تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 162 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام مجدد !
    آقا بعد از یک هفته زنگ زده می گه بیا ببرش! رفتم تست کردم دیدم نخیر بازم مشکل داره و سایه می ندازه! از قبل سایش کمتر شده اما خوب چه فایده وقتی درست پرینت نمی گیره!

گفتم حالا شاید از الایمنت ش باشه و خونه دوباره الایمنت کردم اما خراب تر شدش!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی می دونه مشکلش چیه؟ اونجا که گفت ما زیر و روش کردیم مشکلی نداره و تهش گفت از کارتریجت احتمالا باشه! منم گفتم از اون باشه همه چیز رو سایه می نداره نه اینکه متن رو درست پرینت بگیره و عکس رو نه!

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام مجدد !
    آقا بعد از یک هفته زنگ زده می گه بیا ببرش! رفتم تست کردم دیدم نخیر بازم مشکل داره و سایه می ندازه! از قبل سایش کمتر شده اما خوب چه فایده وقتی درست پرینت نمی گیره!

کسی می دونه مشکلش چیه؟ اونجا که گفت ما زیر و روش کردیم مشکلی نداره و تهش گفت از کارتریجت احتمالا باشه! منم گفتم از اون باشه همه چیز رو سایه می نداره نه اینکه متن رو درست پرینت بگیره و عکس رو نه!
    امروز همين مشكل شما توي رنگ مشكي رو توي يه اچ پي 1050 داشتم. با كارتريج طرح اين مشكل رو داشت ولي يه كارتريج اورجينال زديم روش رديف شد. اگه كارتريج طرح داره حتما عوض كنيد به احتمال زياد درست ميشه.

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام مجدد !

هرچی هست زیر سر همین کارتریج مشکی هست!!!
    حالا یا خودش مشکل داره
    یا جوهرش
    یا کریج اون.

چون برای چاپ پرینتر تصمیم می گیره که رنگ مورد نظر رو با ترکیب چه رنگ هایی تولید کنه. برای رنگ مشکی ظاهرا تصمیم میگیره از همه 4 رنگ استفاده کنه، بنابراین هم از کارترج مشکی استفاده می کنه و هم از کارتیح رنگی. و وقتی به نظر خودش می خواد اینا رو رو هم چاپ کنه، به یکی از دلایل بالا جا به جا چاپ میشن.
    بنابراین اگر چاپ رو در حالت خاکستری انجام بدید که فقط از کارتریج مشکی استفاده کنه، این مشکل وجود نخواد داشت، یا در صورتی که فقط از کارتریج رنگی استفاده کنه بازم مشکی وجود نداره.
    هرجا بخواد با استفاده از هر دو یه رنگ رو رچاپ کنه این مشکل به وجود میاد
    تو عکسی که گذاشتید، در سطر دوم و چهارم برای چاپ رنگ سبز هم همین مشکل پیش اومده اما کمتر چون برای چاپ اون کمتر نیاز به رنگ مشکی بوده.
    با توجه به اینکه می گید کارتریج اصل باهش تست کرده و مشکل پابرجا بوده.
    من در در جه اول احتمال میدم مشکل از کریج باشه که مثلا کج شده باشه. و در درجه دوم مشکل می تونه از جوهر باشه. (من با جوهر گاما مشکی مشابه داشتم، این جوهر پدرم رو درآورد اینقدر اذیتم کرد!)
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه پرینتر خریدم بعد میخواستم شارژش کنم رفتم یکی از مغازه هایی که کارش فقط پرینتر بود،بهم گفت برای شارژ احتیاجی به کیت نداری خودت میتونی سرنگ بخری و کارتریجتو شارژ کنی.
    حالا از دوستانی که با تجربه هستن میخواستم ببینم بدون خرید کیت شارژ امکان شارژ هستش یا نه؟ممنون میشم راهنماییم کنید،بعد اگر امکان شارژ هست بدون کیت،اونوقت عمل هواگیری چطور باید انجام بشه؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان من تازه پرینتر خریدم بعد میخواستم شارژش کنم رفتم یکی از مغازه هایی که کارش فقط پرینتر بود،بهم گفت برای شارژ احتیاجی به کیت نداری خودت میتونی سرنگ بخری و کارتریجتو شارژ کنی.
    حالا از دوستانی که با تجربه هستن میخواستم ببینم بدون خرید کیت شارژ امکان شارژ هستش یا نه؟ممنون میشم راهنماییم کنید،بعد اگر امکان شارژ هست بدون کیت،اونوقت عمل هواگیری چطور باید انجام بشه؟
    بازم ممنون
    سلام دوست من
    بله میشه فقط با سرنگ شارژ کنید. (من خودم کارتریجامو همینطور شارژ می کنم)
    فقط نباید بذارید جوهر داخل کارتریج کامل خالی بشه که هد خالی بشه وگرنه مجبور میشید چندین بار هدکلین کنید تا هواش بره.
    قبل از اتمام جوهر مجدد شارژ کنید.
    از جوهر مرغوب استفاده کنید.
    نذارید دستگاه مدت طولانی بخوابه.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان..
    علت اینکه کارتریج رنگی رو مینویسه مشکل داره چیه ؟
    چنذ بار هم در آوردم دوباره جا زدم..و همینطور جلوش رو هم با الکل شستم اما فایده نداشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان..
    علت اینکه کارتریج رنگی رو مینویسه مشکل داره چیه ؟
    چنذ بار هم در آوردم دوباره جا زدم..و همینطور جلوش رو هم با الکل شستم اما فایده نداشت.
    سلام دوست عزیزم
    مدل دستگاه؟
    کد و متن دقیق ارور؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از راهنماییتون،من دیشب سرنگ خریدم خودم کارتریج رنگیمو جوهر ریختم،قبلا هرچی پرینت میگرفتم رنگ زرد نبود گویا تموم شده بود،سه تا رنگشو شو جوهر ریختم،بعد از این که یه کم جوهراش از روی هد کارتریج روی دستمال کاغذی ریخت،کارتریجو داخل دستگاه جا زدم درست بود مشکلی نداشت،رنگ زردشم درست شده بود،جند بارم هد کلین رو زدم که تست گرفتم بازم بهترم شد،ولی بعد از چند دقیقه دیگه کارتریج رنگی رو نمیشناسه،دوستان اگر میشه راهنماییم کنن الا مشکل از کجاست؟
    پرینترم hp deskjet 1000 هستش،کارتریجشم 122 هست.اسکرین ارور رو قرار میدم تا اگر امکانش هست راهنماییم کنید.ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از راهنماییتون،من دیشب سرنگ خریدم خودم کارتریج رنگیمو جوهر ریختم،قبلا هرچی پرینت میگرفتم رنگ زرد نبود گویا تموم شده بود،سه تا رنگشو شو جوهر ریختم،بعد از این که یه کم جوهراش از روی هد کارتریج روی دستمال کاغذی ریخت،کارتریجو داخل دستگاه جا زدم درست بود مشکلی نداشت،رنگ زردشم درست شده بود،جند بارم هد کلین رو زدم که تست گرفتم بازم بهترم شد،ولی بعد از چند دقیقه دیگه کارتریج رنگی رو نمیشناسه،دوستان اگر میشه راهنماییم کنن الا مشکل از کجاست؟
    پرینترم hp deskjet 1000 هستش،کارتریجشم 122 هست.اسکرین ارور رو قرار میدم تا اگر امکانش هست راهنماییم کنید.ممنون

سلام
    آیا کارتریج به درستی جا خورده؟
    آیا اتصالاتش کامله؟ (قسمت اتصالات فلزی جلوی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل تمیز کنید.)
    ممکنه کارتریج سوخته باشه که در این صورت باید عوض بشه. (شاید به دلیل خالی کار کردن رنگ زرد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیزم
    مدل دستگاه؟
    کد و متن دقیق ارور؟
    ممنونم
    سلام.مدل دستگاه hp deskjet 3050a
    متن ارور : tri-color cartridge problam

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •