چقد در ازه بازي زشته شبيه قفسه با يه ميله پشتش...گيم پلي بازي خوب نيست اما جلوه هاي ويژه اش قويه خيلي
چقد در ازه بازي زشته شبيه قفسه با يه ميله پشتش...گيم پلي بازي خوب نيست اما جلوه هاي ويژه اش قويه خيلي
خوب آپدیت اکتبر بهترین اسمیه که میشه برای این آپدیت گذاشت
بازی شما آپدیت اکتبره اگر:
1) پچ رسمی 1.01 رو دانلود و نصب کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2) دیتا پک 2.00 رو دانلود کنید (قابلیت دانلود از داخل بازی)
از این لینک هم می تونید دانلود کنید و فایل ها رو توی مسیر نصب بازی بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3) اصولا چون همگی کرک شده استفاده می کنیم یه کرک فیکس هم نیازه که ریلودد ساعاتی پیش زحمتش رو کشیده
که از گیم کپی ورلد می تونید دانلودش کنید: rld-pes13u11.7z
متاسفانه می دونید که گیم کپی ورلد لینک نمیده و باید برید از سایتش دانلود کنید
راستی این زبان ها رو هم دانلود کردم اون انگلیسی هم که به جاش زبان ترکی استانبولی گذاشتم در واقع بازی قابلیت گزارش به سه زبان ترکی اسپانیش و ژاپنی هست
اون گوشه چپ بالای تصویر هم یه ویدجت هست که باید آنلاین باشید و اورجینال استفاده کنید کاربردش ولی نمی دونم چیه
من زبان گزارش ژاپنی و اسپانیایی و ترکی رو برای همه توصیه می کنم زبان انگلیسی هم که مضخرف ترین گزارش هست جان چمپیون معلوم نیست کی می خواد دست از سر PES برداره!
Last edited by Spaniuly; 13-10-2012 at 15:04.
درود.
با تشکر از اسپانیولی عزیز،
لینک های مستقیم دانلود خدمت دوستان گل و گرامی :
PES2013_Patch1_01
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DLC2.00_un.rar
اگر مایل بودید به پستتون هم اضافه اش کنید که بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند و مرجع کاملی بشه.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
کسی نمیدونه گزینه boots boosting switch تو اخرین پچ pesedit واسه چیه؟ باید enable باشه؟
نمیشه کاری کرد همون اول تو مستر لیگ همه بازیکنان با کفش اصلی بازی کنن؟
دوستان تو مستر لیگ قسمت ترانسفر قسمت only me واسه فقط تیم خودی هست؟
player development واسه رشد بازیکنانه؟ اگه off باشه بازیکنان بعد هر بازی خسته میشن یا نه؟
مسعود جان ندیدی این پستم رو ظاهرا
تورنت هست باید با تورنت دانلود کنی سیدش هم بالاس سریع دانلود میشه
آریگاتو
نه ندیده بودم ، ماشالاً تکون میخوری تاپیک چند صفحه میره جولو ، ادم خیلی از پست هارو نمیبینه ..
سلام دوست عزیز.گزینه Only Me باتوجه به توضیحاتی که خود بازی نوشته یعنی اینکه شما فقط بازیکن هایی را میتونی بخری که آخرفصل بصورت بازیکن کم سن و سال وارد میشن یا بازیکن هایی که تو لیست فروش بقیه تیم هاست
Player Development هم اگه off باشه بازیکن هات پیشرفت نمیکنن و قدرتاشون همینطوری میمونه به علاوه اینکه دیگه Youth Team نداری
این همون dlc رسمی کونامی دیگه؟>
منظور از کرک فیکس چیه یه توضیح میدین
چی رو کجا باید بریزیم
؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)