دوستان قضیه این 24 ماه شدن سربازی صحت داره ؟؟؟؟
دوستان قضیه این 24 ماه شدن سربازی صحت داره ؟؟؟؟
تشکر از شما
ببینید درست متوجه شدم؟
یعنی مثلا از اواخر تابستان بره به به 7-8 تا دانشگاه تقاضا امریه بده بالاخره یکی از دانشگاه ها قبول میکنند؟درسته؟
الان تهران پر دانشگاه دولتیو آزاده و اکثرا اون رشته برادر ما را دارند.یعنی یکی از این ها پیدا نمیشه امریه بده؟
این که گفتم درسته؟؟یعنی بره همین طوری به چند تا دانشگاه تهران و شهرهای اطراف تهران تقاضا بده شاید فرجی شد
![]()
قرار بوده که از ابتدای سال 90 برای دارندگان مدرک تحصیلی زیر دیپلم 24 ما ه ، دیپلم 22 ماه ، کاردانی 20 ماه ، کارشناسی 18 ماه ، ارشد 16 و دکترا 14 ماه منظور بشه ، اما اینکه این مصوبه به اجرا در بیاد یا اینکه مسکوت بمونه ، باید منتظر موند.دوستان قضیه این 24 ماه شدن سربازی صحت داره ؟؟؟؟![]()
خواهش میکنم.
البته احتمال اینکه دانشگاههای تهران نیاز داشته باشن کمه ولی خوب امتحانش مجانیه. دانشگاههای تیپ 2 و 3 احتمالش بیشتره که قبول کنن. بله درسته
سابقه جبهه پدر چی پدر من 24 ماه سابقه جبهه داره؟؟قرار بوده که از ابتدای سال 90 برای دارندگان مدرک تحصیلی زیر دیپلم 24 ما ه ، دیپلم 22 ماه ، کاردانی 20 ماه ، کارشناسی 18 ماه ، ارشد 16 و دکترا 14 ماه منظور بشه ، اما اینکه این مصوبه به اجرا در بیاد یا اینکه مسکوت بمونه ، باید منتظر موند.
در مورد اون اطلاعاتی ندارین؟؟؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
1- من تاریخ اعزامم اول اردیبهشت 90 (کارشناسی ارشد مهندسی موادم)، به نظرتون تو این فرصت کم جایی میتونم امریه بگیرم؟
برگه سبزم دیروز اومد، اداره صنایع، استاندارد، شرکت شهرکها، جهاد دانشگاهی هر جا رفتم یا گفتن پر شده و یا سهمیه نداریم. به نظرتون جای دیگه ای هست که بتونم امریه شم؟؟؟
2- تو برگه سبزم محل آموزشی رو ننوشته، اینو کی اعلام میکنن؟؟؟؟
3- من مادرم دیابت داره و تنهاست (پدرم فوت شده و قبلا برادرم از معافیت کفالت استفاده کرده) به نظرتون میتونم به هر نحوی شده کاری کنم که محل خدمتم شهر خودم بیفته؟؟؟
کلا چقدر احتمال داره محل خدمتم یه شهر خودم باشه؟
اگه یه شهر دیگه بیفته میتونم جابجا کنم بیام شهر خودم؟
4- راستی محل خدمتم کجا بیفته بهتره (سپاه و ارتش و ...)؟
تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین
ممنون
ویرایش گردید
Last edited by ar2007; 04-03-2011 at 23:13. دليل: تکراری
با ثابت گرفتن مدت 18 ماه برای خدمت ، به ازای هر 30 ماه سابقه ی جبهه ، یک فرزند معاف خواهد شد ، سابقه ی جبهه کمتر از 30 ماه به این صورت محاسبه میشه که به ازای هر یک ماه سابقه ی جبهه ی پدر ، 18 روز از مدت خدمت فرزند کاسته خواهد شد .
به عبارتی در مورد شما = > 18.24= 432 روز = 14.5 ماه تقریبا از مدت خدمت شما کاسته می شه .
البته اگر پدرتون سرباز بوده باشه فکر نمیکنم 3 ماه آموزشی رو جزو سنوات خدمت حساب کنند و 21 ماه رو منظور می کنند .
![]()
برادر من از کسر خدمت پدرم استفاده کرده بود آموزشی هم جز کسر خدمت بود
من از چند جا شنیدم این قانون کسری خدمت به خاطر جبهه بابا تا سال 90 بیشتر اعتبار نداره ؟؟؟؟ کسی اطلاع داره تا کی این قانون هست چون تازه من درسم ساله 91 تمام میشه
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)