تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 332 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان من اين بازي رو رو لپ تاپم(ايسوس N53SN) اجرا كردم اما نميدونم چرا با اينگه گرافيك 2gig
    دارم رو دستگاهم اين ارور كه سيستم شما داراي حداقل سخت افزار مورد نياز نيس رو نشونم ميده
    اما وقتي روش راست كليك ميكنم و با گرافيك انويديا اجراش ميكنم خيلي راحت بازي ميكنه.....
    ارور واسه وقتي هس كه مستقيم رو ايكن بازي كليك ميكنم.....
    چهطور ميتونم استفاده ي بهتري از گرافيكم داشته باشم
    با تشكر
    شما باید برید داخل Nvidia control panel بعد فایل اجرایی بازی و setting بازی رو add کنید ..اینطوری میتونید بازی رو همیشه با گرافیک انویدیا بازی کنید..

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام اینجا کسی اورجینال بازی رو خریده؟
    قیمتش چنده؟
    یه سایت بود پس12 اورجینال میداد:5200 تومن
    من یک نمونش رو که دیروز دیدم یک شرکت ایرانی هم زده بود نوشته بود قیمت برای مصرف کننده 6000 ولی من 2000 خریدمش

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یک نمونش رو که دیروز دیدم یک شرکت ایرانی هم زده بود نوشته بود قیمت برای مصرف کننده 6000 ولی من 2000 خریدمش
    دوستمون احتمالا منظورش سریال اورجینال بازی بوده که قیمتش 33 هزار تومن هستش!!( برای بازی کردن انلاین)

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان چرا چمن ها رو Hd نکردن مثل pes 2011 ??

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم...
    این پس2012 با 2011 خیلی فرق داره...آخه میخوام دانلودش کنم ولی نمیدونم 2012 رو دانلود کنم که حدودا6 گیگه یا پچ آخر پس2011 رو دان کنم که حتی لیگ روسیه رو داره و البته تشویق تماشاگران و...که اون هم حدودا 6 گیگ میشه...
    حالا به نظر شما 2012 رو دان کنم یا پچ واسه2011؟
    اگه 2012 تقریبا شبیه همون2011 هست که بی خودی دانلودش نکنم... چون باید 5-6 ما صبر کنم تا هر ماه پچ های خوب واسش بیاد و کم کم تا شیش ماه دیگه طول میکشه که پچی واسه 2012 بیاد که مثلا لیگ روسیه هم داشته باشه...

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم...
    این پس2012 با 2011 خیلی فرق داره...آخه میخوام دانلودش کنم ولی نمیدونم 2012 رو دانلود کنم که حدودا6 گیگه یا پچ آخر پس2011 رو دان کنم که حتی لیگ روسیه رو داره و البته تشویق تماشاگران و...که اون هم حدودا 6 گیگ میشه...
    حالا به نظر شما 2012 رو دان کنم یا پچ واسه2011؟
    اگه 2012 تقریبا شبیه همون2011 هست که بی خودی دانلودش نکنم... چون باید 5-6 ما صبر کنم تا هر ماه پچ های خوب واسش بیاد و کم کم تا شیش ماه دیگه طول میکشه که پچی واسه 2012 بیاد که مثلا لیگ روسیه هم داشته باشه...
    2012 با 2011 فرقاي نسبتا زيادي داشته مثلا مسترليگش خيلي فرق كرده و گيم پلي فرق كرده و بهبود يافته بازي سخت تر شده نسبت به قبل. مثلا حالت سوپراستار اومده داره كه از حالت top player سخت تر هست و انيميشن هايي به بازي اضافه شده به خصوص توي مسترليگ و چيزاي ديگه اي هم هست كه اگه بخوام بگم زياد ميشه .
    كلا به نظر من 2012 رو بگيريد چون كه تنوعي براتون ايجاد ميشه ولي بازم به نظر خودتون بستگي داره هر جور كه مايليد

7. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوستمون احتمالا منظورش سریال اورجینال بازی بوده که قیمتش 33 هزار تومن هستش!!( برای بازی کردن انلاین)
    ارجینالو کجا میفروشن؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا منم همین بازی رو مربوط به همین شرکت رو خردیم روش زده 6000 تومن ولی من 2000 تومن گرفتم

ولی مشکلی که هست اینکه تو ستاپش دست بردن و از ارجینالی انداختنش و پچ های خود کونامی روش نصب نمیشه

پارسال که یه راهی براش درست کردن تا پچ نصب بشه ولی امسال هنوز خبری نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این فیکس چیه اینجا زده کسی امتحان کرده؟

مثل اینکه فیکس بخش انلاین بازی هست یعنی اینو نصب کنیم میشه انلاین بازی کرد؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

2012 با 2011 فرقاي نسبتا زيادي داشته مثلا مسترليگش خيلي فرق كرده و گيم پلي فرق كرده و بهبود يافته بازي سخت تر شده نسبت به قبل. مثلا حالت سوپراستار اومده داره كه از حالت top player سخت تر هست و انيميشن هايي به بازي اضافه شده به خصوص توي مسترليگ و چيزاي ديگه اي هم هست كه اگه بخوام بگم زياد ميشه .
    كلا به نظر من 2012 رو بگيريد چون كه تنوعي براتون ايجاد ميشه ولي بازم به نظر خودتون بستگي داره هر جور كه مايليد
    آها پس دانلودش میکنم فقط یک سوال دیگه..
    اون پس2011 رو پاک کنم؟ یعنی این اگه خیلی ازون بهتره تا یک هفته ی دیگه که دانلودش میکنم اونو با خیال راحت پاکش کنم بعدا پشیمون نمیشم منظورم اینه که 2012 تمام مزیت های 2011 رو داره به اضافه ی یک سری چیز های اضافه که اگه قبلیو پاک کنم فرقی به حالم نمیکنه...
    یک چیز دیگه اینکه توی پس قبلی 7تا لیگ مهم رو داشت این یکی انگار شنیدم لیگ پرتغال هم اضافه شده یعنی لیگ هاش شده 8تا؟
    تیم های اروپایی و امریکایی رو که قبلا داشت آسیایی ها هم اضافه شدن؟(باشگاهی ها منظورم هست)
    و تیم ملی کشوری اضافه نشده؟

12. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •