این لینک خبر آنلاین که که به خودجوش بودن نفروختن بازی توسط فروشگاهها اشاره میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک خبر آنلاین که که به خودجوش بودن نفروختن بازی توسط فروشگاهها اشاره میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی نوشته!ایران و شهر تهران را تبدیل به صحنه جنگ کرده است و مردم ايران كه از ساخت اين بازي خشمگينند، در اقدامي خودجوش به تحريم اين بازي روي آورده اند.
ما داریم خودکشی میکنیم هر چه زوردتر این شاهکار هنری برسه دستمون و بازیش کنیم![]()
با بازی کردن یا نکردن ما هیچ چیزی فرق نمی کنه. اونا اهداف خاص خودشونو داشتند که بهش هم میرسند. دیگه فکر نمیکنم ممنوع کردن بازی برای ایران بجا باشه حداقل میفهمیم طرز تفکرشون نسبت به حمله به ایران چیه؟؟؟
دقیقا درسته
بچه این کرک های صفحه قبل کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by vtv004; 23-10-2011 at 14:23.
چه بازی رو ممنوع بکنن چه نکنن ما میریم دان میکنیم داداشاین بازی یه شاهکار هنریه اینا هیچی سرشون نمیشه
![]()
اينا هم عجب فيلمايي هستن
اومدن چند تا صحنه فيلم رو با انيميشن قاطي كردن هركي نگاه ميكنه فكر ميكنه اينا همه ماله خود بازي هست
اونجاهايي كه خيلي طبيعيه فيلمه زياد جو گير نشين![]()
من که امروز از بازی فروشی نزدیک خونمون پرسیدم 3 4 تا مغازن گفتن آره میاریم.فقط یکیشون گفت جلو مردم نمیذاریم فقط به مشتری مخفیانه میدیم!(منم مشتریم!)
یه چی گفتی در حد بنز حرف دیگه ای نداری مثلا شاید اصلا اسم بازی bf نیست گوسفند در جنگه ها؟![]()
این بازی یکی از شاهکارهای دنیای بازی و مطمینن همه خورههای بازی دنبال بازی کردناشن حالا که همه ایران رو تحریم کردن ما هم اومدیم بگیم گنده ایم بازی رو تحریم کنیم به قول یکی از دوستامون 300 ساختن تاریخ چند هزار ساله ایران رو به سخره گرفتن هیچکی یه جمله نگفت تاریخ مهمتر یا یه بازی که واسه سرگرمی ساخته شد به خدا اینقدر دل این جوونا پر
به خاطره این مسخره بازی 2 و 3 تا از مغازه های پاساژ ولیعصر رو پلمپ کردن همه جا زور همه جا..............کی میشه آزاد باشیم
اينطور كه معلومه شما طرفدار دو آتيشه اين بازي هستي
عزيز دل برادر من اون چيزي كه ديدم رو گفتم ! حالا اصلا اين بازي خدا، شما برو حالشو ببر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)