سلام دوستان و همكاران عزيزم اميدوارام خسته نباشيد ...
![]()
عزيزان من يه حرفي داشتم با بچه ها كه ديدم بخوام تك تك و سر موضوع خاص بگم ناراحت ميشيد ...
راستش را بخوايند من اين هفته بيشتر توي بازار بودم و خيلي توي سخت افزار نبودم .... آيا شما فكر مي كنيد واقعا در واقعيت و بازار به اين صورت هست كه ما ميگيم ؟ دوستان من خودم خيلي خوب مي دونستم اين راهنمايي ها را و فكر مي كردم خيلي دقيق و روي روال هست ولي وقت يكم وارد بازار شيد و از نزديك ببينيد مي بينيد كه واقعا اين طور نيست؟![]()
واقعا اين طور نيست ما ميايم به صورت خيلي دقيق و ميلي متري با هم مقايسه مي كنيم و سر موضوعات خيلي كوچكش هم با هم بحث مي كنيم ولي وقتي ميري مي بيني ميبيني كه هيچ كدوم اين طور نيستند ؟؟؟؟ اين قدر كه ما سر يه سوزن گير ميديم روي يه قطعه اين قدر توي كار تاثير نداره ... ما كه توي جايي هستيم كه توي يه بازار 7 طبقه كه حداقل 100 مغازه فروش سخت افزاري هست 10 نفر هم نمي دونند شما چي ميگيد چه انتظاري هست كه بخوايم بچه ها مشكل پيدا نكنند ...ما ميايم سر 1 ثانيه در مورد گرافيك و 1 امتياز ميايم يه محصول را رد مي كنيم ايا واقعا اين طور هست اين قدر يك ثانيه تاثير داره ؟؟؟؟؟
خير اين طور نيست واقعيت اين است كه براي اكثر كاربران يه گرافيك با 150 حداكثر و يه سي پي يو 2.8 و يا 3.0 هزار و يه مادربورد ساده 80-90 تومني و با يه رم 512 حله !!!!
من به اين نتيجه رسيدم كه اين قدر كه ما اطلاعات داريم اكثر فروشنده ها ندارند و واقعا نيازي به اين حساسي نيست كه خودم هم دارم ... به نظر من بيايم يه كم بازاري تر بحث كنيم نه تخصصي تر البته اين را نمي گم كه فردا بيايند به من بتوپيد فكر كنيد ...
خودم هم اين مشكل را دارم![]()
شاد و پيروز باشيد
شهريار![]()