تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 126 از 269 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

رحمتی خیلی تابلو گفت اگه منم اسپنیایی بلد بودم و می تونستم با کیروش حرف یزنم مشکلم حل بود. در حالیکه زبان کیروش پرتغالیه و نه اسپانیایی! بعد یه آیتم از مسعود شجاعی رفت و عادل هم گفت. خوب چون مسعود اسپانیایی بلده بعید می دونم با کیروش به مشکل بر بخوره!
    زبان اسپانیایی به پرتقالی خیلی نزدیکه و می تونن دو نفر از این دو زبون با هم تا حدود زیادی صحبت کنند .

از روی همین حرف رحمتی برداشت میشه که به نوعی پای مثلثی به شکل نکونام - کی روش - رحمتی در میونه . نکویی که اسپانیایی بلده .

عادل هم اونجا به نوعی به همین موضوع اشاره کرد

2. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

شک دارم اگر رحمتی هم مثل خیلی های دیگه توی این 30 و اندی سال ؛ آبی نبود ، با این سیل حملات رسانه ای ( حتی اگر کار اشتباهی کرده باشه ، که به نظرم کرده ) مواجه می شد !!
    حجت جان انصافا بحث ، بحث سرخابی نیست. کما اینکه بیشترین انتقادها و حملات رسانه ای به یه بازیکن تیم ملی به علی دایی بوده که اونم پرسپولیسی بوده اما واقعا اینجا بحث رنگ تیم باشگاهی نیس......
    من خودم پرسپولیسیم و فوق العاده رحمتی رو دوس داشتم از همون زمانی که واسه تیمه فجر بازی میکرد تا حالا ولی اینکارش به ضرر منافع فوتبال ملی تموم میشه.
    من دلایل رحمتی رو میدونم و تا یه جاهایی هم حق داره ولی این عملش واکنش اعتراضی مناسبی نیست.. چون ضرر این حرکتبیشتر از منفعتشه!
    رحمتی یکی از بازیکنایی هست که چه توی مصاحبه ها چه مواقعی که روی انتن زنده اومده ( که زیاد هم اومده) همیشه به نوعی میخواسته دفاع از خقوق بازیکنا کنه و همیشه از سختی های زندگی فوتبالیست ها میگفت ... یه جورایی همیشه رفتار اعتراضی داشته به نحوه برخورد ها چه از طرف بازیکنای دیگه(نکونام) چه مربی های تیم چه مدیریت باشگاه( زمان مس و فجر)

من خودم حق رو بهش میدم اما باز هم میگم این عکس العمل مناسبی به اتفاقاتی که داره می افته نبود..

4. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کی روش وزنه ی سنگین رو نیمکت تیم ملی ایران به حساب میاد...
    چه بسا دید که در نبودش در بازی با ازبکستان چطور در آزادی بازی رو واگذار کردیم...در حالی که مطمئن هستم که اگه کی روش رو نیمکت می بود نتیجه طور دیگری رقم میخورد....
    امیدوارم مشکل حضورش حل شه تا بازی با قطر...
    اما فیفا هر روز بیشتر از دیروز داره ثابت میکنه چه قدر لابی بازی در این سازمان بیداد میکنه...
    با توجه به قدرت نفوظ قطری ها بعید نیست که کی روش محروم از حضور روی نیمکت در دوحه باشه و با این حساب من بعید میدونم ایران بدون معجزه بتونه به جام جهانی برسه!!
    در حالی که همه چیز میتونست طور دیگری رقم بخوره!!

در مورد رحتمی هم باید عرض کنم...
    با اینکه من استقلالی هستم...
    با اینکه من رحمتی رو جز بهترین دروازبان های تاریخ ایران میدونم...و باید قبول کنیم دروزبان حتی در چند LEVEL پایین تر از رحمتی رو هم نداریم برای تیم ملی...
    باید عرض کنم ایشون شدیدا با این اوصاف دچار خود مهم بینی حاد شده!!!
    کمااینکه پارسال هم از این بند و بساط ها در تیم استقلال هم کم راه ننداخته بود رحمتی!!!(حتما استقلالی ها خاطرشون هست)
    ایشون از مصاحبه هاشون معلوم شدیدا از نحوه ی کنار اومدن کی روش با این قضیه تعجب کرده و ظاهرا انتظار این رو داشت که کی روش با گل و شیرینی و کلی خواهش و تمنا بیاد دم در خونه ی رحتمی ازش تقضا کنه تورو خدا بازی کن!!(از مصاحبه ی چند شب قبلش با برنامه ی نود کاملا معلوم بود که اگه یه کمی نازش رو میکشیدن آقا منصرف میشد!! )
    ولی باز هم به نظرم نباید کی روش اینقدر راحت از کنار این قضیه عبور میکرد
    درسته من از نظر فنی رحمتی رو جز بهترین های تاریخ تیم ملی میدونم...
    ولی از نظر اخلاقی و شخصیتی هیچ موقع قبولش ندارم...
    در این شرایط سخت و نا هموار به نظرم همگی باید یه مقدار اخلاق حرفه ای رو میذاشتن کنار(!) و یه جوری رحمتی رو قانع میکردن که این چند بازی رو هم بیاد بازی کنه!
    نه اینکه کی روش بیاد و دیگه کاملا با حضور رحمتی مخلافت کنه اونم به شکلی که اگه خود رحمتی هم پشیمون شده باشه از حرفی که زده و بخواد بازی کنه دیگه راه برگشتی نداشته باشه!!

با توجه به کنار گذاشتن رحمتی
    و با توجه به محرومیت کی روش
    فقط به یک معجزه نیازه برای صعود به جام جهانی برزیل
    در حالی که شاید بعد از بازی با کره همه راه صعود به جام جهانی رو به هموار ترین شکل ممکن میدیدیم!!
    حیف....

6. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر بنده جانشين مناسب براي اقاي رحمتي وجود داره!انقدر كه پر و بال دادن به ايشون ماشاءالله ايراني جماعت اوايل كار جوگير ميشن و حداكثر

توانشون رو بكار ميگيرندانيل هم بياد يكي از بهترينها خواهد بود شك نكنيد!البته فينال بازي با ازبكستان بود بعد از اون كار كشيده به تسبيح!

8. 7 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

الآن اینجوری خیلی رقابت شدیدی بین دروازه بان های مدعی پیش میاد خداحافظی رحمتی در کنار همه نگرانی هایی که بوجود آورده بابت دروازبان تیم ملی این نکته مثبت را داره که دیگه بقیه می دونن امکان پوشیدن شماره یک تیم ملی هست

12. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همين الان نياز هست كه دعوت شده خوب

ياد اولين روزاي كيروش بخير! البته من چندان اميدي نداشتم يه روزنامه اي نوشته بود كه كيروش طرز صحيح تكل رو اموزش ميده اين مرد خيلي كارا ميخواد بكنه فكر كنم هنوز بازيكنا نمره قبولي در تكل زني نگرفتنتو اين چندتا بازي ما مشكل دروازه نداشتيم!بازي لبنان يه توپ اومد اونم رفت

تو گل!

14. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فوق العاده بود واقعا لذت بردم ... از چی؟! تو این کش و قوس های قهر کردن و حاشیه های تیم ملی فوتبال امشب تیم ملی فوتبال ساحلی ایران تو فینال قهرمانی آسیا تونست ژاپن رو در یک بازی بسیار جذاب و دراماتیک شکست بده و ضمن کسب عنوان قهرمانی بتونه جواز حضور در جام جهانی رو کسب کنه!تبریک میگمراستش از 12 دقیقه دوم بازی رو دیدم 5-3 عقب بودیم خوب فشار میاوردیم 12 دقیقه سوم شروع شد ما تو اوج حمله و بر خلاف جریان بازی گل ششم رو خوردیم گفتم تموم شد دیگه ایشالا دور بعد جبران میکنیم اما یک پنالتی گرفتیم 6-4 شد یک شوت خوب 6-5 شد و در حالی که حدود 30 ثانیه به پایان مونده بود یک ضربه زمینی و محکم که توپ با برخورد به در و دیوار و ماسه و ... رفت تو دروازه! انصافا این دروازه بانهای فوتبال ساحلی خیلی کارشون سخته توپ سرعتش خیلی بالاست و با کوچکترین برخورد تغییر مسیر ناگهانی میده و گرفتنش بسیار سخت ... وقت اضافی اتفاق خاصی رخ نداد و ضربات پنالتی دیگه گفتم قطعا کارمون تمومه بسیار نفسگیر هر دو تیم تک تک پنالتیهاشون رو گل کردن تا رسید به 4-4 ما پنالتی پنجم رو گل کردیم و ضربه آخر اونها رو دروازه بان ایران گرفت! بسیار خوب کار میکرد تو پنالتی چند بار جهت درست پرید یک بار نصفه و نیمه توپ رو گرفت ولی بازم گل شد خلاصه که به طور اتفاقی این بازی رو دیدم و چسبید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اگه بتونم آپ میکنم ...

باارزش ترین بازیکن مسابقات اوزو از برزیل!با تابعیت ژاپن بهترین گلزن مسلم مسی گر از ایران و بهترین دروازه بان سیمون از استرالیا

ویرایش:خب آپلود نشد اینترنت مخابرات امروز عاشق شده ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب کجا بودیم؟آها رحمتی و داوری و مشکلات تیم ملی فوتبال (جلد دهم).عرض شود که منم فکر میکنم درسته دروازه بان با تجربه بالا و بازی ملی نداریم در سطح رحمتی عملکردش هم نسبتا قابل قبول بوده گلهای لبنان و ازبکستان رو که کنار بذاریم (یکم ضعف رو خروجها)اما از نظر فنی میتونه جایگزین داشته باشه و رحمتی باید بدونه در هر شرایطی نمیتونه نفر اول باشه!یه چیزی هم خوندم این لیست برای بازی لبنان بوده داوری نیومده برای قطر میاد مطمئن نیستم؟ بالاخره رحمتی هم به هر دلیلی میخواست موقتا!نباشه باید اول خصوصی با سرمربی مطرح میکرد و بعد رسانه ای!نه اینکه با لحن نه چندان جالب و از طریق رسانه ها سرمربی متوجه این موضوع بشه هر تصمیمی(آشتی کنان!) میگیرن قطعا به نفع فوتبال ایران هست ...

یه عکس هم کجا بود دیدم کفاشیان کنار یک نفر ایستاده هر دو تاشون عدد 4 رو نشون میدن در صورت صحت عکس: آقایون اشتباه برداشت نکنید کفاشیان رنگ پیراهن استقلال و پرسپولیس رو نمیدونه چه برسه در مورد کری ها و ... احتمالا منظورش این بوده که 4 سال بودم 4 سال دیگه هم خواهم بود! البته باید منصف بود این قهرمانی فوتبال ساحلی هم از معدود نقاط مثبت این فدراسیون هست

16. 15 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

راستش از 12 دقیقه دوم بازی رو دیدم
    چ جالب من هم به طور کاملا اتفاقی از همین اول نیمه دوم بازی رو دیدم ! زدم الجزیره 3 بازی فولام و یونایتد بود و همینجوری کانال عوض کردم دیدم فینال ایران و ژاپنه.
    اقا قسمت بود این بازگشت رویایی ساحلی بازان ایرانی رو ببینم .

توی هر دو نیمه که من دیدم ما خیلی بهتر از ژاپن بودیم . داور هم اون خطایی که از ما گرفت و توپ رو ژاپنی ها از اون فاصله زدن توی گل می تونست به نفع ما پنالتی بگیره . کلا داوری مشکوک می زد قیافه داور می خورد اماراتی باشه
    6-3 عقب افتادیم دیگه بازی رو باخته شده می دونستم و چه بازگشت رویایی داشتیم . اون گل اخر هم زیاد توی ساحلی اتفاق می فته و اتفاق خیلی هم می چسبه

تو پنالتی ها هم یک بار بلاخره ایرانی ها تونستند ببرند . هندبال ، فوتبال و ساحلی ، هر چی به حافظم رجوع می کنم ما معمولا در پنالتی ها بازنده بودیم .
    و اینکه فکر می کنم پنالتی های ساحلی تکی هست . اگر همون اولی یک تیم گل شه و دروازه بان بگیره تیم برنده است . و کار به پنالتی ها بعدی نمی کشه . البته مطمئن نیستم . اینجوری زدن ضربه پنالتی خیلی استرس زا هست چون هر از دست دادنش می تونه مساوی با باخت تیم شه .
    من هم تبریک می گم . امیدوارم جام جهانی هم خوب ظاهر شیم .

ویرایش : البته باید می گفتم 1/3 چون دیگه نیمه نیست . 3 تا 12 دقیقه است ساحلی .
    Last edited by hojjatinho; 26-01-2013 at 23:09.

18. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی دایی در واکنش به حرف های کارلوس کی روش که گفته است هنگام پخش بازی های لیگ می توان به سینما رفت یا چای قهوه خورد پاسخ تندی داده است.

به گزارش قدس آنلاین، علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس و سرمربی کنونی تیم راه آهن در واکنش به حرف های کارلوس کی روش که گفته است هنگام پخش بازی های لیگ فوتبال ایران چای می خورد و به سینما می رود گفت:« من احترام زیادی برای کی روش قائلم اما حرف های ایشان درست نیست چون در لیگ ایران بازی های قشنگی به نمایش در می آید. تیم های استقلال، فولاد، سپاهان و تراکتورسازی بازی های خوبی را انجام دادند و فکر می کنم چون کی روش بازی های زیادی را از نزدیک نمی بینید این طور قضاوت می کند. البته ما هم در بازی های ملی همین حالت را داریم و به چای و قهوه خوردن می پردازیم چون بازی های تیم ملی کیفیت لازم را ندارد.»

20. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •