تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 311 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت امنیتی ESET به تازگی یک بروز رسانی جدید برای بسته امنیتی پیشرفته خود یعنی ESET Smart Security 6 منتشر کرده است . پس از نصب این بروز رسانی ، نسخه ی این بسته امنیتی به ۶٫۰٫۳۱۴٫۰ تغییر خواهد کرد . به صورت کلی در این بروز رسانی برخی مشکلات حل شده اند و همچنین قابلیت SysRescue نیز در ویندوز ۸ پیشرفت های قابلیت توجهی داشته است . اگر نمی دانید SysRescue چیست باید به شما بگوییم که قابلیتی است که با استفاده از آن می توانید از طریق یک DVD و یا فلش دیسک ، کامپیوترهای آلوده را اسکن کرده و بدافزارهای پیدا شده را پاکسازی کنید .

اما از مشکلاتی که در این نسخه برطرف شده اند باید به اشکالاتی که در بخش ضد سرقت ( Anti Theft ) وجود داشت اشاره کنیم . در برخی مواقع این بخش به درست عمل نمی کرد و اسکرین شات های تهیه شده را ارسال نمی کرد .
    همچنین نسخه قبلی Smart Security 6 مشکلی هم با نرم افزار مدیریت ایمیل شرکت مایکروسافت یعنی Outlook داشت که این مشکل نیز مربوط به پلاگین این بسته امنیتی می شد و موجبات بروز کرش های گاه و بیگاه آوت لوک را پدید می آورد .
    برنامه نویسان شرکت ESET به کاربران گوشزد می کنند که اگر کاربر ویندوز ۷ هستید به ویندوز ۸ مهاجرت کنید . چون تجربه کاربری بهتری از بسته امنیتی Smart Security 6 خواهید داشت .
    ======================================
    منبع : گویا آی تی

2. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

من خود eset 6 گذاشتم نصب بشه موقع نصب همیشه ورژن قبلی پاک میشه ولی ایندفه درد سر ساز شد ! با ccleaner رجسیتری و تعمیر کردم ولی بازم نصب نمیشه ! میگید چیکار کنم ؟
    الان بدون نصب نود loacal area connection باید اینجوری باشه یه عکس از این قسمت بذار

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

مشکل در نصب و حذف محصولات ESET

توجه: بعد از حذف آنتی‌ویروس تا سیستم reset نشود، اجازه نصب هیچ یک از محصولات ESET داده نمی‌شود.
    اگر آنتی‌ویروس به درستی نصب نمی‌شود، از روش زیر استفاده کنید.

• سیستم را در حالت safemode راه‌اندازی نمایید.
    • ESET Uninstaller را اجرا کرده و زمانی که تصویر زیر نمایش داده شد، کلید y را به نشانه تایید فشار دهید.

• عدد 1 را وارد کرده و Enter کنید.

• کلید y را به نشانه تایید فشار دهید.

• چک کنید در قسمت C:\Program Files فولدر ESET موجود نباشد.
    • سیستم را در حالت عادی راه‌اندازی کرده و آنتی‌ویروس را دوباره نصب نمایید.

Last edited by ~~~; 29-03-2013 at 13:53.

5. 2 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    این روش که توی سایت ایران ستاپ گذاشتن کاملا بدون دستکاری و با کمترین دردسر نود ورژن 6 رو آپدیت آفلاین میکنه...
    در ضمن مهم نیست که فایلهای آپدیت رو از سسایت دیگه هم دانلدو کنید مثلا من روی فایلی که از یه سایت دیگه بجز ایران ستاپ دانلود کرده بودم توی ویندوز مجازیم تست کردم...
    قسمتی که باید اسلش بذارید اگه فایل آپدیت رو توی ریشه یکی از درایوها کپی کنید خیلی کم دردسرتر میشه....
    ----------------------------------------------
    لینک آموزش آفلاین آپدیت همراه با دو فایل رجیستری مورد نیازو آموزش نصب و آنیستال :::

لینک دانلود مستقیم از آپلود سنتر ساده دل :(حجم 875 کیلو بایت-فقط آموزش آفلاین آپدیت و فایلهای مورد نیاز رجیستری))

دانلود از مدیا فایر :
    حجم 875 کیلو بایت

Last edited by aylar6888; 30-03-2013 at 01:47.

7. 5 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من اسمارت سکوریتی 6 رو نصب کردم و کرکش کردم
    الان مسکل من اینه که تو قسمت web and email گزینه web access and anti-phishig protection روی non-functional مونده و enable نمیشه به این خاطر آنتی ویروسم همیشه قرمز مونده راهنماییم کنید مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    الان مسکل من اینه که تو قسمت web and email گزینه web access and anti-phishig protection روی non-functional مونده و enable نمیشه به این خاطر آنتی ویروسم همیشه قرمز مونده راهنماییم کنید مشکل رو چطوری حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام :
    منظورتون از کرک کردن چیه دقیقا؟؟؟
    وقتی سریال به وفور براش پیدا میشه کرک کردن دیگه چرا؟؟؟
    ضد مخربهاتونو هیچوقت کرک نکنید...به نظر من دوباره نصبش کنید و با سریال اکتیوش کنید...اگه نیازی به آپدیت دائم ندارین حتی به سریال هم نیاز پیدا نمیکنید...سریال فقط برای آپدیت کاربرد داره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

crack کردمش که دیگه واسه آپدیت کردن هی سریال نزنم
    بعدش جواب سوال من این نبود
    لطفا راهنمایی کنید چجوری مشکل رو حل کنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم .یه جورایی فایروال رو از بین برده و الان فایروال ویندوز کار میکنه .چیکار کنم .البته شاید بگید یوزر وپس بکار ببرید ولی مگه سریال تا کی کار میکنه چون موقعی که کرک نمیکنی اون پایین مینویسه که تریال هستش ومثلا 30 روز کار برد داره .

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم .یه جورایی فایروال رو از بین برده و الان فایروال ویندوز کار میکنه .چیکار کنم .البته شاید بگید یوزر وپس بکار ببرید ولی مگه سریال تا کی کار میکنه چون موقعی که کرک نمیکنی اون پایین مینویسه که تریال هستش ومثلا 30 روز کار برد داره .
    سلام :
    دوست عزیز من به دوست بالایی هم گفتم که نباید کرک کنید..این از عوارض کرکه و اینکه هنوز کرک دائم و مطمئن نداره ورژن 6...حالا از بحث امنیت نداشتن کرک انتی ویروس بگذریم...
    این مورد با تغییرات نامتناسب در رجیستری ایجاد میشه و گمون نکنم جز نصب دوباره فعلا علاج داشته باشه...
    خوب اینکه بنویسه تریل که مهم نیست.تریل تمام امکانات رو داره و فقط محدودیت زمانی داره نه محدودیت امکانات..شما قرار نیست هر روز آپدیت کنید..هر زمان دستی خواستید آپدیت کنید یوزر پسورد بدید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام :
    دوست عزیز من به دوست بالایی هم گفتم که نباید کرک کنید..این از عوارض کرکه و اینکه هنوز کرک دائم و مطمئن نداره ورژن 6...حالا از بحث امنیت نداشتن کرک انتی ویروس بگذریم...
    این مورد با تغییرات نامتناسب در رجیستری ایجاد میشه و گمون نکنم جز نصب دوباره فعلا علاج داشته باشه...
    خوب اینکه بنویسه تریل که مهم نیست.تریل تمام امکانات رو داره و فقط محدودیت زمانی داره نه محدودیت امکانات..شما قرار نیست هر روز آپدیت کنید..هر زمان دستی خواستید آپدیت کنید یوزر پسورد بدید...
    ممنون دوست عزیز فقط یه جایی رو فکر کنم متوجه نشدید :
    بعد پایان این 30 روز تریال آیا بازم میشه با سریال (البته سریالی که کارکنه )انتی ویروس رو اپدیت کرد واز تمام امکانا ت اون استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •