وقتی از فرگیت استفاده میکنم مصرف آپلودم 4 برابر میشه . حتی از دانلود هم بیشتر میشه . دانلود هم حدودا 40 درصد بیشتر میشه
وقتی از فرگیت استفاده میکنم مصرف آپلودم 4 برابر میشه . حتی از دانلود هم بیشتر میشه . دانلود هم حدودا 40 درصد بیشتر میشه
چه خبره امروز؟ سرعت در حد 300 بایت ..... لینکم داره میپره هر 5 دقیقه .کسی فیبر هست ؟ اعلام کنه لطفا
سرعت مشکلی نداره
ساعت 2 افتضاح بود ...
دوستان من الان 40 میدم برای نت 256 با سرعت دان 40-55 .خط تلفن جدیدم هم تازه راه افتاده.نظرتون چیه بیام یه 128 نامحدود بگیرم و یه 2 مگ محدود برh دانلود تو ساعت رایگان که فقط میخوام سرعت دانلود بالا باشه.اینجوری بازم هزینه ماهانم به 40 نمیرسه.عمده استفادم هم بازی انلاین و دانلود سریال هست.
سرعت هی کم هی زیاد هی داغون .....![]()
عزیز من به این خاطر به مطلب شما گفتم فرضیه چون نه جایی در مورد نحوه کار wpn به این مورد اشاره کردن نه از کسی شنیدم که مصرفو زیاد میکنه نه اینکه خودم متوجه افزایش مصرف حجم شدم وگرنه فرق فرضیه با بقیه مواردو خوب میدنوم
کسی هم نخاست صورت مساله رو زیر سوال ببره نمیدونم شما چند سالته اما اگر سوم دبیرستانو یادت باشه یه درسی بود به نام جبر و احتمال بعد یه موضوعی داشت به نام برهان خلف که اگراشتباه نکنم میگفتن اگر ما فرضی داشتیم که با حکم تناقض داشت اون فرض باطله! حالا هم فرض ما به طور مثال اینه که میزان دانلودمون دو برابرمیشه اما حکم میگه که در یکه زمان مشخص نمیتونیم بیشتر از یکه مقدار مشخص مصرف کنیم که این دوتا با هم تناقض دارن
نمیدونم شما که دانشگاه رفته ای چطور اینو درک نمیکنی اما من دبیرستانی میفهمم( شوخی بود)
اخر کاری کردی با وجود اینکه خستگی زیاد و اینکه حالشو نداشتم چندتا عکس برات بزارم البته بد هم نشد برای کسانی که شک داشتن موضوع روشن میشه
شما که سامانه خود مخابراتو قبول داری انشالله!
ببین من اینجا الان با کانکشن pptp وصل هستم و میخام یه فایلو دانلود کنم به میزان ترافیک باقیمانده دقت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا میبینی در حالی که کانکشن وصل هست دارم فایلو دانلود میکنم
اینجا هم حدود 30 مگ دانلود کردم
میتونید ببینید چقدر از حسابم کم شده؟ دو برابر ؟ 6 برابر؟ شایدم بیشتر؟!
دیگه اگر اینم قبول نداری نمیدونم چی بگم والله!
اگر خاستی با سوسک هم برات بزارم؟
Last edited by sh@y@n; 11-10-2012 at 08:03.
خب خداشکر این نت منم درست شد
ولی 2 مگ رو گفت ساپورت نمیکنن پورت ها واسه همین 1 مگ دادن
ساعت 2 تا 2:45 افتضاح بود ولی بعدش سرعت سر 120 مونده بود
یه 600-700 مگی دانلود کردم
اونم واسه این که دو سه بار که رفتم خوابیدم اومدم دیدم دانلود قطع شده
بنظرتون مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)