[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونی معتقد است رونالدو بدشانس است که در زمانی که مسی همه چشم ها را به خود خیره کرده، بازی می کند.
سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، معتقد است لیونل مسی، بالاتر از کریس رونالدو، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.
رونی معتقد است رونالدو بدشانس است که در زمانی که مسی همه چشم ها را به خود خیره کرده، بازی می کند.
او در گفتگو با خبرنگاران، گفت:" مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند. اما فکر می کنم مسی شگفت انگیز است. فکر می کنم او بهترین بازیکن تاریخ است. پس باید بگویم که او بهتر از رونالدو است.
رونالدو اندکی بدشانس است زیرا در هر دوره دیگری، او می توانست همه جوایزی که اکنون نصیب مسی می شود را به دست بیاورد. به هر حال، این دو، دو نفر از بهترین های تاریخ هستند."
رونالدو که در سال 2009 از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست، در 181 دیدار، 183 گل برای تیمش به ثمر رساند؛ در حالی که مسی در 366 بازی، 301 بار برای بارسا گلزنی کرد.
تام کلورلی، دیگر بازیکن منچستریونایتد هم در مورد ستاره سابق شیاطین سرخ گفت:" من هرگز در کنار رونالدو بازی نکردم. مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند اما اگر قرار باشد یکی از آنها را انتخاب کنم، رونالدو را ترجیح می دهم."
جانی اونز، مدافع منچستریونایتد هم رای به برتری رونالدو داد:" مقایسه آنها دشوار است زیرا این فرصت را نداشتم که مسی را هر روز ببینم؛ در حالی که چنین دورانی را با رونالدو داشتم.
وقتی رونالدو اینجا بود، من برای یک فصل در تیم اصلی بودم و با توجه به کیفیتی که او داشت، نمی توانم انتخاب دیگری از بین این دو داشته باشم. به همین خاطر رونالدو را انتخاب می کنم." |
//بازیکنی که همیشه تو سایه رونالدو بود و حتی الان که رونالدو رفته، رفته تو سایه ون پرسی و موندن نموندنش بین هوادارای منچستر هم معلوم نیست، بخاطر بازی Playoff میخواد روحیه رونالدو رو خراب کنه!
آلوارو موراتا در کنفرانس خبری از مربی خود در برابر انتقادها نسبت به تعامل وی با آکادمی رئال دفاع کرد و گفت که بازیکنان آکادمی اورا بهترین می دانند.
وی به خبرنگاران گفت: " اون به ما خیلی نزدیک هست و هر روز صبح به ما نکاتی رو گوشزد میکنه. احوالپرسی میکنه و باهامون شوخی میکنه، درست همونطور که با بقیه هست. اون واقعاً با ما خوب رفتار میکنه و نکاتی که میگه رو به یاد میسپریم چرا که از بهترین مربی دنیاست. "
موراتا درباره هم تیمی خودش خسه گفت: " اگر همینطور ادامه بده، خلاصه فرصت اون هم میرسه. "
هفته پیش که موراتا فیکس وارد بازی شد و گل هم زد، شادی بسیار کرد، اما بعد از اخراج تعویض شد. وی در اینباره به خبرنگاران گفت: " حقیقتش بعد از اخراج، میدونستم که باید برم بیرون، نه فقط بخاطر اینکه یه جوون هستم، بلکه کاملاً طبیعی هست که اینجور مواقع یه مهاجم رو بکشی بیرون و یه مدافع بیاری. " |
//یه نکته ای که هفته پیش یادم رفت بگم، فیکس بازی کردن موراتا بود. این نشون میده که عملکرد ضعیف هیگواین و بنزما به اون فرصتی داده تا بدرخشه. فرصتی که با مصدومیت په په به واران داده شد و اونم نهایت استفاده رو ازش برد. الان هم که موراتا تو کنفرانس خبری حضور پیدا کرده، نشان از رشد جایگاهش پیش مربی داره.
همه اینا از فواید حضور یک مربی بر روی نیمکت در طولانی مدت هست. مربی ای که سال اول حضورش در تیمی مثل رئال هست، نتیجه رو به همه چی ترجیه میده و حاضر به ریسک نیست. درست کاری که مورینیو کرد و اون سال آدبایور رو آورد. اما الان که سال سوم حضورش هست و با توجه به شرایط لیگ، موراتا را از آکادمی آورد، باهاش قرار داد بست، فیکس فرستادش به زمین و الان هم که کنفرانس خبری رو میده بهش. اما در عوض، آدان نتونست از این فرصت استفاده کنه، پس بهونه ای نیست اگر آخر فصل از رئال بره.
Goalkeepers: Adán, Jesús and Diego López
Defenders: Varane, Pepe, Coentrão, Carvalho, Marcelo, Arbeloa and Albiol
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Essien, Modric, Callejón and Di María
Forwards: Cristiano Ronaldo, Higuaín and Morata |