- به نظر شما یک پراید 131 sl صفر بگیریم بهتره یا یک پراید 131sx مدل 90 ؟
- اگه نخواهیم پراید بگیریم با 11.5 چی میشه خرید؟
- به نظر شما یک پراید 131 sl صفر بگیریم بهتره یا یک پراید 131sx مدل 90 ؟
- اگه نخواهیم پراید بگیریم با 11.5 چی میشه خرید؟
اس ایکس با اس ال تفاوتی جز هیدرولیک فرمان ندارن،اگر بتونید صفر اس ایکس بخرید بهتره اما اولویت با مدل 90 اس ایکس هست
با 11.5
پژو 206 تیپ 2 مدل 83
سمند ال ایکس 84
پژو 405 مدل 85
سمند معمولی مدل 86
سلام دوستان می خواستم تندر 90 بگیرم که متاسفانه کارخونه الان نداره قیمت بازارشم تخیلیه
الان موندم که یه سمند se بخرم با قیمت 17.5 یا یه سورن elx . خانواده هم lx ef7 دارن که فوق العاده عالیه البته از سری های اول ef7
حالا بین این دو تا ریسک کنم و سورن elxبخرم که قیمت نهاییشم معلوم نیست یا همین se رو بخرم که موتورش xu7?
وقتی سایپا تولید نداشت sx 13.200 بود sl حدود 12.700 ، وقتی sl تولید شد قیمت بازارش اومده رو 11.700 حالا می ترسم sx گرون بخریم و سایپا sx تولید کنه مطمئنا قیممتش یک میلیونی افت می کنه.
چون مجبورم دارم پراید می خرم می خوام اکه بعدا خواستم عوض کنم خیلی ضرر نکنم .
دلیلتون برای انتخاب اس ایکس 90 چیه؟ به نظرتون با توجه به قیمت صفر هر دو ماشین ، فرمون هیدرولیک 1.5 میلیون می ارزه؟
حقیقتا من از قیمت های دقیق مدل های مختلف ایکس 100 خبر ندارم اما یک راه بهتر هم دارید ، اس ال بخرید و با هزینه 380 هزار تومان هیدرولیکش کنید . فرمان معمولی پراید واقعا دردسر سازه مخصوصا هنگام پارک کردن،شما مدل 90 بخرید هم افتش رو کرده و هم هیدرولیک هست . اگر هم برای مصرف خودتون قصد خرید دارید که توی قید و بند ارزون و گرون شدنش نباشید . بخرید و استفاده کنید
سلام دوستان
به یه ماشین نیاز دارم بودجه در نظر گرفته شده حدود 10-12 تومنه.
پارس دوست دارم.
چه مدلی میتونم تهیه کنم و اینکه آیا خرید خودروی قدیمی به صرفه هست یا خیر؟
استفاده هم به طوریه که تا دو سال به صورت تردد شهری در محلی که دانشجو هستم ازش استفاده میکنم و بعد میفروشم.
میتونید پارس مدل 83 خریداری کنید .
اتومبیلی که 8-9 سال کار کرده قطعا مشکلاتی رو به همراه داره و باید خرجش کنید .
سلام
الان قیمت گول صفر کیلوتر چنده؟!
گول کارکرده سالم چه مودلی خوبه با چه قیمت؟
سلام
ممنونم از شما پوریا جان.
دیگه چه ماشینایی میشه خرید ؟
Last edited by Benygh; 25-12-2012 at 10:55.
فولکس گل دیگه تولید نمیشه و آخرین مدلش 88 هست . اگر تمیزش رو گیر بیارید 18 ملیون تومان ارزش دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)