تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 126 از 461 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد کانون به هیچ وجه زیر بار نرید من خودم کانون ثبت نام کردم موقعی ثبت نام گفت که کتاب ها رو برات عوض میکنم (مسئول اموزشگاه خودش کتاب فروشی هم داره ) به خاطر همین پولش رو گرفت ولی موقعه تحویل دبه در اورد گفت باید همین کتاب ها رو ببری منم عصبی شدم به طرف توپیدم طرف نقدی پول رو پس داد 45 تومن (5 تومن به خاطر دفتر برنامه ریزی کم کرد)
    در مورد قیمت هم توی هر شهری و شعبه ای فرق داره از 320 تومن هست تا 380 اگر هر زیر بار هم نرید که 50 تومن کم میشه هر کتابی رو که گفت بگید دارم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من این فروش اجباری کتاب رو یه توهین بزرگ به شخصیت دانش آموز میدونم واقعا
    اگه کسی کتاب بخواد خب خودش میره میخره دیگه . اخه مگه کتاب شیمی کانون از کتاب مبتکران بهتره ؟ مگه کتاب زیستش جلوی خیلی سبز میتونه شاخ بشه ؟ کتاب عربیش به کتاب مبتکران میرسه مگه ؟ کدوم دانش آموزی دلش میخواد کتابای انگلیسی مبتکران رو ول کنه بیاد مال کانون رو بخونه ؟
    اینا اصلا به دانش آموز اختیار دانش آموزی نمیدن چطور میخوان براش برنامه ریزی کنن ؟

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    چطوری می تونم کل آزمونهای آزد (پزشکی و غیر پزشکی) از سال 80 تا 90 را تهیه کنم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

دوستان سلام
    چطوری می تونم کل آزمونهای آزد (پزشکی و غیر پزشکی) از سال 80 تا 90 را تهیه کنم؟؟؟
    دنبالش تو نت نباش !

برو تو كتابا ؟!

اگه نهرانيانقلاب هست !

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها هر کسی مبخواد کانون ثبت نام کنه و کتاباش رو هم نگیره میتونه از طرف مدرسه ثبت ام کنه.
    یعنی مدرسه با کانون قرارداد میبنده و میگه که مثلا من این کتاب ها رو برای دانش اموزام نمی خوام.
    از اون طرف هم یه تخفیف 10 تا 20 هزار تومنی به خاطر اینکه از مدرسه ثبت نام کردی بهت میدن.

7. 2 کاربر از Mohammaduir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

این فکر خوبیه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

دوستان من دیروز رفتم کتاب های یکی از دوستان که امسال می ره پیش رو دیدم! متوجه شدم کتاب زیست 2 دوسال پیش و زیست 3 سال قبل تغییر کرده ( مطالبی که باعث سر درگمی می شه ازش کم شده!) همین طور ریاضی 3 و 2. ریاضی و زیست پیش هم تغییر کرده ولی هنوز ندیدم! پس دوستان که سال قبل پیش تجربی بودن باید کتاب جدید بگیرند
    یعنی زیست 3 89 و زیست 2 88
    باید کتاب های رو خرید که دانش اموزی که امسال می یاد پیش خونده باشه
    من قبلا به اشباه گفته بودم لازم نیست زیست و ریاضی دوم و سوم رو تهیه کنید
    همون طور که گفتم زیست 2 رو چاپ 88 ,89 90 گرفت زیست 3 هم چاپ 89 , 90
    ریاضی دوم رو باید چاپ 88 ,89 90 داشت ظاهرش هم کلا تغییر کرده:
    1.الگو و دنباله
    2.تابع
    3.توابع خواص- نامعادله و تعیین علامت
    4.توابع نمایی و لگاریتمی
    5.مثلثات
    6.ماتریس
    7. ترکیبات

ریاضی سوم هم چاپ 89 , 90
    1. پدیده های تصادفی و احتمال
    2.تابع
    3.حد و پیوستگی
    4.مشتق

ریاضی پیش ( نوضیحاتی که در اینترنت وجود داره و شخصا این کتاب رو ندارم )
    فصل اول - احتمال : در اين فصل مبحث آمار كتاب قبل حذف شده است و تمامي فصل به مبحث احتمال اختصاص دارد .
    فصل دوم – توابع و معادلات : اين فصل، حاصل ادغام و اصلاح فصول دوم و سوم كتاب قبلي مي‌باشد و در آن به مباحثي همچون توابع درجه دوم و رسم آنها، روابط بين ضرايب جوابهاي معادله درجه دو، تابع جزء صحيح، تابع قدر مطلق، توابع صعودي و نزولي، دنباله‌ها، كاربرد توابع نمايي (رشد و زوال)، تابع نمايي طبيعي، تابع لگاريتم طبيعي و معادلات مثلثاتي مي‌پردازد.
    فصل سوم – مشتق : اين فصل حاصل اصلاح فصل قواعد مشتق گيري كتاب قبلي است و به يادآوري و تكميل مفهوم مشتق مي پردازد .
    فصل چهارم – كاربرد مشتق : در اصلاح اين فصل ، فصل كاربرد مشتق حذف شده از كتاب رياضي 3 نيز مورد توجه قرار گرفته است .
    فصل پنجم – هندسه مختصاتي و منحني هاي درجه دوم : اين فصل اصلاح شده ي فصل مقاطع مخروطي كتاب قبلي مي باشد (اصلاحات جزئي است).
    فصل ششم – انتگرال : اين فصل حاصل اصلاح جزئي فصل انتگرال قبلي مي باشد .
    Last edited by urchin7; 04-10-2011 at 15:45.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان سلام

سال 90 ک ههنوز موجود نیست یا کم هست
    ولی کتابهای تست توی بازار کاملش رو دارند ولی با توجه به بودجه بندیهاشون در فصل ها توضیع شدند یعنی همه 20 تا سوالش کنار هم نیستند.
    مگر اینکه کتا ب بگیرید که فقط ازمونهای کنکور توش باشه .....

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

خرید کتاب تو ازمونهای کانون اجباریه حتی خود کانون هم من زنگ زدم گفت باید تهیه بشه

من برای کانون بارها گفنم به فکر جیبش هست اینهم یکموردش از الان داره این کار رو میکنه
    پس بدونید ازمونهاش هم به فکر خودش هست نه شما
    حالا ببینید وقتی موسسه برای شما ارزشی قائل نمیشه بلکه برای پول شما ارزش قائل میشه میتونه بهتون کمک کند؟

11. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سال 90 ک ههنوز موجود نیست یا کم هست
    ولی کتابهای تست توی بازار کاملش رو دارند ولی با توجه به بودجه بندیهاشون در فصل ها توضیع شدند یعنی همه 20 تا سوالش کنار هم نیستند.
    مگر اینکه کتا ب بگیرید که فقط ازمونهای کنکور توش باشه .....[COLOR="Silver"]
    راه اندیشه جزوه کنکور 90 رو داره
    Last edited by urchin7; 04-10-2011 at 15:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

من برای کانون بارها گفنم به فکر جیبش هست اینهم یکموردش از الان داره این کار رو میکنه
    پس بدونید ازمونهاش هم به فکر خودش هست نه شما
    حالا ببینید وقتی موسسه برای شما ارزشی قائل نمیشه بلکه برای پول شما ارزش قائل میشه میتونه بهتون کمک کند؟
    این حرف شما رو باید با طلا قاب کردم گذاشت رو سر و حلوا حلوا کرد!
    سوال قبل عجب کولی بازی در اورد!
    من رفتم تابستانه ثبت نام کنم گفت تابستانه تنها نمی شه گفتم چطور تا یه هفته قبل که دوستام ثبت نام کردن شده گفت الان خبر دادن که برای مهر تنها ثبت نام نکن کلی جر و بحث کردم بعد (با خودم گفتم پول تابستان رو می دم و می گم مهر هم ثبتنام می کنم و ولی پولش رو نمی دم و و نمی یام )بهش گفتم پول الان پول تابستان رو می دم و بعد پول مهر رو می دم اونم قبول کرد هزینه تابستان فکر کنم 70 تومن بود منم یه تراول 100 تومنی دادم اونم باقی پولم رو نداد گفت باشه برای هزینه مهر!
    امسال می خواستم ثبت نام کنم بهش زنگ زدم گفت 420 هزینه ازمون + 130 تومن پکیج کتاب که اجباری هست !بعد از یک هفته دیگه رفتم واسه ثبت نامه اگه گفت پکیجه اجباری هست و بدون اون ثبت نام نمی کنم می یام بیرون و مستقیم می رم گزینه 2 ثبت نام می کنی ولی وقتی رفتم گفت 420 تومن
    بعد یه مشت کتاب 76 , 87 بهم داد
    Last edited by urchin7; 04-10-2011 at 16:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •