بین این و گالاکسی اس موندم
گویا ساپورت آتریکس خوب نیست. آیا ساپورتش خیلی مهمه؟
صفحه نمایش خوبی هم که نداره !
بین این و گالاکسی اس موندم
گویا ساپورت آتریکس خوب نیست. آیا ساپورتش خیلی مهمه؟
صفحه نمایش خوبی هم که نداره !
فکر کنم optimus 3D هم تو این رنج باشه
اون بهتره
ترکیده آتریکس رو ترجیح می دم به صد تا اپتیموس
اصلا دولوپر که نداره هیچ .. ال جی هم شد برند؟
سلام
چون من هم اتریکس وهم گالکسی اس وهم الجی 3Dراداشتم بایستی خدمت شماعرض کنم گوشی الجی فقط کمی رنگهارازنده ترنشون می دهدوگزینه 3Dکه داردنسبت به اتریکس برتری داره ولی ازنظرسخت افزاری درست هردوگوشی دوهسته ای هستند ولی
اتریکس واقعآنسبت به الجی سرتراست واما گالکسی اس خوب گوشی تک هسته ای هست ولی می توان گفت گوشی خیلی خوبی
هست عملکردوسرعت خوبی داردولی نمی توان گفت که ازیک گوشی دوهسته ای سرترهست البته صفحه نمایش سرتری نسبت
به اتریکس دارددرکل اتریکس گوشی عالی هست وصفحه نمایش آن هم خوب این موضوع پیکسل شدن تصویرآنقدرنیست که خیلی
به چشم بیادودرعوض اتریکس ازساخت عالی برخورداراست قدرت بالاوسرعت خوب وخوش دستی قابل توجه بیش ازده تا رام غیر رسمی برایش آمده ورام 2.3.4 رسمی که خودم استفاده می کردم
ممنون از توضیحات شما
مارو باش گفتیم پیکسلهاش چندتایی بشتر داره و کیفیتش حداقل از آرک بهتره !!!!!![]()
در ضمن آتریش رم 1 و حافظه 16 گیگ داره که خب خیلی خوبه
دوستان کیفیت عکسش چطوره و اینکه فیلمبرداریش واقعا در حد فول اچ دی هست یا نه ؟
براش بازی هست؟ چون یکی گفت برای آتریس کمتره اما باور نمیکنم. اندروئید آندروئیده دیگه!
باتریش چطوره؟
صداش؟
ممنون میشم به این چند سوال پاسخ بدین. به دلیل داشتن اینترنت ایرانسل ورق زدن این صفحات برام کار سختیه .
-----
در مورد الجی :
گوشی 8 هسته ای باشه اما بالاش مارک الجی رو نوشته باشه دلمو میزنه.
آرک اس 795 تومان بدون گارانتی قم
عکسش در حد معمولیه... نه بده و نه عالی... فیلمبرداریش هم FHD نیست ، HD هست ، اما رو کاستوم رام ها و با دستکاری روی رام اصلی 1080p 24fps میگیره...
برای اتریکس بازی های HD کمتر هست ، اما اونطوری نیست که نباشه ، سخت تر گیر میاد ولی هست...
باتری فوق العاده قوی...
صدا فوق العاده قوی...
این صفحه نمایشش چیه که این مهدی انقد ازش میناله
نگید که در حد آرک یا ایکس 10 نیست.
چرا بازیهای HDکمتر داره ؟
قیمت روزش چنده؟ و اینکه گالاکسی اس پلاس- آرک اس یا این آتریکس؟
TNX
یکم بیشتر بزار روش سنسیشن بگیر
در حد بنز نیست اما پیکانه ! حداقل کاستوم رام های خوبی داره ، ICS رسمی داره
lمیگن دستتو بذاری پشت سنسیشن آنتن وایرلس میپره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)