تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 210 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض توجه!!!

سلام دوستان و همكاران عزيزم اميدوارام خسته نباشيد ...

عزيزان من يه حرفي داشتم با بچه ها كه ديدم بخوام تك تك و سر موضوع خاص بگم ناراحت ميشيد ...
    راستش را بخوايند من اين هفته بيشتر توي بازار بودم و خيلي توي سخت افزار نبودم .... آيا شما فكر مي كنيد واقعا در واقعيت و بازار به اين صورت هست كه ما ميگيم ؟ دوستان من خودم خيلي خوب مي دونستم اين راهنمايي ها را و فكر مي كردم خيلي دقيق و روي روال هست ولي وقت يكم وارد بازار شيد و از نزديك ببينيد مي بينيد كه واقعا اين طور نيست؟
    واقعا اين طور نيست ما ميايم به صورت خيلي دقيق و ميلي متري با هم مقايسه مي كنيم و سر موضوعات خيلي كوچكش هم با هم بحث مي كنيم ولي وقتي ميري مي بيني ميبيني كه هيچ كدوم اين طور نيستند ؟؟؟؟ اين قدر كه ما سر يه سوزن گير ميديم روي يه قطعه اين قدر توي كار تاثير نداره ... ما كه توي جايي هستيم كه توي يه بازار 7 طبقه كه حداقل 100 مغازه فروش سخت افزاري هست 10 نفر هم نمي دونند شما چي ميگيد چه انتظاري هست كه بخوايم بچه ها مشكل پيدا نكنند ... ما ميايم سر 1 ثانيه در مورد گرافيك و 1 امتياز ميايم يه محصول را رد مي كنيم ايا واقعا اين طور هست اين قدر يك ثانيه تاثير داره ؟؟؟؟؟ خير اين طور نيست واقعيت اين است كه براي اكثر كاربران يه گرافيك با 150 حداكثر و يه سي پي يو 2.8 و يا 3.0 هزار و يه مادربورد ساده 80-90 تومني و با يه رم 512 حله !!!!
    من به اين نتيجه رسيدم كه اين قدر كه ما اطلاعات داريم اكثر فروشنده ها ندارند و واقعا نيازي به اين حساسي نيست كه خودم هم دارم ... به نظر من بيايم يه كم بازاري تر بحث كنيم نه تخصصي تر البته اين را نمي گم كه فردا بيايند به من بتوپيد فكر كنيد ...
    خودم هم اين مشكل را دارم
    شاد و پيروز باشيد
    شهريار

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثالش در همين الان و بحث ما سر اومدن و جايگزين و قيمت سري جديد به نظر من اين غلطه توي كشور ما بي رودرواسي بي در و پيكره يه وقت ديديد رفتيم در شهريور در تحريم و اصلا نياد يا گرون بياد پس الان بحث نداره ولي با توجه با حرف من با مسئول فروش الماس كه چرت و پرت كر ديو ها تا حداقل 1 سال ديگه توي بازار جا نميفته ...
    البته من تحليل گر نيستم و ممكنه غلط باشه و اصلا ميشه گفت نظر دادن همش شايد ها هستند...
    باتشكر شهريار...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در اين راستا مي خوام مادربورد هايي كه از مارك هاي خيلي معروفي نيستند و قيمت پايين تري دارند را معرفي كنم ...
    لطفا m645 من را همراهي كنند :
    اين ها اين طوري هستند كه بنچ مارك در كار نيست امكانات و قيمت را مورد بحث قرار مي ديم و خودمون ريتينگ مي ديم ايت كار هم با كمك شما به اين صورت كه چند نفري كه انتخاب ميشند را ميگذاريم ريتينگ بديم و بد ميانگين مي گيريم اوكي ؟
    تيم داوري فعلا : gabana-m645-vampire_viper-mahdy2021 هستند و من خوبه پينهاد بدين يكم هم خودمون را تست كنيم اولين مادربورد كه مي خوام معرفي كنم مادربورد ASRock 775XFire-eSATA2 هست كه يكي از مادربورد هاي ازران قيمت و قوي هست معرفي:
    خصوصيات:
    به گفته ي سايت ازراك :
    سي پي يو :LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core™ 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors
    Intel® 945P Chipset
    Supports FSB 1066/800/533 MHz processor, EM64T CPU and H-T Technology
    Supports Dual Channel DDRII667/533 x 4 DIMM slots, with max. capacity up to 4GB
    Supports ATI CrossFire™
    1 x PCI Express x 16 slot
    Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready
    اين هم خصوصيات اصليش كه واضحه اين مادربورد كه گفته شده كر ديو ها را ساپورت ميكنه كه من شك دارم با قيمت 80 تومن در دسترس هست و ماركش هم تست شده و كيفيتش بد نيست و جون سخته و سرعت خوبي و كارايي خوبي هم ميده ...
    ريتينگ من :
    از 10 : 7.4 هست ...
    نتيجه در كل :
    مادربورد خوب براي رنج ارزان قيمت ...
    شاد باشيد
    شهريار

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شهريار جان با 80% حرفات موافقم

در مورد بحث تخصصي 2 موضوع هست:

1-داشتن اطلاعات كامل و همه جانبه در مورد موضوع كه اينجا سخت افزاره

2-داشتن اطلاعات فقط براي اينكه در استفاده روزانه و جاري مشكلاتمون حل بشه

كه انتخاب هر يك به علاقه و امكاناتي همچون زمان و پووول و مكاني كه در آن تحصيل يا كار مي كنيم بر مي گرده

مثلا خود من به دلايل فراوان در قسمت دوم ماجرا هستم ولي من نمي تونم با افراد گروه 1 بگم شما كارتون درست نيست

در مورد مغازه دارها هم اتفاقا به نظر من هر چي كمتر بدونن بهتره(اميوارم فروشنده هاي اين حرفهاي منو نخونن) . در بعضي موارد با 4 تا اسم تكنولوژي چنان سر خريدار نا آشنا يا نيمه آشنارو كلاه ميزارن كه آدم گريش ميگيره

ولي من خودم ميگم هيچ وقت سر مسائل كوچيك بين قطعات فرق نزاشتم مثلا من اكثر اوقات رم كينگستون پيشنهاد مي كنم چون ما كه نمي خوايم آپولو هو كنيم كه تايمينگ 1-2 ثانيه براي ما فرق كنه.

در مورد پردازنده هاي جديد اگر مسوول فروش الماس منظورش اين بوده كه تا 2 ماهه ديگه همه سيستمها ديو نمي شن كه خيلي به مغزش فشار آورده

مگه اين دو هسته اي هاي الان توي بازار خريدشون خيلي بالاست

به هر حال به نظر من هر دو نوع بحث آموزنده و مفيده
    --------------------------------------------------
    راستي شهريار جان شما كه توي بازار بودي قيمتها چطور بود؟

مخصوصا سلرون دي كه ميخوام براي يكي ببندم!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منتظر نظر بقيه هستم ... بسيار خوشحال ميشم ...
    -------------------------------------------------------------
    خوب جواب دوستان :
    علي جان عزيزم درست ميگي اي ام 2 بهتره با توجه به اينكه مادربورداش هم به گفته مدير فروش آواژنگ كه فعلا موجود نداشت حدود 10-20 تومن بيشتر از 939 است كه من بعيد مي دونم ولي عزيزم مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
    سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
    علي جان شما كه ميگيد با سوكت 775 عزيزم ولي چيپ مهمه ...
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

مهدي جون قبلا گفتم ولي يه بار گفتم كه شما بحث سوكت كردين كه درست هم بود به نظر من اي ام 2 با توجه به آينده نگري و ضمنا فكر كنم سي پي يو 3000 اي ام 2 را گير بيارين خوبه بايد حدوده 100 تومن باشه ...البته اصفهان بودين گير نمي اوردين چون تهرانين ميگم ...
    سلروني كه شما ميگيد همين طوريش هم خوب نيست ...بابا يه چيزي پيشنهاد بدين كه باشه كر ديو ها كه نيست فعلا و تا جا بيفته و قيمتاش هم معلوم نيست و ضمنا شما چه مادربوردي مي خوايتسيد ببنديد ؟
    الان اين مهدي منم ديگه؟

شما بهترين وضعيت با 200 تومن و سه قطعه cpu , vga ,main بگو؟
    دقيقا نظر شما سمپرونه!

راستي در مورد اون مادر بورده چيكار كنم؟ از 1 تا 10 راي بدم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahdy2021
    شهريار جان با 80% حرفات موافقم

در مورد بحث تخصصي 2 موضوع هست:

1-داشتن اطلاعات كامل و همه جانبه در مورد موضوع كه اينجا سخت افزاره

2-داشتن اطلاعات فقط براي اينكه در استفاده روزانه و جاري مشكلاتمون حل بشه

كه انتخاب هر يك به علاقه و امكاناتي همچون زمان و پووول و مكاني كه در آن تحصيل يا كار مي كنيم بر مي گرده

مثلا خود من به دلايل فراوان در قسمت دوم ماجرا هستم ولي من نمي تونم با افراد گروه 1 بگم شما كارتون درست نيست

در مورد مغازه دارها هم اتفاقا به نظر من هر چي كمتر بدونن بهتره(اميوارم فروشنده هاي اين حرفهاي منو نخونن) . در بعضي موارد با 4 تا اسم تكنولوژي چنان سر خريدار نا آشنا يا نيمه آشنارو كلاه ميزارن كه آدم گريش ميگيره

ولي من خودم ميگم هيچ وقت سر مسائل كوچيك بين قطعات فرق نزاشتم مثلا من اكثر اوقات رم كينگستون پيشنهاد مي كنم چون ما كه نمي خوايم آپولو هو كنيم كه تايمينگ 1-2 ثانيه براي ما فرق كنه.

در مورد پردازنده هاي جديد اگر مسوول فروش الماس منظورش اين بوده كه تا 2 ماهه ديگه همه سيستمها ديو نمي شن كه خيلي به مغزش فشار آورده

مگه اين دو هسته اي هاي الان توي بازار خريدشون خيلي بالاست

به هر حال به نظر من هر دو نوع بحث آموزنده و مفيده
    --------------------------------------------------
    راستي شهريار جان شما كه توي بازار بودي قيمتها چطور بود؟

مخصوصا سلرون دي كه ميخوام براي يكي ببندم!!!
    مهدي جون درست ميگيد ... ولي چي شد شما جزو داوران هستيد ...
    عزيزم كاملا درسته ما آپلو هوا نمي كنيم و اطلاعات خوبه ولي ما هم اينجا نيومديم توي اين تاپيك اطلاعات معرفي كينم فقط با بازار بازي دراريم بد نبود بازار اكثر اينتل ها كه من مي ديدم كم بود محصول و قيمت ها پايين نيومده بود ... چون اكثرا نمي دونند ...
    بله همين طوره عزيزم دو هسته اي هاي فعل م فروش خيلي بالايي ندارند...
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزيزم راستش را بگم سمپرون پردازنده هاي قوي اي نيست ولي ميشه يه كاريش كرد با اي ام 2 با توجه به سايت خبري نه بازاريه رايان صبا :
    مادربورد Gigabyte - M51gm-s2g كه يعني 100 تومنه كه من توي بازار نديدم...حتي نمايندگي هاي گيگا...
    سي پي يوي سمپرون 2.8 كه به بايد حدود : 77 تومن و اين حدودا باشه
    گرافيك هم يه 6500 اكس بايت كه 55 تومنه ميارزه با اين قيمت... كه ميشه 220 تومن حدودا...
    ولي فكر كنم گيرت نياد و بايد يا يه هسته ايه اي ام دي كه من پيشنهاد مي كنم و يا سلرون برداري...
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله ديگه از يك تا 10 راي بده ولي خواهشا طرف داري از ماركي در راي گيري هاا نكنيد تيم عزيز ...
    باتشكر شهريار

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    عزيزم راستش را بگم سمپرون پردازنده هاي قوي اي نيست ولي ميشه يه كاريش كرد با اي ام 2 با توجه به سايت خبري نه بازاريه رايان صبا :
    مادربورد Gigabyte - M51gm-s2g كه يعني 100 تومنه كه من توي بازار نديدم...حتي نمايندگي هاي گيگا...
    سي پي يوي سمپرون 2.8 كه به بايد حدود : 77 تومن و اين حدودا باشه
    گرافيك هم يه 6500 اكس بايت كه 55 تومنه ميارزه با اين قيمت... كه ميشه 220 تومن حدودا...
    ولي فكر كنم گيرت نياد و بايد يا يه هسته ايه اي ام دي كه من پيشنهاد مي كنم و يا سلرون برداري...
    قربانت شهريار
    من 3-4 صفحه پيش گفتم كه من بدون شك سمپرون بهتر از سلرون مي دونم

الان هم گفتم شما نظر خودتون بگيد كه با اين حساب سمپرون 2.6 يا 2.8

خيلي ممنون از راهنماييت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •