل ما است که دارای امکانات لازم بود را انتخاب کردم تا رفت و آمد به حداقل برسد. حتی یک دوچرخه ثابت در آب هم تدارک دیده شده بود که هنگام کار با آن فشار روی کمر کمتر باشد. در این مدت آمدن به تمرین هیچ کمکی نمی‌کرد. نشستن پشت فرمان و ماندن در ترافیک این وضع را بدتر می‌کرد. البته در این مدت هر روز با پزشکان تیم و آقای علیپور در تماس بودم و کادر پزشکی جویای احوال من بود. با مسئولان باشگاه هم در تماس بودم. روز پنجشنبه هم سر تمرین رفتم و با بچه‌ها و سرمربی دیدار کردم. امیدوارم بتوانم امروز یا فردا در محل تمرین حاضر باشم و یکسری کارهای اولیه را شروع کنم.

وی درباره شایعاتی که پیرامون ناراحت بودنش از بازی نکردن در نیم فصل دوم، بعد از درخشش در نیم فصل اول مطرح می‌شود، افزود: من قبلا در اینباره حرف زده‌ام. همه من را می‌شناسند. بازیکنی نیستم که اعتراض کنم یا باعث ایجاد مشکل برای تیم بشوم. در نیم فصل اول با وجود مشکلات زیادی که داشتیم و امتیازات فراوانی که از دست دادیم، سعی کردم در 35 سالگی خودم را در شرایط مطلوب حفظ کرده و برای تیم خودم مفید باشم. در این بین خدا هم کمک کرد تا با اینکه در خط میانی بازی می کردم و فشار زیاد بود بتوانم به تیم کمک کنم و با یاری بچه‌ها شرایط بدتر از آن نشود. به هر حال می‌دانید که در 35 سالگی سخت است که یک بازیکن بتواند خود را در فرم مطلوب نگه دارد. شرایط اینگونه بود تا اینکه نیم فصل دوم شروع شد. در همان بازی با ملوان من در ترکیب تیم بودم ولی سرماخوردگی باعث شد چند ساعت قبل از بازی اردو را ترک کنم. تیم در آن بازی به یک پیروزی خوب رسید و طبیعی بود که مربی به ترکیب تیم برنده دست نزدند. بعد از آن در چند بازی نیم فصل دوم در نیمه دوم به میدان رفتم. در داربی هم در ترکیب اصلی بودم. آن بازی هم می‌شد با پیروزی پشت سر گذاشته شود. فکر کنم یکی از پنالتی‌هایی که گرفته نشد هم روی کرنر ارسالی من بود. بعد از آن هم یک مصدومیت بد هنگام بوجود آمد که باعث شد، سه، چهار بازی را از دست بدهم. اینها شرایطی بودند که بوجود آمدند. به طور طبیعی هر بازیکنی می‌خواهد بازی کند و وقتی از میدان دور باشد، طبیعتا خوشحال نیست ولی من هیچگاه بازیکنی نبوده‌ام که بخواهم اعتراض کنم یا ابراز ناراحتی من به شکلی باشد که تیم را دچار مشکل کند. حالا هم که تیم نتیجه می‌گیرد، خوشحال هستم. فکر می‌کنم همه پرسپولیسی‌ها خوشحال هستند و ناراحتی من از این مصدومیت است که هم زندگی عادی و هم زندگی حرفه‌ای من را دچار مشکل کرده است و می‌خواهم هر چه زودتر آنرا پشت سر بگذارم، چون من را نگران و کلافه کرده است.

مهدوی‌کیا در مورد ترافیک بوجود آمده در سمت راست خط میانی با حضور وی، کریمی، کلاه کج و ولاتکو تصریح کرد: این ترافیک کار را برای بازیکن سخت می‌کند ولی برای تیم بد نیست. یک مواقعی من بازی کردم و کریمی نبود. در بازی‌هایی علی بازی کرد و من نبودم. الان هر دوی ما مصدوم هستیم و دیگران هستند که بازی کنند. این ترافیک بد نبود، ضمن آنکه دست مربی را باز گذاشته است تا براساس برنامه‌های مختلف بازی بتواند از بازیکنان با توانایی‌های متفاوت بهره بگیرد. مصدومیت و افت بخشی از کار هر بازیکن در طول فصل است و در این مواقع باید جانشین مطمئنی وجود داشته باشد. ما این ترافیک را در اکثر پست‌ها داریم و همه باید در خدمت تیم و کادر فنی باشند تا هر وقت مورد استفاده قرار گرفتیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی ادامه داد: پرسپولیس در نیم فصل دوم شروع خوبی داشته و توانسته‌ایم نتیجه خوبی بگیریم. ما مستحق این هستیم که در رتبه‌های بالای جدول باشیم ولی یازده امتیازی که در پنج هفته اول از دست دادیم مشکلات زیادی درست کرد. ما الان در جام حذفی هم حضور داریم باید با قدرت در مسابقات حاضر بشویم تا بتوانیم به قهرمانی برسیم. بازی‌هایی که برابر ذوب آهن و داماش داریم بازی‌های سختی هستند ولی امیدواریم که به فینال برویم و مهمتر از آن جام قهرمانی را بگیریم. در لیگ هم به واسطه امتیازاتی که در هفته‌های ابتدایی از دست دادیم فاصله زیاد شد ولی هیچ چیز دور از دسترس نیست. البته در شرایط فعلی، آنچه تیم را اذیت می‌کند، بحث اشتباهات داوری است که ما در خیلی از بازی‌ها از پیروزی محروم کرده است وگرنه با همین شرایط فعلی هم جایگاه واقعی تیم، اینجای جدول نبود.

کاپیتان پرسپولیس در این ارتباط که با وجود کمتر بازی کردن در نیم فصل دوم هنوز با پنج پاس گل و سه گل زده جزو موثرترین نفرات تیم است به سایت باشگاه پرسپولیس، گفت: خوشحالم که در آخرین سال فوتبالم توانسته‌ام بازیکن موثری باشم و با وجود آنکه به خاط مصدومیت بازی‌های زیادی را در نیم فصل دوم از دست دادم جزو موثرترین‌های تیم هستم. این فصل آخرین سال بازیگری من است و من خیلی تلاش کرده‌ام تا عملکرد خوبی داشته باشم و هواداران، کارشناسان و رسانه‌ها نظر مثبتی روی بازی من داشته باشند، ضمن آنکه خاطره خوشی را در ذهن آنها بر جا بگذارم. امیدوارم در دو سه ماهی که مانده به شرایط آرمانی برگردم و در خدمت تیم باشم تا در بازی‌های سخت، حساس و فشرده‌ای که باقی مانده به تیم کمک کنم.

وی درباره پیشنهاد 900 میلیون تومانی (250 هزار دلاری) الطلبه عراق برای کمتر از 3 ماه افزود: این پیشنهادی بود که شفاهی مطرح شد و آنها می‌خواستند کتبی کنند که من پاسخ منفی دادم، چرا که هدف من این بود که آخرین سال بازیگری خودم را با پرسپولیس پشت سر گذاشته و با پیراهن تیم محبوبم خداحافظی کنم. در چنین شرایطی مبلغ اصلا برای من مهم نبود. اگر می‌خواستم به این مسائل فکر کنم اول فصل با پرسپولیس قرارداد سفید نمی‌بستم. اگر در فکر مسائل مالی بودم خیلی کارهای دیگر می‌کردم. الان تنها چیزی که می‌خواهم، بهبودی سریعتر، کمک به پرسپولیس و کسب حداقل عنوان قهرمانی در جام حذفی و تقدیم آن به هواداران است.

18. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من بازی پرسپولیس رو دیدم انصافا داوری مشکل داشت در حد فاجعه شاید از اون ابای اصفهانو داده بودن داورا خورده بودن در کل حق پرسپولیس ضایع شد تو این بازی....
    اما چند تا نکته میمونه درمورد مدیرعاملتون چرا اون موقع که رفت و برگشت از گهر امتیاز با داوری گرفت صداش در نمیاد بیاد قبول کنیم رویانیان همه چیز رو دیکتاتو *ری و نظامی میبینه
    انصافا تو همین بازی خود پرسپولیس چقدر موقعیت خراب کرد بابا مگه بازی با الومینیوم همین تیمه ما دو تا پنالتی رو واسمون نگرفتن ولی هیچ کس صداش در نیومد چون استقلال برده بود ... الان رویانیان داره صورت مسئله رو پاک میکنه یه جورایی مشکل مدیریت و مشکل فنی تیمو داره میندازه گردن بقیه
    به هر شکل میگم داوری مشکل داشت تو این بازی بد جورم مشکل داشت ولی بعضی وقتا از اونطرفم میشه ....

20. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •