هیچکی راهنمایی نمیکنه.....
یبار خواستیم گیم بزنیم بازی کار نمیکنه
هیچکی راهنمایی نمیکنه.....
یبار خواستیم گیم بزنیم بازی کار نمیکنه
سلام دوستان
من یه PS3 فت دارم که آپدیت ROGERO 4.30 روش هست
ولی یه مشکلی دارم اینکه وقتی بازی رو روی هارد اکسترنال میریزم نه آیکون بازی رو میاره نه بازی رو میشناسه و برنامه ی مولتی من رو وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه و این ارور رو میده:
AN EROOR OCCURRED THE START OPERATION (80010017)
الآن باید چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
MultiMan رو یه بار پاک کنید و دوباره PKGـش رو نصب کنید،احتمالا درست میشه،اگه بازم ارور داد از طریق منوی ریکاوری دستگاه رو باید دیفال ریست کنید و دوباره Homebrewـها رو نصب کنی................
درود
دوستان یه سوالی داشتم من CFW دستگاهم ermac 4.30 هست
الان میخوام برگردونمش به 3.55 بعدش ROGgero 4.40 آپدیتش کنم
میخواستم بپرسم برای دانگرید کردن ermac 4.30 به 3.55 از چه دانگریدری استفاده کنم یکی لینک دانلود برام بزاره و یه توضیح مختصری آموزش بهمون بده ممنون میشم
کسی نیست راهنمایی کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقایون من هارد کنسولم 300 گیگ هست الانم حدود 195 تاش خالیه می خوستم ببینم از کجا می تونم ببینم چی تو هارد کنسولم هست و چه جوری میشه
پاک کرد از رو هارد تنها اطلاعاتی که دارم اینه که میدونم از مولتی من میشه استفاده کرد در این زمینه ولی نمیدونم چه جوری لطفا اگه کسی میدونه همراه با عکس توضیح بده
ممنون![]()
سلام دوستان عزیز یک سوالی داشتم ؟
من از روزی که فریمور 4.41.2 ریباگ را نصب کردم یک نوشته همیشه هنگام روشن شدن کنسول نمایان میشه و بعد از 3 ثانیه میره میخواستم بدونم کسی در این مورد میتونه راهنماییم کنه؟
BEFORE USING : READ PRODUCT DOCUMENTATION FOR IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR HEALTH AND SAFETY
چیز خاصی نیست ، نگران نباش ، واسه من هم مینویسه![]()
واسه من هم مینویسهتازه من آخرین ورژن آفیشال سونی هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)