اره درست میگینبه این موضوع توجه نکرده بودم ...
![]()
اره درست میگینبه این موضوع توجه نکرده بودم ...
![]()
من خودم برند اچ پی رو دوس دارم و تا حالا بالای 10 مدلش رو برای دوستان خریدم اما اکثرا از دمای زیاد اون ناراحت هستند
شاید شما کمی جانبدارانه از اچ پی طرفداری میکنید اما دو سالی میشه به جای اچ پی بیشتر ایسوس خرید داشتم و واقعا همه راضی بودن مخصوصا از داغ نکردنش
ایسوس مدل های بسیار خوبی داره و پیشرفت عالی داشته اما این مدل اچ پی وسوسه انگیز شده
یکی اینکه اچ پی نمایندگی رسمی و معتبری در ایران نداره !!
ایرادات این مدل چی هستش ؟ (بدون طرفداری از اچ پی بگید)
از کجا میشه با قیمت مناسب خریدش ؟
آیا کیبرد فارسی داره ؟ چون برای من لازمه داشه باشه
صفحه نمایشش یعنی اینقدر انعکاس نور داره ؟
اینطوری که دیگه هیچی پیدا نیست
Last edited by babialex; 14-07-2011 at 16:05.
سلامدوستان 6090 مگه usb3 و bluetooth 3 داره !؟
این عکس هایی که دوستمون گذاشتن .. ! صفحه نمایشش این قدر انعکاس نور میده واقعا ؟! زاویه دیدش چطوره ؟
Last edited by alichalki; 14-07-2011 at 18:01.
خیلی ممنون راستش ویندوز رو عوض کردم مشکل تا حدودی رفع شده .
میخواستم ببینم چرا وقتی با باتری روشن میشه قاطی میکنه،مثل اینکه -- شده باشی،گرافیک کلا تعطیل میشه،جوری که زود باید ریستارت کنم،این یکی به خاطر چیه؟!!!عجب حکایتی شد این لپتاپ خریدن ما
بله داره .
ولی صفحه نمایشش افتضاحه . شما اگر برای کارهای طراحی و از این قبیل که جزئیات مهمه استفاده میکنین اصلا دنبال این سری نرین .
میتونی یه سر بری بازار و اچ پی 6090 یا 6080 یا 6070 یا 6050 رو از نزدیک ببینی و اگه تو ویترین باشه یه دستی بهش بزنی . بعد برو فوجیتسو ببین . خودت متوجه میشی . حالا کانفیگ و .... جای خود . خودت از همین ظاهر خواهی دید که این دو قابل قیاس با همدیگر نیستن.
پس انتظار نداشته باش اینجا دوستان بیان اچ پی رو با فوجیتسو مقایسه کنند.
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
فوجیتسو زمانی خوب بود که فوجیتسو زیمنس بود . اما نه الان![]()
توی یک بررسی در مورد نمایشگر 6091nr نوشته :
One thing that still hasn't changed much in the Pavilion dv6 lineup over the years is the display. The 15.6-inch panel is pretty much what has been seen in past models with a relatively modest 1366x768 resolution and glossy coatings. Colors and brightness are good but viewing angles do suffer a bit on the vertical viewing angles.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی این قدر افتضاحه؟
دوست عزیز قیمت های این سایت تماما fake هست و ربطی به گارانتی نداره...
قیمت اصلی 6080 1220 بدون گارانتی و با گارانتی نهایتا 30T به قیمت اضافه می شه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)