تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 140 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

2 ساله از این می زنم، تا حدی ریزش موهام کمتر شده...

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

2 ساله از این می زنم، تا حدی ریزش موهام کمتر شده...
    قیمتش چنده؟

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

درود

دوستان من موهام حجمش زیاده (پُره) .. خوش بختانه ریزش مو هم ندارم ! اما بدجور شوره میزنه!
    یه سری همین چند ماه پیش هم رفتم دکتر ولی کلی چیز میز داد بهم ک بخرم (از شامپو گرفته تا یه سری مثل محلول که باید میریختم رو سرم) .. منم پشت گوش انداختم !

الان میخوام بدونم شامپو خوب ک شوره هارو از بین ببره چی هست ؟ البته عوارض نداشته باشه !

سپاس
    Any Help ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

26,500 پریروز گرفتم...

6. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها من میخواهم شامپوم رو عوض کنم موهام هم خیلی چربه یعنی درحد تیم ملی من امروزاگه حموم رفته باشم پس فردا اگه نرم حموم همه موهام به هم میچسبه هم خودم میخواهم هم مجبورم دیگه یک روز در میون برم حموم یه شامپو ی خوب که چربی سر رو کنم تر کنه اگر میشناسید معرفی کنید بهم تا حالا اکتیو و افشید و ایروکس و همین تخم مرغی ها که بالا هم عکسش هست استفاده کردم راستی موهام هم شوره میزنه برای همین شامپو تخم مرغی ها رو بایه اساره حنا استفاده میکنم تو دارو خونه ها هم هست البته رنگ نداره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بچه ها من میخواهم شامپوم رو عوض کنم موهام هم خیلی چربه یعنی درحد تیم ملی من امروزاگه حموم رفته باشم پس فردا اگه نرم حموم همه موهام به هم میچسبه هم خودم میخواهم هم مجبورم دیگه یک روز در میون برم حموم یه شامپو ی خوب که چربی سر رو کنم تر کنه اگر میشناسید معرفی کنید بهم تا حالا اکتیو و افشید و ایروکس و همین تخم مرغی ها که بالا هم عکسش هست استفاده کردم راستی موهام هم شوره میزنه برای همین شامپو تخم مرغی ها رو بایه اساره حنا استفاده میکنم تو دارو خونه ها هم هست البته رنگ نداره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    شامپو موهای چرب کلوران گزنه که حتما جواب میده با آنکه پول زیاد میدی بالاش 29 تومنه
    شامپو اویدرم موهای چرب یا شامپو دیترون موهای چرب

قیمت متوسط : شامپو موهای چرب اریکه

اولی اصل فرانسه که حتما جواب میده با آنکه پول زیاد میدی بالاش

ایرانی خوب

دومی فرانسه سفارش ایران!

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

درود

دوستان من موهام حجمش زیاده (پُره) .. خوش بختانه ریزش مو هم ندارم ! اما بدجور شوره میزنه!
    یه سری همین چند ماه پیش هم رفتم دکتر ولی کلی چیز میز داد بهم ک بخرم (از شامپو گرفته تا یه سری مثل محلول که باید میریختم رو سرم) .. منم پشت گوش انداختم !

الان میخوام بدونم شامپو خوب ک شوره هارو از بین ببره چی هست ؟ البته عوارض نداشته باشه !

سپاس
    ببین عزیز اگه موهات چرب هست و شوره چرب هم داری یعنی شوره روی سرت میچسبه...روی لباست نمیریزه ..چون شوره ای که روی لباس میریزه یعنی موی خشک...

به هر حال اگه موهات چرب هست شامپو برای موهای چرب باید بزنی... بین 20 تا 30 که فقط کورپورسانو و ایوروشه هست!! کورپورسانو بعیده اصفهان پیدا بشه و ایو روشه هم من ترکیبات جدیدش رو ندیدم....نمیتونم اظهار نظر کنم...

من پیشنهادم کلوران گزنه هست یا تنظیم کننده چربی موی سر هگور که کلوران تقریبا 28 تومن ایناس و هگور هم 30 و خورده ای....البته کلوران گزنه زیاد کف نمیکنه و اگ این موضوع آزارت میده هگور بخر.

البته شامپو هایی که در رنج 30 و خورده ای باشن زیاد هستن...اریکه هم بد نیست....سابال دوکری هم خوبه که بالای 35 باید باشه!

شامپو سبوفن بایورگا هم خیلی خوبه ولی قیمت ندارم

برای شوره میتونی از ایرانی ها ضد شوره موهای چرب فولیکا رو تست کنی یا ضد شوره سریتا...اگه جواب نداد بعد بری سراغ خارجی....چون اگه بخوای 30 تومن هم برای ضد شوره پول بدی اون وقت 60 تومن فقط 2 تا شامپوت میشه....برای منو همون فولیکا درمان کرد!

اگه خواستی ضد شورت گرون باشه و موهای چربت ارزون بگو تا عوض کنم پیشنهاد ها رو

حالت دهنده برای موهای چرب به نظر من بهترین چیز خمیر مو هست!! که هم چرب نمیکنه هم نمیچسبه....الان بهترین خمیر موهایی که در ایران موجود هست خمیر موی wella هست و خمیر موی lable.m اگه چیز دیگه ای بود باید حتما روش نوشته باشه paste
    دقت کن به جای خمیر مو بهت چسب مو قالب نکنن....چون 90% لوازم آرایشی ها هیچی بارشون نیست!!! فقط فروشنده هستن ولی ذره ای تحقیق و بررسی نکردن و زبانشون هم در حد آی لاو یو گفتن هست.
    خمیر مو باید روش نوشته باشه paste یا به ایتالیایی pasta

اگرم موهای نازک داری باید یه حجم دهنده هم بگیری...اونم باز ایرانی و خارجی داره...ایرانیش فولیکا هست و خارجی ها هم باز شروع میشه از بالای 20 تومن....مثل شیر بادام کلوران...یا کراتین هگور

تقویت کننده کمکی نخواهد کرد

مابقی پست ها باشه واسه فردا...شرمنده
    فک کنم جوابتو گرفتی نه

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من قبلا clear زرد میزدم ، موهام چربه و به شدت نرمه ، خوب تمیز و حالت پذیرش می کرد ( یه جورایی از نرمی درمی آورد )
    مدت هاست که سری قبلی نیست
    جایگزین چی پیشنهاد میکنید ؟ clear های جدید واسه امتحان چطورا ؟

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    شامپو موهای چرب کلوران گزنه از ریزش جلوگیری میکنه ؟
    و اینکه این گیاه گزنه چطور تلفظ میشه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •