خوب پس شما متن خبر رو کامل نخوندین
صدری در پایان با اشاره به در دست اقدام بودن این وعده گفت: هماکنون این موضوع در دست کار کارشناسی است و به زودی اعلام میشود.
خوب پس شما متن خبر رو کامل نخوندین
صدری در پایان با اشاره به در دست اقدام بودن این وعده گفت: هماکنون این موضوع در دست کار کارشناسی است و به زودی اعلام میشود.
خسته نباشید عرض می کنم۱۲ روز به خاطر عوض کردن اسم پاییز به زمستان معطل بودن ؟
سلام.
دوست عزیز کجا و توی کدوم خبر رایتل گفته که طرح زمستانی خواهند داشت و اینکه اگر طرح زمستان داشتن حتما"قیمتها رو میارن پایین؟
گفتن میخوایم قیمتها رو بیاریم پائین اما زمانی رو براش مشخص نکردن و گفتن این بحث در دست بررسی هست حتی نگفتن به تصویب رسوندن.
ضمن اینکه ما هم بیصبرانه منتظر تعدیل قیمتها هستیم چون ما هم استفاده کننده هستیم.![]()
برادر پروژه احداث سد که نیست ۱ سال زمان بخواد برای اجرا ٬ کاری که می خوای ۳ ماه بعد انجام بدی لزومی نداره از الان بیای بگی .
آدم که نمی خوان بفرستن فضا قیمت رو ادیت می کنن تو پنل کار ۱ ساعت هم نیست ! بحث و بررسی برای اینه که چقدر از سودمون کم میشه ٬ کم کنیم ؟ نکنیم ؟
اینا هم چون قبل از طرح زمستون این حرف رو زدن و طرح زمستون رو با ۱۲ روز تاخیر گذاشتن تو سایت ما امیدوار شدیم ٬ بد کردیم ؟!![]()
سلام.
آهان بحث امیدواریه؟
نه چرا بد کرده باشید.بحث همون از سودمون بزنیمه.منتها خوب باید دید که سیاست کاریشون چطوره.البته ناگفته نماند در این بین بحث 2 اپراتور دیگه هم هست که باید این سیاست رو هضم کنن وگرنه رایتل نمیتونه در برابر دو اپراتور دیگه مخصوصا"ایرانسل قد علم کنه.دیگه این قضیه رو باز تر از این نمیشه گفت.![]()
اقا مثله اینکه از صب با اینترنت ایرانسل نه میشه وایبر رفت نه واتس اپ پس دیگه واقعا مفت گرونه با این قیمتاش اینارو هم بسته
خوب بالاخره با تاخیر زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد
ولی ظاهرا" قیمتها همونه!!
Last edited by امین1356; 04-01-2014 at 10:56.
خخخ
خسته نباشید دارن با این قیمتا و تعرفه های تکراریشون![]()
باید عرض شود که بنده سرویس 512 با ترافیک حجمی 4 گیگ بایت برای 3 ماه خریداری کردم اما بدون اینکه از این حجم استفاده کنم پیغام از طرف رایتل آمده که حجم شما در حال تمام شدن می باشد
در صورتیکه بنده هنوز حجم درخواستی را مصرف نکردم
آیا شرکت دزدی میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)