بله صبر کردم تا ویندوز ریستارت شد و پاک شد کرک. از یکی دو تا استفاده کردم (مثل loader xe) نزدیک بود ویندوز رو داغون کنه کلا. میشه یکی رو که دوستان یا خودتون امتحان کردید پیشنهاد بدید؟
بله صبر کردم تا ویندوز ریستارت شد و پاک شد کرک. از یکی دو تا استفاده کردم (مثل loader xe) نزدیک بود ویندوز رو داغون کنه کلا. میشه یکی رو که دوستان یا خودتون امتحان کردید پیشنهاد بدید؟
ازکرکهایی که داخل تاپیک پایین معرفی شده هم میتونید استفاده کنید بجز windows loader .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه نت بوک رو با ویندوز آپگرید خود ویندوز از استارتر به پرمیوم ارتقا دادم
چند وقت بعد اون پیغام کذایی و صفحه سیاه اومد منم remove wat رو نصب کردم ولی در حین انجام کار پیغام داد که شما قربانی ویروس شدید
بعد ریستارت کردم وقتی بالا میاد دو تا گزینه میاد یکی windows startup repair یکی هم start normally وقتی اینو میزنم که میره رو لودینگ گیر میکنه ریست میشه
رواولی هم که میرم میره اونجایی که با بکاپ سیستم رو برگردونه
سیستم ریستور هم کار نمیکنه تو سیف مود هم نمیره
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام چطوری میتونم همه کرک ها رو پاک کنم اخه گوش دسکتاپ و موقع روشن شدن ویندوزمیزنه windows not genuin
اخه هی ارور میده![]()
شما برنامه MBR Regenerator اول دانلود کنید بعدشم کرک ویندوز با این برنامه پاک کنید برای پاک کردنشم روی دکمه استارت موجو دربرنامه کلیک کنید بعد که سیستم ریست شد بالا اومد ازکرک لینک دوم به اسم windows loader اتسفاده کنیدبرای جنیون کردن ویندوز
من به یه مشکل عجیب برخوردم 2 تا ویندوز 7 نصب کردم خیلی جالبه وقتی ویندوز اولی رو کرک میکنم کرک میشه بعد که ویندوز دومی رو کرک میکنم
اونم کرک میشه ولی وقتی میرم تو ویندوز اولی میبنم کرکش پریده! بعد دوباره اینو کرک میکنم اون یکی میپره خیلی عجیب و مسخرس
لطفا یکی راهنمایی کنه نمیدونم چطور حلش کنم.. تا حالا 10 بار امتحان کردم بازم این مشکله الان فقط این ویندوزم کرک شده هست
هر وقت اونو کرک کنم اینم از دست میره یا برعکس با Windows_Loader_v2.1.7_DAZ هم کرک میکنم.
بهترین کرک برای ویندوز های 7 و 8 :
با لینک مستقیم از یه سایت تازه کار و جدید : noavarsoft.com
سلام!
دوستان کی میتونه در مورد این تنظیمات یه توضیحاتی بده،ممنون میشم!
![]()
سلام
WIN7 ENTERPRISE SP1
هر چی گشتم کرکش را پیدانکردم خواهشا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)