باسلام خدمت دوستان
لطفا راهنمایی کنید بین پکیج 28 آریستون و ایمر کدوم بهتره ؟
و بین رادیاتور پنلی مدل اکسترا و رادیاتور آلومینیومی بوتان کدوم رو انتخاب کنم ؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید . با تشکر
باسلام خدمت دوستان
باسلام خدمت دوستان
منم اطلاع ندارم
من می خوام تا چند ماه دیگه برای 20 واحد پکیج و رادیاتور بخرم . خیلی هم نمی خوام گرون بشه . چون 20 واحد ساختم که بفروشم ( و این اولین تجربه امه و نمی خوام ضرر کنم ) تا الان چند جایی پرس و جو کردم گفتند بوتان و ایساتیس . اما بازم می خوام پیگیری کنم ببینم کدوم بهتره و خرابی کمتری داره . اگر کسی می تونه راهنمایی کنه . خودم هم پرسو جو می کنم و نتیجه ها رو برای سایرین میارم .
تا اونجایی که تحقیق کردم آریستون خرابی خیلی کمتری داره . اما برای من گرونه .
دوستانی که قصد خرید پکیج دارند، چند روزی دست نگه دارند. بعضی شرکتها اقدام به کاهش قیمت کردند مثل ایران رادیاتور که حدود 200 تومن قیمتهاش رو آورده پایین.
بقیه شرکتها هم برای رقابت مجبورن قیمتهاشون رو بیارن پایین.![]()
با سلام
جناب تعمیر کار لطفا شما هم نظر بدید و ما رو از سرگردونی نجات بدید .
خواهشمندم به این دو سوال من بطور واضح و شفاف جواب بدید .
لطفا راهنمایی کنید بین پکیج 28 آریستون و 28 ایمر کدوم بهتره ؟
چون در حال حاضر در شهر ما فقط این نمونه ها جزء بهترین ها موجوده . و قیمتش برامون مهم نیست و فقط کیفیت و خدماتش مهمه .
با تشکر و سپاس
سلام
من اعتقاد دارم پکج ایمرگاز خیلی بهتر از اریستون.و جزء بهترین پکیج های موجود در ایران.اگر رادیاتور پنلی گارانتی معتبری داره ، پنلی بگیر.
بوتان برای انبوه سازها گزینه ای خیلی خوبیه. و کیفیت خیلی خوبی هم نسبت به ایران رادیاتور داره .ایساتیس هم پکیج خوبیه ولی قیمتش یکم گرون تره.ایساتیس کلیه قطعاتش از چین میاد و توی یزد مونتاژ میشه.
تعمیرکار عزیز مثل اینکه شما نونتون توی بوتانه که اینجوری برندهای دیگر را تخریب می کنید .و این کار غیر اخلاقیه . آقای محترم من در حال بررسی هستم و با شرکت بوتان و ایساتیس هم صحبت کردم . بوتان و ایساتیس هردو می گن قطعات ایتالیاییه ! و حالا شما با چه مستنداتی می گید ایساتیس از چین وارد می کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)