با سلام
رو همون نسخه توتال سکیورتیش هم حرف و حدیث زیاده چه برسه به نسخه رایگانش که هیچی نداره. هیچی یعنی واقعا هیچی ها یعنی ساده ترین تنظیمات رو هم نداره اصلا تنظیمات نداره.
این همه آنتی ویروس درست درمون رایگان چرا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
رو همون نسخه توتال سکیورتیش هم حرف و حدیث زیاده چه برسه به نسخه رایگانش که هیچی نداره. هیچی یعنی واقعا هیچی ها یعنی ساده ترین تنظیمات رو هم نداره اصلا تنظیمات نداره.
این همه آنتی ویروس درست درمون رایگان چرا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من اصلا علاقه ای به استفاده از آنتی ویروس نداشتم ولی مرورگرهام به یک سایت تبلیغاتی آلوده شدند که مجببور شدم از کسپرسکی استفاده کنم ولی چون نسخه تریال ریست داشتم اذیت میشدم
سراغ نسخه رایگان آواست رفتم ولی نتونست یک تروجانی که یک سایت تبلیغی بود و روی مرورگرها می اومد رو حذف کنه،باز مجبور شدم از کسپر استفاده کنم تا شر اون سایت تبلیغی رو کم کنه
دوستی نسخه رایگان 360 رو معرفی کرد،2 موتور اویرا و بیت دفندر رو هم فعال کردم،تو 1 ماهی که داشتم بدک نبود و قابل قبول بود از نظر من
الان موندم چه نسخه ای رو امتحان کنم؟هر کسی یک عیبی می گیره از آنتی ویروسها
من چیز زیادی نمی خوام،فقط 2 تا چیز برام مهمه:یکی حذف تروجانهای قوی و سایت تبلیغاتی که روی مرورگرها میان،چون تا حالا 2 بار سیستمم آلوده شده به این سایت های تبلیغاتی و
دیگری درست کردن اتوماتیک فایل های مخفی شده فلش و حذف ویروس های فلش
اگر آنتی ویروس رایگان میشناسید که این 2 قابلیت رو داشته باشه،سپاسگزار میشم
با سلام
اینی که می فرمایید سایت های تبلیغاتی پیغام میدن. اونا Pop-upهستن و برای جلوگیری از نمایش اون صفحات می تونید از پاپ آپ بلاکر استفاده کنید.
البته اگه تو انتخاب سایت ها دقت داشته باشید و هر سایتی رو باز نکنید و روی هر لینکی کلیک نکنید و در کلیک ها تون دقت داشته باشید مشکلی پیش نمی آد.
اگه از همون 360 راضی هستید همونو استفاده کنید. اگه براتون امکان خرید هست کسپر بخرید. اگه هم آنتی ویروس رایگان میخواین استفاده کنید نسخه های 2017 آویرا و AVG رو امتحان کنید.
دوست عزیزز انتی ویروس خالی نمیتونه سیستمت رو از تروجان و بدافزار پاک کنه هیچ وقت.. شما نیاز داری همون نرم افزاری ک گفتم رو نصب کنیی ک کارش پاک کردن اگهی افزاره adwcleaner و zemana antilogger این دو تارو شما نصب کن تموم اون مشکلات مروگر و تروجانتم حل میشه
همون اوست رایگان خوب بوده شما میتونی اویرا هم نصب کنی خیلی خوبه حتی ای وی جی هم خوبه ولی باید کانفیگ کنی تنظمیاتش رو حساسیت و رفتار شناسی و دقتشو ببری بالا شما صد تا انتی ویروس دیگم ک نصب کنی ولی تنظیماتشو درست نکنی به درد نمیخوره ..
این چند کار رو هم انجام بده:
کش هیستوری مروگرت رو پاک کن
داخل تنظیمات مرورگر موتورهای جستجور رو چک کن به غیر از گوگل یاهو بینگ هر چی هست پاک کن
مروگرت رو ریست کن
تموم extension هاروپاک کن کلا
برو اینجا:
Control Panel\All Control Panel Items\internet options\advanced\reset ب ترتیب نوشتم این کارم انجام بده
بعد برو اینجا Control Panel\All Control Panel Items\programs and features
هر چی نرم افزار میبینی ک حس میکنی خودت نصب نکردی یا عجیبه واست آنیستال کن
اگه شد ک شد اگه نشد اون سایت یا ادرسی ک باز میشه رو بخون اسمشو رو به خاطرت بسپار بیا تو فروم بگو تاراه حل حذفش رو پیدا کنم بهت بگم
Last edited by sunshineboy; 23-01-2017 at 15:45.
دوستان من میخوام لایسنس بیت دیفندر رو بخرم
ولی تو نت قیمت ها متفاوته ! مثلا نسخه 2017 توتال 69 تومن و 90 و 110 تومن هست !!!
سلام. این معتبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیت دیفندر تا چه حد سرعت کامپیوتر رو کم میکنه ؟ و اینکه برای پهنای باند اینترنت مشکل ایجاد میکنه ؟ چون من در چند جا دیدم که نوشته بودن حل مشکل پهنای باند بیت دیفندر !!
بستگی به مشخصات سخت افزارییت داره ولی بیت دیفندر جزء انتی ویروس های سنگینه پولت رو هدر کردی اگه نسخه توتالشو گرفتی میتونسی انتی ویروس پروشو بگیری با فایروال رایگان زون الارم و کومبو کنی با هم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)