این سایت اسکیدرو داره فیلم بازی میکنه به احتمال زیاد از یک جایی پول گرفته تا کرک این بازی را منتشر نکنه.
این سایت اسکیدرو داره فیلم بازی میکنه به احتمال زیاد از یک جایی پول گرفته تا کرک این بازی را منتشر نکنه.
یک پیشنهاد احمقانه
کرک فیفا 12 رو روی فیفا 13 امتحان کنید.
آخه چه کاریه چرا خودآزاری می کنید، فقط صبر پیشه کنید ...
این سایتی های که شما نوشتی ربطی به اسکیدرو کرکر نداره مال یه گروه خواننده هستش به همین نام
سایتی که توش در مورد کرک بحث میشه اینه skidrowgames.com
من فکر کنم با هم زدوبند کردن تا اول گیمرها مجبور بشن تا بازی رو بخرن بعد کرک رو میدن
خیلی جالبه کسی نمخواد باور کنه که اسکیدرو و ریلودد اصلا سایت و وبلاگ و فیسبوک ندارن! اگر بیاد \حش میشه
منظور من هم همون بود . ولی دیگه حوصله نداشتم قسمت باقی مونده (GAME) رو بهش اضافه کنم . اصل مطلب دامنه سایت بود که میخواستم معرفی کنم . وگرنه هر کسی میدونه آدرس سایتش به چه صورته .این سایتی های که شما نوشتی ربطی به اسکیدرو کرکر نداره مال یه گروه خواننده هستش به همین نام
سایتی که توش در مورد کرک بحث میشه اینه skidrowgames.com
اگر خود گروه رسما سایت و بلاگ و فیس بوک و توئیتر نداشته باشن , بالاخره یک سری افراد واسطه شدن و کرک ها رو قرار میدن یا آپدیت ها رو ارائه میدن .خیلی جالبه کسی نمخواد باور کنه که اسکیدرو و ریلودد اصلا سایت و وبلاگ و فیسبوک ندارن! اگر بیاد \حش میشه
به فیس بوک و توئیتر این گروه که سر بزنین مطالب مهم و اخبار رو اونجا عنوان میکنن .
خدا کنه داستانه فیفا 13 هم مثل HAWX 2 نشه ، فکر کنم با این وضع دلار باید اورجشو 500هزار پول بدیم چندوقت دیگه
محتوای مخفی: True !
اتفاقا شایعش هم هست که با ea قرار دادبسته توی کامنت های خود سایت نوشته البته به احتمال زیاد از عصبانیت کاربر ها هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)