سلام
دنبال یه ماشین جمع و جور برای مصرف شهری هستم
بین پیکانتو و 207 (یا 206 تیپ 6) کدومو پیشنهاد میکنید؟ و چرا ؟![]()
سلام
دنبال یه ماشین جمع و جور برای مصرف شهری هستم
بین پیکانتو و 207 (یا 206 تیپ 6) کدومو پیشنهاد میکنید؟ و چرا ؟![]()
قیمت ها که بعیده بیاد پایین و بالاتر هم ممکنه بره
فکر کنم سمند lx تمیز بهتر باشه
خواهشا دوستان راهنمایی کنید
از نظر موتور نسبت به پارس ای ال اکس یا زانتیابرتره نرمی تعلیق و ثبات تو پیچ و سرعت بالا سرو صدایه تو اتاق و ..... چطوره ؟
سلام خدمت همه دوستان.میخوام تا حدوده نهایت نهایت 30 تومن یه ماشین بگیرم.یه خانواده کوچیکگه 3 نفره سالی 2 ،3 تا مسافرت ،کم خرج باشخ،کم هزینه،زود به زود خراب نشه،اتاق به سر و صدا نیفته و ...
بین این 4 تا موندم شماها کدوم توصیه میکنین؟
1. فیات سی ینا
2. ریو
3. 206 اس دی یا هاچ بک
4.ال 90
5. گل
Last edited by hamed.69; 22-02-2014 at 12:37.
بهتره بدون معطلی برید سمت L90 ، میتونید تیپ E1 مدل 91 و تیپ E2 مدل 90 رو انتخاب کنید .
موتور که قطعا ، لیفان از موتور مینی ماینر بهره میبره ، اتاقش هم خوبه و بهتر از سمند و ... هست ، دروپیکرش هم خیلی خوب مچ هست .
البته چند مورد دیدم داشبوردش تو آفتاب سوخته شده و سفید شده ، کیفیتش ادواتش به نظرم از سمند پایین تر باید باشه .
با 30 تومن میتویند
1.6 مدل 90 رو انتخاب کنید .
میشه بگین دلیلش چیه؟یعنی مثلا ریو یا گل بدرد نمیحورن؟یا اس دی؟
گل ماشین خیلی کوچیکیه ؛ مصرف و استهلاکش بالاست و قطعاتش خیلی نایاب و گرونه ؛ ظاهرش هم چنگی به دل نمیزنه .
ریو هم از تولید خارج شده و مثل گل هست با این تفاوت که قیمت نجومی روی این ماشین گذاشتن که ابدا ارزش نداره ؛ سروصدای اتاق و موتور هم بهش اضافه کنید ؛ ۲۰۶ هم مشکلاتش زیاده که میتونید یه گشت بزنید تا متوجه بشید ؛ بهترین گزینه بین موارد انتخابی شما L90 هست .
سلام
فرق l90 ایران خودرو با پارس خودرو چیه؟کدوم بهتره؟
در ضمن slx چطوره تو مشخصاتش چیزی از l90 کم نداره حتی قدرتشم بیشتره. میشه یکم مسئله رو برام بشکافین
ممنون از پاسختون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)