یه نمه هم به کار هایی که می خوای با تبلتت بکنی بستگی داره.
من از برند اپل متنفرم چون خودش رو ارباب همه ی تجهیزات میدونه و فقط برای اسم پول میگیره ( البته انصاف نیست بگم کارایی نداره )
یه نمه هم به کار هایی که می خوای با تبلتت بکنی بستگی داره.
من از برند اپل متنفرم چون خودش رو ارباب همه ی تجهیزات میدونه و فقط برای اسم پول میگیره ( البته انصاف نیست بگم کارایی نداره )
اگه حاضری برای برند و کلاس گزاشتن بین رفیق هات یا فامیل پز بدی آیپد بگیر. تازه تا 2-3 ( تا آیپد بعدی راحتی )
ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی چون اون اپن سورس ه و میتونی تمام آپدیت ها رو سریع امتحان کنی ولی آیپد تا چند سال دیگه آپدیت نرم افزاری نداره.
اگه 2باره هیتمن جان گیرنده با یه روت ساده می تونی به تبلتت فلش .هارد . موس . کیبورد ( کیبورد منظورم بدون داک هستش چون داکش نیازی به روت نداره) و ... بهش بزنی
Last edited by ANDROYD3; 20-08-2012 at 21:56.
اگه برای کلاسه که کلا تبلت دستت بگیری کلاسهمهم اینکه از اون چیزی که داری لذت ببری خداوکیلی آندروید سیستم عامل باحالیه حداقل برای من که اینجوریه
![]()
نه من که اصلا اهل کلاس گذاشتن اینا نیستم فقط کارایی و عملکرد برام مهمه خودمم بیشتر تمایلم به ایسوسه...
حالا این ایسوس ایران اومده؟؟
مدل 64 گیگ بدون کیبوردش حدود چند درمیاد؟؟
در ضمن منظورت از روت چیه؟؟
اگه منظورتون نکسوس7 هستش که 64 گیگ نداره عزیز![]()
سلام
يك تبلت ميخوام با قيمت مناسب براي ديدن فيلم (ساپورت زيرنويس فارسي و در صورت امكان فيلمهاي با كيفيت بالا) طبيعيه كه اگه صفحه نمايش با كيفيتي داشته باشه بهتره
داشتن پورت hdmi هم مدنظره
منظورم ASUS TRANSFORMER INIFINITY هستش...
Last edited by WOLF PACK; 20-08-2012 at 22:16.
بله من فکر کردم منظورتون نکسوس 7 هستش![]()
ممنون میشم جواب این سوالا رو بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)